Helt unik kundeservice som altid har den DVD man lige stÃ¥r og mangler - ny eller brugt. Jeg stod og manglede en gammel og lidt speciel DVD, som man ikke kan kÞbe mere. DesvÊrre kunne jeg ikke huske ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har altid fÃ¥et glimrende service i Laseridsken, de stÃ¥r ofte pÃ¥ hovedet for at finde den film, som ikke kan skaffes andre steder - og ved desuden en masse om forskellige udgivelser. Tror perso... ãã£ãšèŠã
UPDATE Problemet med nedenstÃ¥ende er blevet lÞst, hurtigere end forventet, modtog i dag en ny dvd Skive med filmen, sÃ¥ trÊkker selvfÞlgelig den dÃ¥rlige anmeldelse tilbage, og fÃ¥r 5 stjerner f... ãã£ãšèŠã
God servise/bytning. Jeg havde kÞbt en film hos dvd-shop som da jeg havde modtaget den troede var uden danske undertekster. Jeg skrev til dem og fik afvide at jeg bare skulle returnere den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Salg af danske og udlandske DVD'er - film med eller uden danske undertekster
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Modtog aldrig vare
Vare bestilt og registret i virksomhedens on-line status 15. dec. 2009. Vare aldrig modtaget. Intet svar på gentagne rykkere.
Modtager ikke varen
Jeg bestilte dvd'er hos DVD-shop.dk d. 2. januar, da de ifÞlge deres hjemmeside kunne levere inden for 1-5 hverdage. D. 11. januar modtog jeg en mail om, at de havde behandlet min bestilling og at varen ville blive afsendt inden for 5 hverdage. Nu er der gået vÊsentligt mere, og jeg har intet hÞrt.
Jeg havde lÊst et par dårlige anmeldelser på forhånd, men troede at det kunne vÊre tilfÊldigt, at et par kunder havde vÊret utilfredse. Men det er åbenbart sådan DVD-shop.dk vÊlger at behandle sine kunder.
Modtog aldrig varen - Og får heller ikke nogen svar
Jeg har for mere end 14 dage siden bestilt dvd'er hos bemeldte virksomhed, men har aldrig modtaget noget fra dem. I tiden der er forlÞbet rykkede jeg også via mail vedr. min ordre, men modtog aldrig noget svar. Ordren ligger fortsat hos firmaet, men der sker heller ikke rigtigt mere, og nu har jeg efterhånden givet op. Nu mangler vi blot at de også gennemfÞrer transaktionen uden af jeg modtager min vare....
Jeg synes det er HAMRENDE useriÞst at drive forretning på den vis og jeg vil bestemt ikke anbefale dvd-shop nogen steder. Måske burde jeg have checket dem på TP fÞrst !
Leverer ikke, svarer ikke, opdaterer ikke deres web-side
Bestilte 3 DVD der var på tilbud, leveringtid angivet til 1-5 dage.
Ikke modtaget efter 3 uger, checker de samme DVD'er, der står stadig 1-5 dage.
Beder om en status - intet svar
Svarer ikke på henvendelser.
Jeg valgte denne butik da de ifÞlge hjemmesiden kunne levere hurtigt og skrev at de gÞr meget ud af kundeservice. Efter at have prÞvet at maile via hjemmesiden, mailet på almindelig vis samt ringet gentagne gange indefor telefontiden, må jeg konstatere at vi vist ikke har samme opfattelse af hurtig og god kundeservice.
Status på ordren på deres hjemmeside er uÊndret og jeg er begyndt at tvivle på om jeg overhovedet vil modtage mine varer.
dvd-shop ignorerer henvendelser
Jeg fortrÞd bestilling af film efter 2 dage. PrÞvede at ringe mange gange uden held. Har nu mailet min afbestilling 3 gange, men stadig uden at få svar. Min bestilling står stadig som aktiv.
No title
God opbygning af butik, sikker transaktion pga. e-mÊrket med mange gode titler på tilbud.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã