overfusning af ejer
Inden vi skulle aflevere vores to hunde på 13 mdr og 10 mdr, havde jeg haft en mail korrespondance med Povl-Erik. Her havde vi lavet aftaler om hvornår hundene skulle afleveres og afhentes. Disse planer bliver Êndret en måneds tid inden opholdet - hvilket jeg skriver og spÞrger, om det kan lade sig gÞre. Jeg får blot svaret, at det er helt OK, bare han får de nye eksakte datoer, som jeg sender til ham. Ligeledes får vi OK til at kunne aflevere sÞndag mellem 9-10, på trods af, at det ikke normalt kan lade sig gÞre.
Vi tager ud en sÞndag morgen for at aflevere hundene. Vi bliver mÞdt af en mand der med det samme overfuser mig, og spÞrger om vi ikke er klar over at de ikke har Ã¥bent for aflevering af hunde pÃ¥ det tidspunkt. Jeg fortÊller ham, at han selv har sagt âgoâ for det pÃ¥ mail, og han siger OK. Herefter Êndre han fuldstÊndig karakter - Povl-Erik bliver MEGET opfarende og fortÊller, at han er meget utilfreds med, at vi igen og igen har Êndret i vores planer. Jeg fortÊller ham, at der er blevet Êndret én gang, og ifÞlge hjemmesiden kan man Êndre i sin âbestillingâ indtil 14 dage fÞr indlevering af hund, uden problemer. Jeg fortÊller ogsÃ¥, at det er fÞrste gang vi skal aflevere hundene i pension og at det derfor ikke er sÃ¥ nemt. Herefter virker det som om, at han lukker helt af. Han virker fuldstÊndig uinteresseret i, hvor meget foder de skal have, at den éne af de to dagligt skal have piller samt hvad jeg ellers finder relevant at han ved. Alt i alt en virkelig dÃ¥rlig oplevelse, og desvÊrre gik vi derfra med meget ondt i maven, og en enighed om, at vi aldrig igen aflevere vores hunde her.
2019幎8æ2æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ