DiscoWorld レビュヌ 1,165

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering. Der var problemer med pakken ved modtagelse (IKKE deres fejl) og da jeg skrev til dem, tog de sig af det med det samme. Rigtig god service og sÞde medarbejdere, nÃ¥r de ringed... もっず芋る

Jeg kÞbte 1 internet radio for ca 14 dage siden, pludselig knaste den og slukkede, jeg prÞvede at sÊtte den til opladning, det hjalp ikke, jeg fik sendt 1 ny som jeg modtog dagen efter Super servic... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店
  2. 楜噚店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi sÊlger godt musikudstyr, komplette lydanlÊg og alt inden for diskoteksudstyr musik, lyd og lys. Billige priser, kvalitet, god service og hurtig levering får du altid på discoworld.dk

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1165件のレビュヌ

Yderst tilfreds

Lyn hurtigt levering!
Danmarks stÞrste udbyder af stik og kabler havde ikke hvad jeg sÞgte.. Det havde disco world tilgengÊld og i den helt rigtige lÊngde og til en god pris.
I er helt sikkert med i overvejelserne nÊste gang jeg mangler lyd udstyr, godt arbejde er yderst tilfreds 👍

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Bestilte noget diskolys og en rÞgmaskine som hurtigt blev leveret. RÞgmaskinen virkede dog ikke ordentligt, men efter en enkelt email til DiscoWorld blev der hurtigt afsendt en ny som kunne afhentes den efterfÞlgende dag. Har netop testet den nye rÞgmaskine, og den virker perfekt. Rigtig god service!

2026幎2月24日

Superduber oplevelse

Superduber oplevelse, vi fik en bÞrneguitar leveret nÊrmest fra dag til dag. Den lille guitar havde taget skade i fragten, vi fik straks en sÞd hilsen og en ny med det samme 🀗 tusind tak til jer

2026幎2月11日

100% god service.

100% god service.
DiscoWorld leverer 100% god service.

Jeg bestilte varer hos dem D .26/1 om aftenen, D. 27/1 blev de afsendt og jeg kunne afhente dem D.28/1. Alt var pakket rigtig godt ind.

Jeg havde kÞbt en rÞgmaskine, der desvÊrre viste sig at vÊre defekt. Efter en enkelt mail til DiscoWorld, var en ny testet rÞgmaskine på vej. Denne blev modtaget dagen efter. Det var en fornÞjelse at handle hos jer. Sådan burde det vÊre flere steder.
Tak for handlen.

2026幎1月28日

Ekstremt hurtig afsendelse

Ekstremt hurtig afsendelse, og god kundeservice.
Jeg var skeptisk da jeg fÞrst så hjemmesiden, men de er nemme at komme i kontakt med.
Og da der opstod et problem med den pladespiller jeg havde kÞbt, tjekke de fÞrst om det kunne repareres, da det ikke var muligt sendte de straks en ny.

Dansk forhandler med super kundeservice, og gode priser.

2026幎1月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。