Diertotaalservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De bestelling is tijdig binnen gekomen. De prijs kwaliteit van het desbetreffende product is ook prima. Wij bestellen hier graag... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Heb meerdere keren gebeld.. Krijg alleen maar een antwoord apparaat...berichtje achter gelaten. Word niet op gereageerd. Zou binnen 48 uur bezorgd worden... Bestelde een zak kattenvoer op Zaterdag..... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Diertotaalservice bevalt ons al jaren goed. Niets op aan te merken eigenlijk............. Of toch? Voor de hond van een al jaren trouwe klant die weer eens voor een bestelling € 120 aftikt zouden to... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren ben ik zeer tevreden over Diertotaalservice. Zoals in de omschrijving reeds genoteerd, zijn de bestellingen altijd correct en snel, ze zetten het keurig voor de deur als je even niet open kan... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Duur. Slechte kwaliteit voedseldieren. Uitbuiten stagieres

Voedseldieren in een dikke laag schimmel. Dat was normaal volgens hun...Maar wel 2x zo duur als andere winkelaa Tropische dieren zitten er gortdroog bij. Kapotte plekken in het tapijt waar je over struikelt. Vroeger was het beter. Ze hebben alleen maar stagieren in dienst. Leuk voor Welle want gratis. Maar je kan er niets aan vragen. Als 100% van je personeel stagieres zijn ben je gewoon studenten aan het uitbuiten. Betaal gewoon een echte medewerker waar ik een vraag aan kan stellen.

2021幎9月11日
5぀星のうち2の評䟡

Artikelen besteld die niet meer

Artikelen besteld die niet meer geleverd worden. Maar ze blijven wel op de website staan. Na een week nog mijn geld niet terug. Als ik binnen 5 minuten kan betalen dan kan terug betalen ook zo snel ! Als je iets niet kan leveren haal het dan van de site en zorg ervoor dat met het annulering mailtje het geld weer op je rekening staat.

2018幎3月11日
5぀星のうち2の評䟡

Heb meerdere keren gebeld.

Zou binnen 48 uur bezorgd worden... Bestelde een zak kattenvoer op Zaterdag.. Werd pas Donderdag geleverd waardoor ik dus ander voer moest kopen anders hadden mijn katten geen voer.

2018幎3月3日

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede bezorgservice en vriendelijke medewerkers. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden.

2017幎11月13日
5぀星のうち4の評䟡

Vlotte service en prima website

Vlotte service en prima website.
Het zou alleen prettig zijn als je van te voren op de hoogte wordt gebracht wanneer er bezorgd gaat worden.
Nu krijg je een telefoontje als ze al voor de deur staan. Graag 1of 2 dagen van te voren laten weten.

2017幎9月16日

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Kreeg bevestiging van bestelling waarbij de afleverdatum niet ingevuld was. Na 8 dagen gebeld; automatische beantwoorder deelde mee dat ze wegens vakantie gesloten waren. Dit had ik graag geweten voordat ik bestelde.

2017幎8月15日
5぀星のうち1の評䟡

niet geleverd, bedrijf niet bereikbaar

Bestselling geplaatst en bevestiging ontvangen, helaas geen pakket, het bedrijf is niet bereikbaar, geen reactie op e-mails en als ik bel krijg ik een antwoordapparaat waarop wordt gesproken over een vakantie. Er is hier niets over terug te lezen op de website of in de bevestigingsmail, de bestelling is nooit afgeleverd, de rekening ligt wel op de mat en er is dus niemand bereikbaar.

2017幎8月13日
5぀星のうち3の評䟡

Dit was de eerste x dat ik hier

Dit was de eerste x dat ik hier bestelde. Want ik bestel graag bij de kleinere onderneming. Maar wanneer mijn bestelling nou zou komen was mij geheel onduidelijk terwijl ik het asap nodig had. Deze site promoten ook met vandaag besteld voor die tijd morgen thuis. Maar helaas was dit niet zo en op mijn pagina was ook niks te vinden. Ik kreeg de 2e een mail met tracking, dat mijn bestelling eraankwam, op de site zag ik dat het binnen 2 uur werd geleverd.... Dus de gepromote kreet ,vandaag besteld morgen in huis gaat huis. Moet je ruim nemen,helaas. En ik vond de verpakking zeer slecht ik had een zak hondenvoer en een zak kattenbakkorrels deze was met een gevacuumeerde plastic zak om beide heen verstuurd. Geen dikke verstevigde plastic ofzo want de zak was al een aantal keer kapot getrokken. En aangezien ik hondenbrokken a'50 euro voor 15 kg had , zit ik niet op een gescheurde zak te wachten... Want de bezorger was ook niet blij met deze verpakking... Hij kon het niet aan de zak vastpakken deze scheurde dan... Nee, laten we hopen dat dit een noodoplossing was .

2017幎5月9日
5぀星のうち3の評䟡

levering wordt niet gemeld

Daar ik graag thuis wil zijn als geleverd wordt zou ik het heel fijn vinden dat er een vermelding zou zijn. bv levering 2 dagen na bestelling of vermelding van dag dat het geleverd wordt. En daarbij doet DTP ook niet goed haar werk maar daar kan dierentotaalservice niets aan doen.

2017幎3月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス