äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget fede sneakers jeg kÞbte til min datter, hun elsker dem. Og hvilke sÞde og nÊrvÊrende piger i har ansat. Meget god og positiv oplevelser for os begge.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ekstrem hurtig levering, kom allerede dagen efter og bestilte fÞrst til middagstid. Super dejligt der er gjort det ekstra for en pÊn indpakning. Handler bestemt der igen âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
Excellent service and price. Thank you! I was able to source the jacket I had previously seen in London stone island that had since been sold out everywhere I tried in the UK. Dr Adams, Via Google had... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dr. Adams er en dansk multibrand fashionbutik og webshop beliggende i Odense. Butikken er grundlagt tilbage i 1994 og er ejet af Êgteparret Jacob og Stine Larsen. I dr. Adams har vi noget til de fleste lejligheder, og vi er ikke bange for at udfordre vores kunder med nye og anderledes brands. Udover tÞj, har vi et stort udvalg af sko, tasker og smykker. Vi har også en 'living' afdeling, hvor man finder alt inden for skÞnhedsprodukter, magasiner, sengetÞj og parfumer. Vi bestrÊber os altid på at skabe en god oplevelse for vores kunder - både i butikken og online. With <3 Team Adams.
PogestrÊde 24-28, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
Altid en fornÞjelse at handle her! :)

dr.Adams ããã®åç
Super betjening og fantastisk udvalg

dr.Adams ããã®åç
Meget fede sneakers jeg kÞbte til min datter, hun elsker dem.

dr.Adams ããã®åç
Fik en rigtig god service af ekspedienten, som trovÊrdigt og med et smil hjalp med den rigtige stÞrrelse i sko, samt hvordan de skulle plejes. Det var nemlig ikke bare lige en str. 44, men mere om den gav sig i lÊderet mm. For Þvrigt altid en butik der er et besÞg vÊrd.

dr.Adams ããã®åç
Super god oplevelse - perfekt vare og hurtig levering ð

dr.Adams ããã®åç
Jeg har handlet i Dr. Adams igennem mange Ã¥r, og jeg er stadig lige vildt med butikkenâ¥ïž FÃ¥r altid en rigtig god service og deres tÞj er altid det mest lÊkre i Odense - sÃ¥dan er det bare!

dr.Adams ããã®åç
KÞbte en Cala Jade taske til min kÊreste. DR Adams kundeservice gav gode service og vi fandt en god aftale. Tasken blev sendt afsted et par timer efter

dr.Adams ããã®åç
Altid fint udvalg, levering inden for lovet tid. Dog synes jeg at levering fra Odense til Ãstfyn bÞr gÃ¥ hurtigere end tre dage. Jeg kÞbte en ret dyr tshirt, som kom dÃ¥rligt pakket ind, derfor kun fire stjerner. NÃ¥r man kÞber et produkt til 2700 forventes det helt klart ogsÃ¥ at den er forsvarligt pakket ind. Tshirten var nedsat med 50% hvilket hjÊlper lidt.

dr.Adams ããã®åç
Det gik upåklageligt. Hurtig levering og godt pakket ind. Fint lille personlig kort vedlagt, det er altid lÊkkert.

Fremragende oplevelse!
Jeg kÞbte online og fik varen sendt med et lille kort underskrevet personligt af en medarbejder - En lille ting men der er dem, der gÞr det og så er der dem, der lader vÊre.
Ydermere skulle min varer byttes og der var bare en smooth proces ð
En fornÞjelse hele vejen igennem.

dr.Adams ããã®åç
KÞbte en frakke hos Dr Adams, men var lidt usikker på om den ville blive leveret inden jeg skulle bruge den. Ringede derfor til butikken, hvor de forsikrede mig om, at de ville sende frakken samme dag. En halv time efter at jeg havde afgivet min ordre fik jeg beskad om at frakken var sendt, hvorefter den ankom nÊste dag. I Þvrigt har de en superlÊkker sortiment så Dr Adams vil blive mit fÞrste valg når jeg nÊste gang skal shoppe tÞj. Tak og 5 store stjerner fra mig.

dr.Adams ããã®åç
En skÞn butik med moderne tÞj fra fÞrende mÊrker til bÃ¥de mÊnd og kvinder. Man bliver altid mÞdt af venlig og professionel service.â Klart et besÞg vÊrd!âð

dr.Adams ããã®åç
Super kundeservice og super produkt! Absolut anbefalelsesvÊrdigt!

dr.Adams ããã®åç
Alt var helt perfekt. Hurtig afsendelse og modtagelse af super flot taske.

dr.Adams ããã®åç
Når en forretning gÞr det så godt og trovÊrdigt, så fortjener de også den bedste anmeldelse. Levering fra dag til dag og skarp pris. Handler gerne her igen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã