レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mindre end halvandet dÞgn efter jeg havde placeret min ordre blev begge DVD'er leveret. Den ene DVD var ny og forseglet som anvist, den brugte DVD ser ud som ny og afspiller perfekt. Priserne var rime... もっず芋る

Tak for jeres store fleksibilitet og lÞsningsorienterede tilgang d. 27. December. Butikken var lukket pga status, men alligevel tog I jer tid til at ekspedere vores bestilling som var bestilt hjem... もっず芋る

Dvdcity har meget stort udvalg af forskellige film bÃ¥de indlands og import. Deres kundeservice er dog en helt anden sag. Har stadig ikke modtaget min ordre efter 7 dage, desuden blev belÞbet hÊve... もっず芋る

Det var nemt at finde konkrete titler, brugte, import eller nye, og gennemsÞge genre. Betaling var nem og blurayfilm kom hurtigt og udmÊrket pakket ind. Det kan jeg li'. Trods god funktionalitet vi... もっず芋る

䌁業情報

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig hurtig levering ;)

Jeg syntes at DVDcity er en god hjemmeside, og det er også godt service og de fleste DVD'er er billige. Fragt prisen er dog 49 kr, men jeg tÊnker det er vÊrd, når nu at det bliver sendt så hurtigt. Og deres brugte film er som om de er helt nye!

2021幎3月20日

DVDCITY

Ang.: DVDCITY

Har bestilt en dvd i en mdr men der skete ikke noget og jeg skrev til dem 3 gange for at hÞre nyt.

Det var ikke en ny dvd de skulle bestille hjem for den var brugt og på lager.

Har derefter skrevet til dem 2 gange og gjort dem klart at de IKKE skulle sende Dvd'en altså afbestilt den.

Nu har jeg den 14-1 fået en mail om at de har sendt den.

Det er en MDR siden bestillingen.

De svare simpelthen ikke på at man kontakter dem.

Det er simpelthen et usikkert sted at handle.

Mvh

2021幎2月14日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg har kÞbt mange gange hos DVDCity/VideoNetto
Altid hurtig levering.
Nogle få gange har jeg har vÊret uheldig at få en brugt DVD der ikke virkede. Her sÞrge de hurtigt for at hjÊlpe med problemet i form af et gavekort på den oprindelig pris + lidt ekstra for ulejligheden.
Der var også en gang hvor de ikke kunne finde den bestilte DVD. Her havde de trukket pengene alligevel, men givet et gavekort på den oprindelig pris + lidt ekstra for ulejligheden. Her kontakte jeg kundeservice og fik pengene tilbage uden problemer i stedet for.
Alt i alt har jeg kun oplevet god kundeservice, hurtig levering og dvd'er der i lang de fleste tilfÊlde har virket som nye.

2021幎1月14日
自発的なレビュヌ

Får aldrig svar på fejlforsendelse

D. 25. okt 2020 bestilte jeg 7 film. De kom til pakkeboks d. 7. nov. Da jeg lukkede pakken op, havde de imidlertid sendt en forkert film, sÃ¥ jeg skrev til dem med det samme og sendte et billede og forklarede, at de havde sendt A Thousand Acres i stedet for A Thousand Times Goodnight - en forstÃ¥elig fejltagelse. Efter en uge uden svar rykkede jeg igen, og sÃ¥ igen 6 dage senere. Jeg har aldrig fÃ¥et svar! Jeg fatter det ikke - DVD City plejede at vÊre sÃ¥dan en god butik med et kÊmpe udvalg, gode priser og god service, men jeg vil da aldrig handle der igen, nÃ¥r de ikke gider at svare. Æv - kan se jeg ikke er den eneste med dén oplevelse.

2021幎1月11日

Mangel på svar

De er meget svÊre at komme i kontakt med. Har forgÊves sendt 2 mails uden svar. Jeg havde betalt for hjemme levering med postnord men varer bliver sendt til Dao pakke shop. De trÊkker det fulde belÞb for fragt til trods for at de vÊlger en billigere lÞsning

2020幎6月17日
自発的なレビュヌ

KÊmpe udvalg til rimelige priser

KÊmpe udvalg til rimelige priser. Der kan vÊre en del ventetid på film der ikke er på lager. I en bestilling modtog jeg en forkert udgave af en film, dagen efter jeg snakkede med, modtog jeg den rigtige udgave og besked om at kassere den forkerte. Det er virkelig god kundeservice.

2020幎6月13日
自発的なレビュヌ

Jeg har efterhånden af flere omgange

Jeg har efterhånden af flere omgange kÞbt en del film. Når der ikke er problemer kÞrer det hurtigt og effektivt.

Men når noget kikser, som denne gang, og noget åbenbart alligevel ikke er på hylderne går alt i stå og det er umuligt at komme i kontakt med dem. Både på Facebook og pr. mail. Det burde ellers vÊre ret simpelt at svare og jeg vil vÊre ganske overbÊrende.

Og man kan ikke annullere sin ordre nogen steder?

2020幎5月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt nogle film for nogle uger

Jeg har kÞbt nogle film for nogle uger siden på DVDcity. Da jeg modtog pakken var der noget inde i et Blu-ray etui som var knÊkket. Jeg har klaget flere gange på mail til DVDcity over det om spurgt efter om de ikke kan sende mig et nyt blu-ray etui. Men nu har jeg ventet i nogle uger uden at de har skrevet tilbage, dårlig service.

2020幎5月1日
自発的なレビュヌ

Det så sort ud på trustpilot, men...

Jeg ledte efter mine film flere steder og dvdcity havde dem alle, så jeg kunne nÞjes med en gang porto. Selv brugtsalg på DBA var dyrere.
Jeg checkede så lige trustpilot ud inden jeg bestilte, og det så sort ud. Men jeg tog chancen.
Jeg bestilte d. 25. og fik leveret m/DAO d. 28. Det må siges at vÊre i orden.
Det bliver til 5 stjerner fordi jeg intet har at klage over.

2020幎4月28日

AmatÞr forretning

Der var engang hvor DVDCity var gode at handle med. Da lå de inde ved Rådhuspladsen, omme i en sidegade. Det var nemt at gå derind og browse film, og de havde altid et enormt godt udvalg. Der var dog aldrig mange kunder derinde, hvorfor jeg også tror det er derfor at de lukkede og flyttede til Glostrup.

Nuvel, jeg har gode minder derinde fra, selvom det er flere år siden, at jeg har kÞbt noget derinde fra. Jeg valgte således LÞrdag d. 15 Februar 2020 at bestille nogle film. Jeg vidste godt, at de ikke ville blive afsendt i weekenden, så regnede godt nok med, at der fÞrst ville ske noget mandag. Altså, en mail som måske skrev "din ordre er ved at blive pakket" eller noget i den retning. Sent tirsdag havde jeg ikke hÞrt noget som helst fra dem. Det eneste de havde sendt, var en mail der bekrÊftede ordren. Den får man altid fra forretningen, da den er automatiseret. Jeg forventer et pÊnt svar om, at de måske har haft travlt, da det kan ske. Men der sker absolut intet. Altså, intet svar på mail. Så torsdag prÞver jeg at ringe derind... Det er åbenbart uden for normal åbningstid, selvom jeg nÊsten er sikker på at jeg ringede kl. 14 eller fÞr det (de lukker telefontid kl. 15), hvorefter åbningstider blev listet og så kunne man bare ringe der, hvorefter rÞret blev smÊkket på! Ikke noget med at ligge en besked eller noget, eller trykke på en tast der kunne give dem besked om at ringe tilbage... Nå, her er jeg så allerede ved at blive lidt irriteret. Idag fredag prÞver jeg at sende prÊcis den samme mail som jeg sendte tirsdag. Jeg har stadig ikke fået svar, og den blev sendt fÞr luk.

Jeg gider ikke mere, beslutter jeg mig for. Så jeg vil gerne annullere min ordre. Men er der nogen knap til det overhovedet??? Nej! Jeg leder og leder, kigger i diverse reglementer de har, i mailen jeg fik hvor det samme står, der er intet der indikerer en stor fed "AFBESTIL" knap... Great, tÊnker jeg, så jeg er nÞd til at ringe til dem. Men det magter jeg simpelthen ikke. Nu prÞver jeg at sende en mail imorgen lÞrdag, 22. Februar 2020, i Þvrigt en hel uge efter bestilling, men hvis jeg skal vÊre Êrlig så har jeg ikke noget håb om at den bliver besvaret.

Heldigvis har DVDCity ikke trukket nogle penge, men sådan som det ser ud nu, kan jeg kun se til. Det drejer sig om 189kr., så skulle de pludselig tage sig sammen og sende varen, så er det ikke så slemt skulle de 189kr. mangle, men alligevel... Det er da penge jeg kunne bruge andre steder!

Min konklusion må vÊre... at det her simpelthen er gået fra, at vÊre en forrygende forretning til en gang amatÞr biks. Slet og ret. Hold op hvor er det Êrgerligt, at man ikke tager sine kunder seriÞst. Ikke bare bliver jeg irriteret over min egen sag, men at dÞmme ud fra andre kunders oplevelser her, så kan det kun blive mere trist. Jeg forstår ikke, at man sylter sin forretning sådan. Jeg mener, der sidder mennesker bag den her forretning som lever af det her, og det skulle ikke undre mig, at det er disse samme mennesker, der senere tuder over, at deres forretning er gået konkurs pga. manglende omsÊtning... Ja, det er jo soleklart når I har sådan en ELENDIG kundeservice så det halve kunne vÊre nok.

For at komme forretninger som DVDCity til livs, skal der en mere stram lovgivning til vÊrks. En lovgivning der rent faktisk straffer forretninger for at agere sådan her, ligesom DVDCity gÞr. For jeg kan jo se på andre anmeldelser, at jeg langt fra er den eneste. Det er Êrgerligt, for den sidste idiot er jo ikke fÞdt endnu... Jeg vil ihvertfald fra dags dato gÞre mit for at advare ALLE mod DVDCity. Så kan det godt vÊre, at de har den der obskure DVD B-film fra 1975, med dansk tekst og i god stand og jeg skal komme efter dig... Lad vÊre med at prÞve. Du risikerer at du får DVD'en lynhurtigt... Eller at du kommer til at sidde i en limbo som mig her, med 189kr. i klemme.

Tak for kaf', siger jeg bare!

OPDATERING:

DVDcity.dk har 25-02 sendt pakken og trukket pengene. Det tog nÊsten to uger... Flot! Dog ikke flere stjerner...

2020幎2月22日

DÃ¥rlig oplevelse

DÃ¥rlig oplevelse.
Jeg bestilte 3 dvd d. 29/11-19. Nu 2,5mdr. Senere har jeg endnu ikke modtaget min ordre. Jeg har skrevet ialt 10. Mails-ingen svarer og heller ingen svar på telefonen.
Jeg har nu forsÞgt at annullere min ordre flere gange. Stadig ingen svar-og min ordre står står stadig på deres hjemmeside som i bestilling.
Mit råd- gå langt udenom dette firma

2020幎2月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ