Kan absolut anbefale denne dyrlÊge
Virkelig dygtig, billig og hurtig behandling.
Min missedreng fik en tid med det samme, så han ikke skulle gå og pines af en blÊrebetÊndelse, da jeg ringede i sidste uge.
Vi fik ham kastreret og ÞremÊrket i samme omgang, da vi alligevel havde planlagt at få det gjort i den kommende måned.
Han havde det så meget bedre allerede da han vågnede (han var smertedÊkket i 24 timer fra klinikken af), hvilket tydelig kunne mÊrkes på ham.
Selvom han var lidt "omtumlet", så kunne jeg bare mÊrke hvor lettet han var, over at endelig at kunne slappe af, og ikke skulle ud i bakken hele tiden.
Han stoppede med at "grave hul ned til underboen gennem kattebakken", og er begyndt at spise mere igen, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han havde ondt og brug for hjÊlp.
En kÊmpe tak til dyrlÊgen, der tog sig tid til at både vise, og forklare min 20 årige datter, der lÊnge har overvejet at lÊse til dyrlÊge, hvad hun lavede og hvorfor. Det var en kÊmpe oplevelse for hende, og et godt skub i hvilken retning hun Þnsker videre i livet.
Priserne afspejler også helt klart en dyrlÊge, der er dyrlÊge for at hjÊlpe dyr, og ikke blot for pengenes skyld.
Jeg kom af med 300 kr mindre, end jeg havde skulle af med til en kastration, hos nogle af de andre dyrlÊger i byen, og det var inklusive undersÞgelse/behandling og medicin for blÊrebetÊndelse. Og det var endda normalprisen.
Kan absolut anbefale denne dygtige og omsorgsfulde dyrelÊge, der ikke ville lade katte gå med smerter og vente i dagevis. Vi fÞlte at vores Bebs var i meget gode hÊnder og at der blev lyttet til os.
Vi har fundet vores nye faste dyrlÊge.