ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
The cosmo set is amazing. Iâm positively impressed. And the packaging was really good and it arrived quick enough despite it being an Easter holiday period
Dansk hjemmeside, mange gode tilbud, nem bestilling, alsidige betalingsmuligheder og stabil levering. Jeg begik dog selv en fejl ved ikke at vÊre opmÊrksom pÃ¥, at de Plast Team Helsinki-bÞtter, som... ãã£ãšèŠã
Manglede et produkt i min pakke 30 minutter senere var der lavet en retur betaling.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dollarstore.dk, vi har et varieret udvalg af produkter, der omfatter alt fra rengÞringsartikler og kontorartikler til kÞkkenudstyr og andre basisvarer. Vi har ofte lagersalg på kvalitetsprodukter hvilket kan give gode muligheder for at gÞre nogle gode kup. Adresse til fysisk butik: Frederiksborgvej 84, 2400 KÞbenhavn NV. Butikken har lange åbningstider, fra 10:00 til 22:00 - dette gÞr det nemt for kunder at besÞge butikken, selv efter arbejde. I den fysiske butik kan du forvente at finde over 30.000 forskellige varenumre, hvor de fleste produkter også tilbydes online. Online tilstedevÊrelse: Vi fokuserer primÊrt på online salg, hvilket giver kunder i hele Danmark mulighed for at handle. Historie: Vi blev grundlagt i 2015 i samarbejde med Poundworld, en engelsk detailkÊde.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super kundeservice â
KÞber 2 items ved DollarStore, de kommer til at lave en fejl vedrÞrende levering- jeg kontakter dem, og vupti de fikser det samme dag. Endda med hjemmelevering. DET ER KUNDESERVICE, ikk noget fikumdik, og skrankepaveri. Dejligt â ðð»ð€©
Super kundeservice.
Alt var super nemt ð
The cosmo set is amazing
Fin og hurtig service .Kunne selvâŠ
Fin og hurtig service .Kunne selv afhente på stedet.
Helt som forventet
Hurtig levering og kvaliteten var helt som forventet - selvom prisen er meget gunstig.
Dollarstore er en skÞn butik med masser af spÊndende varer til gode priser. Bestil online og varerne er hurtigt fremme. Super fed butik.
Dollarstore er en skÞn butik
Forsinkelse med levering udoverâŠ
Forsinkelse med levering udover levering 4 km fra hjemme adresse selvom man har bedt hjemme adresse med betaling,
dårlige service og ingen svar mails.
god pris og tilfreds med varerne
Lavet en stor bestilling - ingen varer intet svar.
Lavet en stor bestilling. Pengene trukket hÞrte intet indtil vi får en mail om at de håber vi er glade for vores kÞb (auto genereret). Skrive til kundeservice fÞr jeg fik denne mail da det undrede mig vi ikke havde hÞrt noget og skrev til dem igen da vi så fik den mail. Intet svar - har så forsÞgt at ringe... Her er der vente tone i 30 sek, så kommer pip-tone og så en Telefonsvarer. Det virker totalt amatÞr agtigt. Har intet hÞrt og kan ikke få fat i nogen. Må på det kraftigste fraråde at handle her
Super oplevelse
Super oplevelse. Nemt at bestille og hurtig levering.
Jeg bestilte 12 Luftfrisker. Det billigeste sted jeg kunne finde dem. Håber Nu at dollarstore får andre dufte på lager, af samme type.
SUPER HURTIG LEVERING OG GOD SERVICE
SUPER HURTIG LEVERING OG GOD SERVICE