Har virkelig vÊret tilfreds med at handle mine Herbalife produkter pÃ¥ DinWellnessGuide.dk Martin leverede produkterne dagen efter, og senere ringede han for at hÞre hvordan det gik med produkte... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu flere gange bestilt produkter hos dinwellnessguide.dk og har vÊret rigtig tilfreds hver gang. Hurtig levering, gode produkter og opfÞlgning pÃ¥ ens forlÞb med produkterne. Alt i alt rigtig g... ãã£ãšèŠã
Bestilte d. 12. Marts, varene blev fÞrst sendt d. 17. Marts og har fÞrst modtaget dem d. 22. Marts, 10 dage efter bestilling. Det er for lang leveringstid specielt nÃ¥r det bl.a. skyldes at varene... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. Varerne ankom dagen efter bestilling Martin er desuden parat med gode råd og dig til en god og sund hverdag.
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãã€ãšããæ¯æŽãµãŒãã¹
- ãã£ãããã¹ãšæ é€ã®ãµãŒãã¹
- å¥åº·é£ååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Herbalife's brede vifte af ernÊring, kosttilskud og personlig pleje produkter, kan hjÊlpe dig til at nyde en sund og aktiv livsstil. KÞb Herbalife produkter online
Frijsenborgvej 12, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- martin@dinwellnessguide.dk
- www.dinwellnessguide.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Dejligt med god personlig service
Har virkelig vÊret tilfreds med at handle mine Herbalife produkter på DinWellnessGuide.dk
Martin leverede produkterne dagen efter, og senere ringede han for at hÞre hvordan det gik med produkterne og om jeg havde behov for hjÊlp til at få de Þnskede resultater...
Top karakter fra mig :-)

hurtig handel
ingen problemer med at vÊlge det rigtige produkt. det er til at finde rundt på siden

God Service, Hurtig Levering og Gode Resultater
Nu har jeg vÊret kunde ved Martin, som har DinWellnessGuide.dk
Jeg må nok indrÞmme jeg var meget skeptisk i starten omkring Herbalife
Men på den fÞrste uge tabte jeg mig 1,3 kg.
Efter et par dage jeg havde bestilt min fÞrste pakke, sendte Martin en mail om jeg var kommet godt igang med produkterne.
Lidt senere ringede han også til mig, om jeg havde nogen spÞrgsmål til produkterne, og om jeg havde fået mine fÞrste resultater.
Meget overraskende :-) Rigtig God Service
Jeg har flere veninder, som handler hos Martin, de har alle rost ham for hans service.
Derfor var jeg også sikker på at det var ham jeg skulle vÊlge da, jeg skulle finde min vejleder...
I dag har jeg tabt mig 13 kg, og har nået en fedt procent på 17%, så mit vÊgttab er nået :-)
Men i dag bruger jeg stadig produkterne fra Herbalife i forbindelse med en sund livsstil, er virkelig blevet glad for produkterne fra Herbalife, kan ikke starte min dag uden havde fået min Herbalife Shake...
Endnu gang, TAK til Martin og Herbalife
Uden jer 2, kunne jeg ikke havde gjort det :-)