4.5

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Har lige hentet 2 glade men trÊtte

Har lige hentet 2 glade men trÊtte hunde efter en uge i pensionen. De har aldrig prÞvet det fÞr, den ene er 7 år og den anden knap 1 år. Det blev aftalt ved forbesÞg at de fik lov at bo sammen, og har i ugens lÞb vÊret matchet med nogle andre gode hunde på deres udeområde. Så de har hygget sig og det var rene og pÊne hunde jeg hentede.
Eneste minus var lidt problemer med kommunikationen i lÞbet af ugen. Så jeg fik kun 1 tilbagemelding på hvordan de havde det undervejs, men den var positiv. Jeg bruger gerne pensionen igen en anden gang.

2026幎7月9日

Mega glad hund

Vores hund Obelix havde en overnatning ved damgård og hvilken fantastisk oplevelse, da vi skulle hente Obelix igen havde vi den fantastiske oplevelse at han faktisk ikke havde tid til at komme med hjem, men ville hellere vÊre ved Anne og hendes mand, så ved man bare at det har vÊret en mega fantastisk oplevelse for hunden og os. Det var fÞrste gang i de 10 år vi har haft hund han skulle passes på en dyrepension og med den dejlige oplevelse er det bestemt ikke sidste gang vi vÊlger pension Damgård

2026幎6月11日

Super happy!

Siden den nye ledelse tiltrådte, kan vi virkelig anbefale denne hundepension af hele vores hjerte.

Vores hunde trives der hver gang og tager gladeligt med. Den kÊrlige pleje, de fantastiske omgivelser og det store udendÞrsareal sikrer, at man kan aflevere sine firbenede venner med en rigtig god fornemmelse.

Det er isÊr dejligt, at der tages individuelt hensyn til hundernes behov, og man mÊrker, hvor meget erfaring og hjerteblod der ligger bag.

For os er det den perfekte pleje – tillidsvÊkkende, pÃ¥lidelig og absolut anbefalelsesvÊrdig!

2026幎5月13日

Nye ejere- dyrlÊge &familie

Nye ejere- dyrlÊge &familie
Vores hunde har haft fantastiske ophold på pensionen, og vi anbefaler stedet meget!
NuvÊrende ejer sÞrger for god pasning, lufte ture , matchning af hunde der passer godt sammen til leg og motion!
Man er helt tryg ved at aflevere sine hunde i pensionen - og det hjÊlper bestemt også at vide at skulle der ske noget så er Anne dyrlÊge!
Nye ejer - gode forhold!
Mvh
Uffe & Rikke / Arne & Orla ( Jack Russel hunde)🐶

2026幎5月5日

Fantastisk sted

Min hund er blevet passet i gennem 12 år. han logrer og lÞber glad over, hvor han skal vÊre. Den bedste anbefaling må da vÊre en glad hund. Jeg glÊder mig til at mÞde de nye ejere, der helt sikkert får en god opstart med vejling fra de kompetente og dejlige mennesker. Tak for mange år.

2024幎2月12日

Fantastisk sted

Har haft vores to katte i pension her og har vÊret rigtig glad for det. Vil helt sikkert vÊlge dem igen nÊste gang. Vores ene kat skulle en gang dagligt have noget beroligende, hvilket de sÞrgede for at den fik.
Alt i alt et dejligt sted hvor man trygt kan aflevere sine dyr

2020幎2月2日
自発的なレビュヌ

Super fantastisk dyrepension som vi har

Super fantastisk dyrepension som vi har benyttet flere gange til vores 2 små hunde og denne gang havde den ene af vores hunde haft tynd mave og skidt på det tÊppe vi havde haft med, så det havde de lige smidt i vaskemaskine og fundet nye tÊpper til hunde, så vi fik helt ren vasket tÊpper med hjem. Det er et rigtig dejlig sted.

2020幎2月2日

overfusning af ejer

Inden vi skulle aflevere vores to hunde på 13 mdr og 10 mdr, havde jeg haft en mail korrespondance med Povl-Erik. Her havde vi lavet aftaler om hvornår hundene skulle afleveres og afhentes. Disse planer bliver Êndret en måneds tid inden opholdet - hvilket jeg skriver og spÞrger, om det kan lade sig gÞre. Jeg får blot svaret, at det er helt OK, bare han får de nye eksakte datoer, som jeg sender til ham. Ligeledes får vi OK til at kunne aflevere sÞndag mellem 9-10, på trods af, at det ikke normalt kan lade sig gÞre.
Vi tager ud en sÞndag morgen for at aflevere hundene. Vi bliver mÞdt af en mand der med det samme overfuser mig, og spÞrger om vi ikke er klar over at de ikke har Ã¥bent for aflevering af hunde pÃ¥ det tidspunkt. Jeg fortÊller ham, at han selv har sagt ‘go’ for det pÃ¥ mail, og han siger OK. Herefter Êndre han fuldstÊndig karakter - Povl-Erik bliver MEGET opfarende og fortÊller, at han er meget utilfreds med, at vi igen og igen har Êndret i vores planer. Jeg fortÊller ham, at der er blevet Êndret én gang, og ifÞlge hjemmesiden kan man Êndre i sin “bestilling” indtil 14 dage fÞr indlevering af hund, uden problemer. Jeg fortÊller ogsÃ¥, at det er fÞrste gang vi skal aflevere hundene i pension og at det derfor ikke er sÃ¥ nemt. Herefter virker det som om, at han lukker helt af. Han virker fuldstÊndig uinteresseret i, hvor meget foder de skal have, at den éne af de to dagligt skal have piller samt hvad jeg ellers finder relevant at han ved. Alt i alt en virkelig dÃ¥rlig oplevelse, og desvÊrre gik vi derfra med meget ondt i maven, og en enighed om, at vi aldrig igen aflevere vores hunde her.

2019幎8月2日

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg har kun givet en stjerne, da jeg har haft en meget dårlig oplevelse i Dyrepension Damgaard. Min hund var i pension i påsken, hvor den har vÊret uden opsyn i lÊngere tid. Den har bidt i tremmerne og Þdelagt sine fortÊnder og hjÞrnetÊnder, hvilket fÞrte til en stÞrre operation. DyrlÊgen kan dokumentere at det er sket i påsken. Povl Erik vil overhovedet ikke lytte og tage ansvar for at min hund har forvoldt skade på sig selv - han mener ikke han kan vÊre ansvarlig for at passe godt på min hund, når jeg overlader den i pension til ham. Så jeg vil klart fraråde alle at få deres hund passet i Dyrepension Damgaard

2019幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ