企業情報

1. キッチン家具店

当該企業による記述

DMS Keukens: Jouw Partner voor de Perfecte Keuken DMS Keukens in Hendrik-Ido-Ambacht biedt hoogwaardige hoekkeukens van Duitse kwaliteit tegen de laagste prijzen. In onze 1000m² showroom vind je een uitgebreide selectie keukenopstellingen. Wij bieden maatwerk en all-in service, van ontwerp tot installatie, met maximaal 10 jaar garantie. Naast keukens verzorgen wij ook A-Z woningrenovaties, inclusief keukenverwijdering, badkamerrenovaties, stuc- en verfwerk. Ontdek jouw droomkeuken en woningtransformatie bij DMS Keukens. Bezoek ons voor gratis 3D-tekeningen en persoonlijk advies.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring – communicatie, levering en montage zwaar onder de maat

k heb in oktober mijn keuken besteld bij DMS Keukens. De keuken zou in februari geleverd worden, maar één dag vóór de geplande levering kreeg ik ineens te horen dat het niet doorging en dat ik nog eens vijf weken moest wachten. Dat alleen al vond ik enorm slecht geregeld, vooral omdat je met zo’n grote aankoop alles rondom planning, montage en privéleven daarop afstemt.

Na die vijf weken werd mijn keuken eindelijk geleverd, maar toen bleek het ook nog eens om een halve levering te gaan. Veel maten van de kasten klopten niet en bepaalde kasten waren niet geleverd zoals op de tekening was afgesproken. Naar mijn mening is dit mede veroorzaakt door slecht advies en gebrekkige begeleiding vanuit de verkoper. Uiteindelijk zat ik dus met een halve keuken, terwijl ik al maanden eerder had besteld.

Daarbij werd er gezegd dat mijn keukenblad “beschadigd” was, waardoor dat ook niet geleverd kon worden. Of dat echt zo was, weet ik niet, maar het gevolg was dat ik wéér ongeveer vijf weken moest wachten op de rest van de keuken. Ondertussen bleef de communicatie ronduit slecht. Telefoons werden niet beantwoord en ik moest overal zelf achteraan. De eigenaren waren in het begin nog bereikbaar omdat de communicatie toen al slecht liep, maar later werd zelfs dat contact steeds moeilijker.

Alsof dat nog niet genoeg was, is mijn koelkast uiteindelijk helemaal volgevroren met ijs, vermoedelijk door slechte montage van de eerste helft van de keuken. Ook hiervoor moest ik constant zelf contact zoeken en achter een oplossing aan blijven gaan. Niets ging vanzelf, niets werd netjes opgepakt en ik kreeg totaal niet het gevoel dat ze verantwoordelijkheid namen.

We zijn inmiddels ongeveer drie maanden verder dan de oorspronkelijke planning en ik hoop nu maar dat de keuken volgende week eindelijk compleet geleverd wordt. De hoeveelheid stress die dit traject mij heeft opgeleverd, is echt niet normaal. Ik heb continu achter ze aan moeten bellen, wachten, opnieuw plannen en omgaan met problemen die volgens mij helemaal niet hadden hoeven ontstaan als er fatsoenlijk was gecommuniceerd en gewerkt.

Voor mij is dit echt een enorm teleurstellende ervaring geweest. De reclame die DMS Keukens op social media maakt, komt totaal niet overeen met wat ik zelf heb meegemaakt. Mooie praatjes en mooie beelden online, maar mijn ervaring in de praktijk was slechte communicatie, afspraken die niet worden nagekomen, verkeerde levering, slechte montage en maandenlange stress.

Ik zou DMS Keukens absoluut niet aanraden. Voor mij: nooit meer.

2026年4月24日

Alles naar wens

Wij hebben een vrij druk schema dus het was voor ons belangrijk dat alles strak gepland werd. Dat is gelukkig goed gegaan. De communicatie was duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden. De keuken is netjes geplaatst en alles werkt zoals het hoort. Kleine puntjes werden direct opgelost zonder gedoe. Gewoon een fijne ervaring al met al.

2026年4月18日

Mooie keuken

Wij zochten al een tijdje naar een nieuwe keuken maar overal voelde het een beetje pushy. Bij DMS totaal niet. We werden rustig geholpen en konden echt de tijd nemen. Uiteindelijk een hele mooie keuken uitgezocht en het hele proces is eigenlijk gewoon soepel verlopen. Levering was op tijd en montage netjes. Het eindresultaat is precies zoals we hoopte misschien zelfs nog mooier.

2026年4月20日

Goede begeleiding

Vanaf begin tot eind goed geholpen. We hadden best specifieke wensen maar daar werd goed naar geluisterd. Het ontwerp werd meerdere keren aangepast tot we helemaal tevreden waren. Levering op tijd en montage netjes uitgevoerd. Zeker geen spijt van deze keuze.

2026年4月14日
5つ星のうち1の評価

Wat een slechte service. Onprofessioneel bedrijf

Wat een slechte service. Net totdat je betaald hebt. Zijn dan nog onvriendelijk ook. Terwijl hun geen belofte nakomen. Slechte werknemers. Mijn keuken is nog steeds niet af na 9 maanden. Dingen zijn kapot. Kleurverschil. Geen vlekkeloze afloop. Ok heb al meer dan 10 dagen vrij moeten nemen. Jammer dat ik hier geen filmpjes kan opzetten. Anders was het gelijk duidelijk geweest.

2026年3月20日

Trustpilot エクスペリエンス