Dintandlaege Taulov レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Igen og igen bekrÊftes det – verdens bedste tandlÊge Endnu en gang kan jeg kun bekrÊfte, hvor dygtige, professionelle og ikke mindst omsorgsfulde mennesker der er hos dinTANDLÆGE Taulov. Hver e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har altid vÊret tilfreds med mine utrolig mange store behandlinger jeg har fÃ¥et hos ÂŽMin tandlÊge i TaulovÂŽ. Beroligende hÃ¥nd pÃ¥ skulderen, og tid til at kigge pÃ¥ patienten i stolen mht. behand... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

ISO certificeret lokal tandlÊgeklinik for egnen omkring Taulov, Fredericia og Kolding

ほが満足

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Igen og igen bekrÊftes det

Igen og igen bekrÊftes det – verdens bedste tandlÊge

Endnu en gang kan jeg kun bekrÊfte, hvor dygtige, professionelle og ikke mindst omsorgsfulde mennesker der er hos dinTANDLÆGE Taulov. Hver eneste gang man kommer, bliver man mÞdt med varme, ro og oprigtig interesse for én som menneske – ikke bare som patient.

Den hÞje faglighed er tydelig i alle behandlinger, men det er isÊr den menneskelige tilgang, der gÞr den store forskel. Der bliver lyttet, forklaret og taget sig god tid, og man fÞler sig hele vejen igennem tryg og i gode hÊnder. Omsorgen er Êgte, og det skaber en ro og tillid, som er sjÊlden at finde.

Det er netop denne kombination af stÊrk faglighed og menneskelig omsorg, der gÞr, at man vender tilbage med tryghed, igen og igen. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale dinTANDLÆGE Taulov til alle, uanset om man er rutineret tandlÊgepatient eller har tandlÊgeskrÊk.

2025幎12月16日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Angur. Af hjertet ♥ TAK for din smukke og velformulerede anmeldelse og anbefaling af os. Du rammer helt klart i plet med alt det, vi stÃ¥r for. Faglighed og ikke mindst menneskelig omsorg for vores patienter, er det, der former vores ydmyge tilgang til vores daglige arbejde. Vi glÊder os over den anerkendelse vi mÞder, hvilket giver en Êgte fÞlelse af af gÞre en forskel for vores patienter. PÃ¥ gensyn til et fortsat godt samarbejde om at passe godt pÃ¥ dine tÊnder. Med venlig hilsen os alle ved dinTANDLÆGE Taulov

Forstår en hver patient

Verdens bedste TANDLÆGE KLINIK at komme i . Man fÃ¥r en fantastisk behandling af alle i klinikken. Men kunne ikke vÊre mere bange for at komme til tandlÊge end jeg var. Men de har alle vÊret med til at hjÊlpe mig af med min skrÊk for tandlÊger.

2025幎12月8日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Rita. Tusinde TAK for din flotte anmeldelse. Vi er alle dedikerede til vores arbejde, sÃ¥ derfor betyder det rigtig meget med anerkendelse. Dejligt at vi kunne hjÊlpe dig med at hÃ¥ndtere dit ubehag ved tandlÊgebesÞg og ikke mindst, at vi sammen med dig kan passe godt pÃ¥ dine tÊnder. Mange hilsner os alle ved dinTANDLÆGE Taulov

Forkert behandling

jeg var til tandlÊgen i Toulov hvor jeg fik en undersÊgelse , tandrensning og hvor de konstaterede at jeg havde et hul i en kindtand , da jeg syntes prisen var for hÞj tjekkede jeg deres hjemmeside for priser og kunne konstatere at der stod en anden pris , da jeg gjorde dem opmÊrksom på dette fik jeg afvide at den pris på hjemmesiden ikke passede , så jeg fandt en anden tandlÊge i kolding for at få en vudering af min tand , der konstaterede de at der stadig var tandsten som de fjernede og de tog et billede at min tand og kunne konstatere at der ikke var et hul

2025幎12月2日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Flemming Olsen. Beklager at vores priser pÃ¥ hjemmesiden ikke var opdaterede. Din samlede feedback tager vi til os og vi Þnsker dig alt det bedste for dig og dine tÊnder. Med venlig hilsen dinTANDLÆGE Taulov

Super team

En helt igennem fantastisk oplevelse hos jer💖 I er friske, omsorgsfulde, professionelle og oplever et super godt teamwork 🙏🏻
Jeg er sÃ¥ glad for at have skiftet til jer🌞💖

2025幎5月15日

KÊre Berit.
Af hjertet 💖TAK for din smukke anmeldelse af os, og endnu engang velkommen pÃ¥ klinikken. Dine ord varmer os alle, og det glÊder os overordentlig meget, at du har haft en god oplevelse som ny patient hos os.
Vi vil gÞre alt for at hjÊlpe dig med fortsat at passe godt pÃ¥ dine tÊnder. 💖

Mange hilsner fra os alle 💖
dinTANDLÆGE Taulov

Jeg har de stÞrste tandlÊge skrÊk og

Jeg har de stÞrste tandlÊge skrÊk og allerede fra starten blev jeg taget godt i mod. Og de tog deres tid pÃ¥ at forklare stille og roligt hvad der skulle ske. Jeg var virkelig glad for den behandling 😊 jeg har stadigvÊk tandlÊge skrÊk. Men vil helt klar komme igen og vide at man er i gode hÊnder. Tak for en god oplevelse

2025幎5月5日

KÊre Jimmy.
Tusinde TAK for din flotte anmeldelse af os. Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse med dit tandlÊgebesÞg. Du skal vide, at det betyder rigtig meget for os alle på klinikken, at vi bliver anerkendt for vores arbejde. Vi vil fremover gÞre alt, hvad vi kan for at leve op til din tillid til os, og samtidig gÞre vores bedste for, sammen med dig, at passe på dine tÊnder. Forhåbentlig også, at du på den lange bane kan slippe af med din tandlÊgeskrÊk.
De bedte hilsner fra os alle.
dinTANDLÆGE Taulov

Virkelig et behageligt og imÞdekommende

Virkelig et behageligt og imÞdekommende tandlÊgehus at komme i. Hamrende dygtig tandlÊge og klinikassistenter.
Her er det trygt at vÊre klient.

2024幎9月9日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Gitte. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder uendelig meget for os at vores patienter fÞler sig godt behandlet og ikke mindst trygge i behandlingssituationen. Samtidig er det skÞnt at blive anerkendt for vores arbejde, hvilket styrker vores faglige stolthed.
Mange hilsner fra os alle

Rigtig god tandlÊge

Efter en lang periode uden regelmÊssige tandlÊgebesÞg er jeg nu patient hos Din tandlÊge i Taulov. Jeg oplever en stor faglighed og dygtige og tryghedsskabende medarbejdere, som er meget opmÊrksomme på at patienten får en god oplevelse.

2024幎1月30日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Louise. Stor tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at blive anerkendt for vores arbejde. Det er netop vigtigt for os at den enkelte patient fÞler sig tryg og velbehandlet hos os.

Bedste tandlÊge!

Bedste tandlÊge. Jeg har total tandlÊgeskrÊk. Aldrig er jeg blevet mÞdt af mere forstÃ¥ende personale, der har taget sin den tid jeg har haft brug for, uden at fÃ¥ mig til at fÞle mig forkert. Mine behandlinger har vÊret 💯 procent smertefri. Og der er blevet forklaret alt hvad der skete under behandlingen. Kan virkelig anbefale dem.

2024幎1月30日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Katharina. Sender dig den stÞrste TAK retur, både for dine ord og din anbefaling af os. Det er godt at vide, at vores behandling gav dig lindring.
Mange Hilsner
dinTANDLÆGE Taulov

Jeg har i denne uge fået fjernet min

Jeg har i denne uge fået fjernet min visdomstand, og havde bare den bedste oplevelse.
Jeg blev taget rigtig godt imod, personalet er mega flinke og snaksalige. Der blev under hele “operationen” spurgt til hvordan jeg havde det og jeg havde fÞlelsen af at vÊre i de tryggeste rammer hele vejen.
Det hele gik så smertefri som overhovedet muligt og med enkelte ryk var min visdomstand ude. Personalet er utrolig erfarne og omsorgsfulde.
Det er en kÊmpe stor anbefaling herfra, og specielt når jeg skal have fjernet den anden visdomstand!

Mvh Emmeli Dalgas

2023幎12月13日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Emmelie. Stor tak til dig for din fine anmeldelse af os. Du kan bestemt vÊre tryg ved at komme og få din anden visdomstand fjernet også. På gensyn :-)
med venlig hilsen
dinTANDLÆGE Taulov

Bedste tandlÊge til dato!

Jeg har, modsat andre Ã¥benbart, fÃ¥et mit gavekort pÃ¥ 500 som lovet. Den undersÞgelse de lavede gav rigtig god mening ifht. Hvad jeg selv oplevede forinden. Nu har jeg efterfÞlgende fÃ¥et to behandlinger, hvis det er boret ret meget i de bageste tÊnder. Jeg har overhovedet ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de haft smerter efterfÞlgende, det er fÞrste gang jeg oplever det. De er helt utroligt venlige alle sammen og hvis man har tandlÊgeskrÊk som jeg har, sÃ¥ er man i de bedste hÊnder. De oplyser konstant om, hvad de laver sÃ¥ man ikke overraskes. Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de genkende de negative kommentarer her og kan med alle fem stjerner varm anbefale dennne tandlÊge. Fem stjerner herfra og tak for jeres fantastiske gode behandling og super service 👍⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎11月17日

KÊre Pernille.
TUSIND TAK for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du giver dig tid til at dele dine oplevelser med os, og alle vore Þvrige tilfredse patienter. Vi er konstant opmÊrksomme på at give alle den bedste behandling og den bedste personlige oplevelse med at gå til tandlÊge.
Vi lever af tilfredse patienter og i den forbindelse er vi aldeles opmÊrksomme på at kommunikere vÊrdigt og med ordentlighed, også når det måtte komme til punkter, hvor vi kan forbedre os.
Dette lykkes heldigvis i langt de fleste tilfÊlde.
Med venlig hilsen og endnu en gang TAK.
dinTANDLÆGE Taulov

Jeg har fået mit smil igen hos din tandlÊge.kan varmt anbefale dem.de er nogle meget kompetente og skÞnne mennesker. Så de vil blive brugt i fremtiden.

2023幎10月4日

Dintandlaege Taulov からの回答

Hej Henrik. Tusind tak for din glade anmeldelse. Vi er stolte over at kunne hjÊlpe vores patienter med omsorg og livskvalitet. Ser frem til dit nÊste besÞg på klinikken.
Mvh dinTANDLÆGE Taulov

Bedste tandlÊge oplevelse til dato

Jeg har i denne uge haft den bedste tur til tandlÊgen, nogensinde!

Normalt, som mange andre, er jeg ikke verdens stÞrste fan af at gå til tandlÊge. Men jeg er simpelthen blevet taget så godt i mod, og med et enormt tålmodigt personale, der tog sig tid til at forklare mig hvad der skulle ske, og hvilke muligheder jeg har. Tusind tak!
Kundeservicen er helt i top og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med det håndvÊrksmÊssige og fagligheden hos tandlÊgen. Jeg fÞler mig meget tryg i jeres hÊnder.

Jeg kan kun anbefale at bruge DintandlÊge Taulov.

2023幎10月10日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Niels. Tusinde tak for din skÞnne anmeldelse. Det luner i vores faglige og menneskelige sjÊl, når vi kan gÞre en afgÞrende forskel for vores patienter. TAK for din anbefaling, som vi håber du vil udbrede i din omgangskreds.

God og professionel behandling

Har vÊret kunde i mange år og kun oplevet en god og professionel behandling. God information, vejledning, Þkonomi-overslag. Personalet er altid meget venlige og giver sig tid til en snak. God lÞbende info, når man sidder i stolen.

2023幎10月10日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Kurt. Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder uendelig meget at vores patienter fÞler sig trygge og godt behandlet. Til dig skal lyde en sÊrlig tak for din loyale og personlige tilgang til vores klinik.
mvh dinTandlÊge Taulov

Super behandling hver gang.

Jeg har altid vÊret tilfreds med mine utrolig mange store behandlinger jeg har fået hos ŽMin tandlÊge i TaulovŽ.
Beroligende hånd på skulderen, og tid til at kigge på patienten i stolen mht. behandlingens gensidige arbejdsgang og smerte bedÞmmelse.
Altid smilende og god stemning mellem personalet hvilket smitter til mig som patient i stolen.
Mine bedste anmeldelser går til ŽDintandlÊge i TaulovŽ

2023幎10月2日

KÊre Lillian.
1000 tak for din anmeldelse af vores klinik. Hvor er det skÞnt at kunne servicere folk som dig. Tak for den store tillid du udviser os. Dejlig at vi sammen med dig kan passe på dine tÊnder og samtidig give dig en god oplevelse med smil og glÊde.
mvh dinTANDLÆGE Taulov

Gode til unge mennesker

De er super gode til at forklare unge mennesker hvad de gÞr, og eventuelt hvad der er galt. De er også altid vildt sÞde og viser en stor interesse i ens liv.

Jeg er så glad for at have tandlÊge der

2023幎10月2日

KÊre Marianne.
Takke mange tusinde gange for din smukke anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på at kunne gÞre en forskel også for unge mennesker. Vi ser frem til at at hjÊlpe dig med at passe på dine tÊnder langt ud i fremtiden.
mvh dinTandlÊge Taulov

MÃ¥ desvÊrrer bagge op til de dÃ¥rlige

Må desvÊrrer bagge op til de dårlige anmeldelser.
Har aldrig i mit liv mÞdt så dårlig og usmagelig modtagelse.
Et er de udlevere gave kort vis man fik overslag og laver 2 rÞgenbilleder. Kostede over 700 kr. Når det var betalt så fik man gavekort.
Så til behandlings forlÞbets start , forlangt de ud over de ca 20000kr der var godkendt af kommunen og det lovede gavekort yderlige penge.
Ved ankomsten forlangte der 600 kr . Ø okay så eksisterede gavekortet ikke , behandlingen var ikke engang påbegyndt.
Jeg var rystet som besidder.
Så Nej dette sted kan jeg bestemt ikke anbefalde , når det fÞrste behandlings forlÞb blot drejede som 1 tand.
Helt ude for rÊkke vide,klinikken forsatte lÞgne om de sÞlle 600 kr . Jep lÞgne da dt er bekrÊftet via kommunen.
Dertil vil jeg lige tilfÞje,vis du har tandlÊge skrÊk og ikke Þnskes gramse på i stolen ( under overslaget/ rÞgen bilkeder) ja så dt heller ikke lige dt rette sted. Dette var for et par uger siden.

2023幎9月29日

Hej Maja
Uanset om man kommer som patient eller pÃ¥rÞrende her pÃ¥ klinikken i Taulov, er det vigtig for os at have en Ã¥ben samtale om de udfordringer, man end mÃ¥tte komme med, Þkonomisk som tandsundhedsmÊssigt. Vores patienters ve og vel ligger os meget pÃ¥ sinde, ogsÃ¥ nÃ¥r det kommer til problemer som tandlÊgeskrÊk. Det handler til enhver tid om livskvalitet og sunde velplejede tÊnder – samt ikke mindst behandling under betryggende forhold.
dinTandlÊge Taulov

De holder ikke deres aftaler

17500 kr er allerede betalt, men de ville ha 600kr idag for min fÞrste behandling. Jeg betalte 770kr fÞrste gang for et overslag og inden behandlingen som skulle starte idag, ville de ha yderlig 600kr. De lovede et gavekort på 550 men det fik jeg ikke alligevel. Jeg vil kraftig fraråde denne tandlÊge til alle. 1 stjerne er gavmildt

Jeg har fået en mail fra Trustpilot om at denne virksomhed vil ha oplysninger og ref.nr som slet ikke eksistere. Hvis ikke man opgiver dem disse oplysninger, så vil ens anmeldelse blive slettet indenfor 3 dage. Dette er en smart måde at få fjernet alle de negative kommentere på.

Har kontaktet Trustpilot og gjort dem opmÊrksomme på dette problem

2023幎9月29日

Hej Avni
Her i Taulov arbejder vi hver dag på at passe på vores patienters tÊnder. Vi bestrÊber os på at bidrage til alle, ung som gammel, med den bedste tandsundhedsmÊssige livskvalitet. Uanset hvilke udfordringer, vores patienter måtte komme med, nyder vi den åbne og anerkendende samtale i trygge og rolige omgivelser, således at vi kan hjÊlpe bedst muligt. Du er velkommen til at lÊgge vejen forbi vores klinik, idet vi altid er parate til at lytte til synspunkter, der kan medvirke til at gÞre os bedre.
dinTandlÊge Taulov

Altid dejlig service

SÞde smil, dejlige personligheder og et top professionelt personale. Jeg har altid fÃ¥et en god behandling hos Mette og hendes piger nede hos dinTANDLÆGE Taulov.

2023幎6月1日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Michelle. Tusinde tak for din indlevende anmeldelse af vore klinik. Det gÞr altid indtryk på det samlede personale, når vores patienter anerkender os og vores arbejde.
Mvh dinTandlÊge Taulov

Fantastisk oplevelse

Mette er ganske enkelt en fantastisk tandlÊge. Kan VARMT anbefale enhver at gå til tandlÊge ved dintandlÊge i Taulov.

2023幎6月16日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Jeppe. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er taknemmelige for at du giver dig tid til at sende os dine "smukke roser". Det betyder uendelig meget, når vores patienter er så tilfredse med at komme her på klinikken, og ikke mindst at vi bliver anbefalet af dig.
Mvh dinTANDLÆGE Taulov

Hvis jeg kunne give 10 stjerner..

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så vil de få det. Jeg var derude for fÞrste gang, og kom med tandpine.Meget nervÞs, og lider meget af tandlÊgeskrÊk. Bliver mÞdt af det venligste personale lige fra man trÊder ind ad dÞren. Hold op hvor man bare fÞler sig i trygge hÊnder . Mette og hendes fantastiske personale, sÞrgede for at jeg gik derfra med en YES fÞlelse, at jeg endelig har fundet en tandlÊge som tÊnker på at man skal have det godt, og at det skal vÊre en god oplevelse hele vejen igennem :-) TAK til Din TandlÊge Taulov .

2023幎2月7日

Dintandlaege Taulov からの回答

KÊre Lene. Tusinde tak for din smukke anmeldelse. Vi er både glade og taknemmelige for, at du har valgt os som dem, der skal vÊre med til at passe på dine tÊnder. Det er vort ydmyge Þnske, at vores patienter fÞler sig trygge i vores hÊnder. Det samlede personale arbejder hver dag på at skabe netop de rammer, der fra start til slut netop tÊnder YES fÞlelsen....så også TAK for dig!
mvh dinTANDLÆGE Taulov