䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Super koffer! Ik wil niets anders meer

Ik was al lange tijd opzoek naar een goede stevige koffer die lekker makkelijk in gebruik is & niet al te zwaar is van zichzelf. Ik vind de Dululux koffers ontzettend fijn! Zelf heb ik de donkerblauwe set genomen met ruimbagage en handbagage en ik ben meer dan tevreden. De koffers zijn super licht, hebben een TSA lock & de wielen zijn super soepel. Niks te klagen! Dus als je een goede koffer zoekt kan ik het zeker aanraden

2025幎7月22日

Perfecte kwaliteit koffer

Ik was al een tijdje opzoek naar een tussenmaat koffer. Eentje tussen een handbagage en grote ruim bagage koffer in. Deze van Dululux nu in gebruik en ben er mega blij mee! Stevige ritsen, goed slot erop en de vakken verdeling in de binnenkant is erg fijn!

2025幎7月21日
5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare koffers die écht lang meegaan

Na te vaak koffers gehad te hebben waarvan de rits stukging of de wieltjes vastliepen, besloot ik de set van Dululux te proberen. Beste keuze ooit. De rits is superstevig, het slot voelt veilig, en de wieltjes rollen super soepel. Ik gebruik ze nu al ruim 6 maanden en heb er flink mee gereisd, en ze zien er nog steeds top uit. Ook fijn: snelle verzending en supervriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!

2025幎7月21日
5぀星のうち5の評䟡

Ruime koffer voor vakantie, stevig en vol gemak

Voor onze reis naar Amerika heb ik deze grote ruimbagagekoffer van 97 liter bij Dululux gekocht, en hij heeft al mijn verwachtingen overtroffen. We maakten een roadtrip van drie weken langs de westkust van Amerika, met meerdere hotelwissels. De lichtgewicht maar stevige reiskoffer bleek ideaal: hij is ruim genoeg voor al je kleding, schoenen en extra spullen, en dankzij de stevige handvatten en soepel rollende wieltjes was hij overal makkelijk mee te nemen. Want we hebben de koffer vaak moeten verplaatsen van de auto naar de hotelkamer. Ook als hij flink vol zat. Zelfs op ruigere ondergronden bleef hij stabiel rollen.

Wat ik altijd een fijne toevoeging vind is dat een koffer 4 wielen heeft, zodat je hem makkelijk achter je aan kan rollen en waarbij de meeste koffers na 1x gebruiken de eerste beschadigingen al hebben opgelopen bleef deze in verassend goede staat. Zelfs nadat ik hem zelf een keertje uit de pick-up heb laten vallen. Voor Amerika is het ook een fijne toevoeging dat er op deze koffer een TSA-lock zit, hierdoor kan je koffer gewoon opslot tijdens de vlucht en kan de douane erbij als ze dat willen.

2025幎7月15日

Grote ruimbagage koffer 97L - Dark Blue

Ik gebruik deze grote ruimbagage koffer van 97 liter inmiddels al ruim een jaar voor mijn internationale reizen, en ben echt onder de indruk. Wat ik vooral fijn vind is dat hij lichtgewicht is ondanks het stevige design, wat handig is bij luchtvaartmaatschappijen met een gewichtsgrens.

De donkerblauwe kleur is stijlvol en goed herkenbaar op de bagageband, en de wieltjes rollen super soepel — zelfs op ongelijk terrein zoals perrons en trottoirs en ook met volle belading. De binnenkant is ruim, met genoeg vakken om alles georganiseerd mee te nemen, ook voor langere trips van 2–3 weken.

Als je zoekt naar een duurzame koffer voor verre reizen of een grote ruimbagagekoffer die wél makkelijk rolt, dan is dit absoluut een aanrader voor een scherpe prijs.

2025幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス