Vi er sponser for et fodboldt hold iâŠ
Vi er sponser for et fodboldt hold i den lokale boldklub. FÞrste gang kÞber vi kamptÞj til alle drengene det kommer med logo og div på tÞjet er i super kvalitet og uden fejl og mangler ingen ting og sÊtte en finger på. Et stykke tid efter beslutter vi os for at sponsere et langt trÊningssÊt til alle inkl trÊneren.
Det tÞj der kommer er voldsomt Kina kvalitet og efter 1 vask er stort set alt fnuller og halv Þdelagt. Dette reklamere vi over og dette bliver ikke taget positivt vi får besked på tÞjet er vasket forkert og ved for hÞj temperatur selv om vi har fulgt deres vaske mÊrker. Vi sender alt tÞjet retur til dystan og rosenberg og for der efter tÞjet tilbage hvor få dele er skiftet og tÞjet stadig er fnuller og Þdelagt selv om det stort set kun har vÊret brugt 1-2 gange.12000 fattigere og et firma der ikke vil stå ved det Og nu står vi med 8 sÊt tÞj som er ubrugelig og derfor sender det hele tilbage til dystan og rosenberg og må tage tabet vil aldrig råde nogle boldklubber eller andre til og bruge dette firma og deres temu vare.