Dina FörsÀkringar レビュヌ 1,284

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag har sagt det tidigare, varför har ni inte skadefria Ã¥rs-bonus pÃ¥ skoterförsÀkringarna? Jag kör endast pÃ¥ skoterleder och utsÀtter inte skotern för risker som "friÃ¥karna" gör. Naturligtvis kan jag... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varit kund lÀnge med flera försÀkringar , aldrig nyttjat. Men i somras lossnade bakljusrampen pÃ¥ husvagnen och föll ner pÃ¥ vÀgen och gick sönder. Sökte för ersÀttning pÃ¥ försÀkringen men fick avsl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har alltid tyckt om Dina FörsÀkringar. De hette tidigare socken bolaget. Redan dÃ¥ var de lÀtta att ha göra med och hade och har rimliga kostnader för sina försÀkringar. Har aldrig varit aviga utan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har haft nÃ¥gra skador som aldrig blivit uppföljda dÃ¥ jag inte har samma uppfattning som ni bedömde skadorna. Har nÃ¥gra fastigheter och haft liknande skador som andra försÀkringsbolag bedömt till min b... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険䌚瀟
  2. 自動車保険代理店
  3. 事業保険䌚瀟
  4. 䜏宅保険代理店
  5. 個人保険䌚瀟
  6. ペット保険䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr sex försÀkringsbolag med kontor på många platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumÀrket Dina FörsÀkringar. För sjÀtte året i rad har vi Sveriges nöjdaste privatkunder inom sakförsÀkring och har de nöjdaste fordonsÀgarna, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vad Àr det som gör oss till ett bra alternativ? Vi brukar få uppskattning för bra försÀkringar, bra priser och att vi Àr nÀrmare Àn någon annan. Vi som försÀkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bÀttre jobb nÀr vi finns nÀra dig. Det Àr vår övertygelse. Dina FörsÀkringar - för det mesta som kan hÀnda, Ànda sedan 1768.

FörsÀkringar sedan 1768

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Dina FörsÀkringar
Hos oss kan du försÀkra ditt fordon, ditt hem, hunden, katten, hÀsten, båten, barnen, dig sjÀlv, företaget och lantbruket. Idag försÀkrar vi över 407 000 fordon, 162 000 hushåll, 43 000 lantbruk och 42 000 företag.
Om Dina FörsÀkringar
Sedan 1768 har vi på Dina FörsÀkringar erbjudit mÀnniskor trygghet. Vi Àr ett kundÀgt försÀkringsbolag som hjÀlper privatpersoner, företagare och lantbrukare med försÀkringarna de behöver. Vi strÀvar efter att förenkla våra kunders vardag, förstå deras unika livssituation och såklart finnas dÀr om olyckan Àr framme. Med mer Àn 250 års kunskap och erfarenhet av försÀkringar försöker vi tÀnka på allt som kan hÀnda våra kunder, varje dag. Dina FörsÀkringar Àr idag landets femte största försÀkringsgivare.
Våra försÀkringar
HÀr Àr ett urval av våra försÀkringar: bilförsÀkring, MC försÀkring, traktorförsÀkring, mopedförsÀkring, villaförsÀkring, gårdsförsÀkring, hem max 27, fritidshusförsÀkring, barnförsÀkring, sjuk- och olycksfallsförsÀkring, hÀstförsÀkring, hundförsÀkring, kattförsÀkring, fritidshusförsÀkring, reseförsÀkring, båtförsÀkring, lantbruksförsÀkring, skogsförsÀkring, traktorförsÀkring, företagsförsÀkring, cyberförsÀkring, fastighetsförsÀkring och transportförsÀkring. Se fler försÀkringar och lÀs mer på dina.se.

3.8

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

priset jag betalar

2026幎4月15日

Hej Anders,

Tusen tack för ditt omdöme!

Om jag förstÃ¥r rÀtt sÃ¥ verkar du nöjd med priset pÃ¥ din försÀkring och det glÀdjer oss💚

Ha en riktigt hÀrlig dag!
/ Frida på Dina FörsÀkringar

5぀星のうち1の評䟡

Höjda premier till kund som varit

Höjda premier till kund som varit trogen i 40 år

2026幎4月14日

Hej Gunnar,

Tack för att du tagit din tid att lÀmna omdöme om oss!

JÀttetrist att lÀsa att du Àr missnöjd efter att du varit trogen oss så lÀnge.
Det görs en översyn över försÀkringspremie inför varje nytt försÀkringsår. Det Àr inte ovanligt att det Àr våra generella skadekostnader som påverkar att premien endera kan ligga kvar i nivå som tidigare år eller att vi behöver höja premien.
NÀr du får nytt försÀkringsbrev, dÀr årspremie Àr på en nivå du inte Àr nöjd med. Kontakta då sÀljare på ditt nÀrmsta kontor, så kan de göra en översyn av din/dina premier.

Önskar dig en fin eftermiddag & kvÀll!

Köp inte

Köp inte, 1:De svarar efter lång tid

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Hej Yaser,

Tack för ditt omdöme.

Vad trist att du fått vÀnta lång tid för svar från oss. Hoppas allt löst sig nu, annars ber jag dig att kontakta oss på nytt så vi får hjÀlpa dig dina.se/?kontakta-oss

Supernöjd med kundservicen

Har varit kund sen över 10 år tillbaka.
Har alltid blivit trevligt bemött.

2026幎3月27日

Dina FörsÀkringar からの回答

Wow, så glad du gör oss!

Så fint omdöme du gett oss och så roligt att höra att du lagt ditt förtroende hos oss i så många år💚

5぀星のうち4の評䟡

Tacka er personal pÃ¥ lidköpings

Tacka er personal på lidköpings kontoret för servicevÀnlighet och goda bemötande.Det Àr orsaken till att vi har den största delen av våra försÀkringar hos er.

2026幎3月13日

Tusen tack Torbjörn,

Jag har hÀlsat vidare ditt fina omdöme till mina kollegor på Lidköpingskontoret, du kommer göra deras dag!

Önskar dig en hÀrlig dag!🌺

Svara i telefon

Svara i telefon
Va kunniga
Va Àrliga
Sluta spela kriminalare
Håll priset o smyghöj inte försÀkringarna 25-30 procent varje år
HÃ¥ll er till lagar och regler

2026幎4月1日

Hej Raoul,

Tack för ditt omdöme!
Det Àr sjÀlvklart för oss att du ska kunna få tag på oss på telefon under våra öppettider, vi gör vårt yttersta för att hålla nere kötiden till oss. Oftast lyckas vi vÀldigt bra, men beklagar om du hamnat i lång kö.
Att du ska få kontakt med en Àrlig person som förhåller sig till lagar och regler Àr en sjÀlvklarhet.
Då vi har olika kunskaper gÀllande olika slags Àrenden, så ska du Àven kunna få kontakt med rÀtt avdelning/handlÀggare gÀllande ditt Àrende nÀr du kontaktar oss.
Du nÀmner att vi ska sluta spela kriminalare. NÀr det gÀller ett skadeÀrende så görs en utredning i skadan. Detta för att du ska få den ersÀttning som du Àr berÀttigad till enligt villkoren.
Priserna kan variera från ett år till ett annat, men vi informerar alltid i förvÀg vad premien för kommande försÀkringsår kommer att ligga på, vi försöker inte att föra någon bakom ljuset.

Riktigt tråkigt att du uppfattar oss på det sÀtt du gör, vi önskar mest av allt att våra kunder ska vara nöjda och lita på oss Àven om ersÀttning ibland inte blir den som förvÀntats.

Vet du om att du kan överklaga ditt skadeÀrende, så att vi kollar på det igen? HÀr ser du hur du går tillvÀga dina.se/omprovning

Snabd handlÀggning

Snabb och problemfri behandling av.
olika Àrenden jag haft.

2026幎1月10日

Dina FörsÀkringar からの回答

Så fint omdöme du gett oss Claes!

Stort tack, det Àr vÀldigt glÀdjande att lÀsa att du fÃ¥tt snabb och smidig hjÀlp nÀr du behövt det💚

5぀星のうち4の評䟡

Företaget Àr bra men vet inte hur ni

Företaget Àr bra men vet inte hur ni agerar nÀr något hÀnder och jag behöver hjÀlp...

Hej Karin!

Tack för din fina kommentar💚
Vi hoppas givetvis att du slipper råka ut för några skadeÀrenden. Men, skulle du göra det så kommer vi göra vårt bÀsta för att ta hand om det då med!

Snabb utbetalning

Snabb utbetalning vid hemkomst efter utlÀgg på Sjukhus i utlandet. Genom reseförsÀkringar.

2026幎3月17日

Hej Leif!

Men oj, hoppas att allt Àr bra med dig 💚
Skönt att höra att det fungerade bra med reseskyddet via din hemförsÀkring. TÀnk så stor skillnad en så liten försÀkring kan göra!

Ha en toppen fredag!

Bra information per mail

Bra information

2026幎4月2日

Hej Agneta!

Vad bra att du uppskattar vår information via mail💚

Hoppas att du har en riktigt fin fredag!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk support / hjÀlp oavsett om

Fantastisk support / hjÀlp oavsett om det gÀller fordon, hus eller djur.

2026幎3月18日

Dina FörsÀkringar からの回答

Oj så fint omdöme du gett oss Theres!

Tusen tusen tack, det vÀrmer verkligen!💚

Mvh

Malin på Dina FörsÀkringar

5぀星のうち4の評䟡

AnmÀlde en skada pÃ¥ trÀd som blÃ¥st

AnmÀlde en skada på trÀd som blåst ikull på sommarstÀllet i Nordingrå i julhelgen - 25. Har inte blivit kontaktad för uppföljning efter det.

2025幎12月27日

Hej Evert!

Det låter ju verkligen konstigt att du inte skulle ha fått någon återkoppling på det såhÀr långt efter anmÀlan. Jag rekommenderar absolut dig att att ta kontakt med skadeavdelningen igen.

Lått att nå på telefon

Hej Kjell!

Toppen, precis som det ska vara då. Tack för att du delade med dig av din upplevelse av oss 💚

5぀星のうち1の評䟡

Jag fÃ¥r inte göra en muntlig

Jag får inte göra en muntlig skadeanmÀlan och kan pga hÀlsoskÀl inte göra en skriftlig. Reumatism och handledsskador. Kan dÀrför inte få ersÀttning för min sjukdomstid under min semester under vintern.

2026幎3月17日

Dina FörsÀkringar からの回答

TyvÀrr kan vi inte gå in på enskilda skadeÀrende hÀr via Trustpilot. Jag rekommenderar att du tar hjÀlp av någon att göra en skadeanmÀlan.

VÀnliga hÀlsningar Hanna på Dina FörsÀkringar

Billigt o bra

Billigt, alltid snabb ersÀttning utan problem.

2026幎3月3日

Hej Majsan!

Precis som det förvÀntas då helt enkelt.
Tusen tack för satt du hörde av dig för att dela med dig av dina erfarenheter 💚 Tack!

5぀星のうち3の評䟡

Tycker ni har blivit vÀldigt dyra

Tycker ni har blivit vÀldigt dyra

Hej Ida!

TyvÀrr sÃ¥ pÃ¥verkas Àven försÀkringspremien av omvÀrldslÀget. Det du kan kÀnna dig trygg med Àr att vi Àr ett helt kundÀgt bolag, det finns alltsÃ¥ inga aktieÀgare att redovisa vinst för. Och det Àr ju toppen 💚

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig, snabb och korrekt service

Trevlig, snabb och korrekt information och service. Tydliga besked.

2026幎2月9日

Hej Klaus!

Tack för din fina kommentar. 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。