KÞbte 2 deals hos Downtown til HALIFAX. Hold nu opð€©. Vi fik en udsÞgt betjening hos HALIFAX i Roskilde. Burger mm smagte fantastisk. Vi kan varmt anbefale stedetð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maden smagte rigtig godt og den unge mand, der betjente os, var både sÞd, glad og ekstraordinÊrt servicemindet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt når der er tilbud i Roskilde området, har fÞr kÞbt til Halifax, gode burgere kan varmt anbefales. Og der er nemt. Kirsten Valet
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har spist pÃ¥ Halifax mange gange i Ã¥renes lÞb men dette blev den allersidste gang. Virkelig gÃ¥et ned ad bakke med kvaliteten. KÞdet som en McDonaldâs bruger, sÃ¥ fik vi mere eller mindre forkulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DOWNTOWN â Hà NDPLUKKEDE OPLEVELSER OG TILBUD TIL HVERDAGSPRISER Hos Downtown har vi siden 2010 gjort det muligt at nyde byens mange glÊder uden at tÞmme pengepungen. Hver dag sender vi inspiration ud til 350.000 danskere med alt fra eksklusive restaurantbesÞg og wellness til mode og boligdesign. Vi gÃ¥r op i kvaliteten af det, vi sÊlger. Derfor besÞger vi personligt vores samarbejdspartnere, og alle produkter kommer forbi vores kontor til kvalitetstjek. Vores vision er enkel: Er du ikke glad, er vi heller ikke glade. BRUG FOR HJÃLP? Du fortjener altid en god oplevelse som kunde hos os. Hvis du er utilfreds eller har spÞrgsmÃ¥l, sidder vi klar til at hjÊlpe dig med at finde en god og fair lÞsning. Kontakt vores kundeservice her: Skriv til os pÃ¥: Kundeservice@downtown.dk Ring til os pÃ¥: 89 87 37 37 (Mandag-fredag kl. 10-12) Vi glÊder os til at gÞre din hverdag lidt sjovere med de bedste tilbud
Trommesalen 5 1. sal, 1614, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Jeg har fået et hurtig svar på mit spÞrgsmål. Jeg var også tilfreds med deres svar. Tak.

Downtown DK ApS ããã®åç
Altid gode deals og god information omkring booking og indlÞsning af dealen, er meget tilfreds ð

Downtown DK ApS ããã®åç
Nemt at kÞbe og modtage vÊrdibeviset og efterfÞlgende indlÞse det

Downtown DK ApS ããã®åç
Mange tilbud. Let at bestille Þnskede vÊrdibevis.
Efter betaling hurtig levering af vÊrdibeviserne.

Og der er nemt.
Kirsten Valet

Downtown DK ApS ããã®åç
Dejlig og enkel.har ikke haft problemer fÞr.

Downtown DK ApS ããã®åç
Altid god betjening og gode burger

Downtown DK ApS ããã®åç
KÞbte 2 deals hos Downtown til HALIFAX.
Hold nu opð€©. Vi fik en udsÞgt betjening hos HALIFAX i Roskilde.
Burger mm smagte fantastisk. Vi kan varmt anbefale stedetð

Downtown DK ApS ããã®åç
Godt tilbud og en god oplevelse på Halifax i Amagercentret. Vi slår til igen, hvis muligheden byder sig.

Downtown DK ApS ããã®åç
Altid hyggeligt at besÞge Halifax i Roskilde, og de har bare de bedste burgere. SÞdt personale og hurtig betjening.

Downtown DK ApS ããã®åç
Jeg havde kÞbt et produkt, jeg ikke havde brug for alligevel. Ringede til deres kundeservice og fik krediteret ordren med det samme af en meget venlig medarbejder. Dejlig oplevelseð

Downtown DK ApS ããã®åç
Havde brug for forlÊngelse af vÊrdibeviser. Det gik nemt og uden problemer.

Downtown DK ApS ããã®åç
Jeg havde kÞbt en massage deal til 400 kr.
Da jeg opdager,at dealen desvÊrre var udlÞbet d.6.02.26.
Jeg kontakter Downtown kundeservice, for at hÞre om de kunne hjÊlpe mig samt forny min kupon og forklarede min situation.
Jeg har vÊret sygemeldt angående en skade på min hÞjre skulder, samt fremviste dokumentation til Downtown.
Downtowns respons lÞd på en afvisning fra deres udbyder, og har lukket min sag. Jeg modtager en mail, men oplysningerne om at udbyder selv ikke lÊngere er til rådighed og heller ikke Þnskede at imÞdekomme en mulig fornyelse, da jeg gerne vil anvende min kupon!
Jeg er normalt meget glad for Downtown, men den her behandling er ikke acceptabelt, isÊr når jeg ikke ekstra information får, andet end et "nej"- det er kort sagt penge ud af vinduet.
DÃ¥rlig service Downtown, i mister en kunde!

Downtown DK ApS ããã®åç
Alt er som sÊdvanlig super godt ð

Downtown DK ApS ããã®åç
God oplevelse har fået hvad jeg har bestilt