レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem service at bruge, deres interface til selve brug af de forskelige dele kan vÊre lidt forvirrende, pga rigtig mange valgmuligheder brug ai til hjÊlp. men er nok generelt standard for omrÃ¥det. pr... もっず芋る

Helt sublim kundeservice! Jeg har fÃ¥et helt utrolig god og hurtig service af Kenneth L. til at fÃ¥ alt op at kÞre i forbindelse med et mailhotel. Der har vÊret maaange ting at fÃ¥ pÃ¥ plads, da jeg ha... もっず芋る

prisen og den personlige service for mig var god. For andre som mÃ¥ske ikke er sÃ¥ tekniske er det lidt forvirrende i portalerne og opsÊtningen. Jeres spam filter detection er ikke sÊrligt godt, selvom... もっず芋る

Vi var i gang med at afvikle, optage og blogge tekst/billed/video/lyd fra det 2. af 24 arrangementer hen over Bogforumweekenden, da det gik op for os at vores wordpress-opsÊtning ikke var blevet... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  3. 電子メヌル サヌビスプロバむダヌ

e-studio.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Fremtidens billig og stabile weblÞsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 72ä»¶

レビュヌを曞く

En klar anbefaling herfra!

Jeg skulle flytte mailhotel, og tog chancen og valgte e-studio da de havde fået nogle fine anmeldelser.

Jeg er bestemt ikke blevet skuffet; super service, hurtige svartider (selv på skÊve tidspunkter) god og forståelig hjÊlp, fint kontrolpanel og rigtig godt indhold i mailhotelpakken - jeg er ovenud tilfreds med både service, pris og kvalitet og kan klart anbefale at flytte hertil! :-)

2022幎8月7日
自発的なレビュヌ

E-studio har vÊret en rigtig god oplevelse

E-studio har vÊret en smertefri overgang fra de sidste tre år med udbydere, der har et billigt tilbud fÞrste år og så skruer prisen flere hundrede procent op. For en ganske fornuftig pris har jeg nu tre år, hvor jeg bare kan slappe af og bruge min tid på noget andet end at holde Þje med priser. SelvfÞlgelig er det Êrgerligt at der ikke er telefonsupport på de billige lÞsninger, men forelÞbig har jeg klaret mig med tutorials på youtube og E-studios eget meget omfattende kontrolpanels muligheder.

2022幎10月21日

e-studio.dk からの回答

Hej Martin, tak for dine ord :0)
Vi gÞr alt hvad vi kan for at gÞre vores egen vidensdatabase mere fyldest gÞrende hver eneste dag.
Så du forhåbentlig snart finder svar på alt, direkte hos os uden telefonsupport. :)
Vi håber du er kunde i mange år endnu ;)

E-studio -en meget positiv oplevelse

En utrolig positiv oplevelse at vÊre skiftet til E-studio,
jeg har modtaget en fantastisk tålmodig hjÊlp til at forstå hvordan jeg skulle gå frem og forstår nu en del mere af IT jeg aldrig har fattet. Tak for en fremragende behandling. Elisabeth Rygård

2022幎5月11日

Hej Elisabeth,
Tak for det!
Vi er her for at hjÊlpe ;)

5 stjerner er ikke nok

Nu har jeg vÊret kunde i nogle år og jeg har intet at sÊtte fingeren på. Jeg har altid adgang til mit produkt (mailhotel).
Den ene gang jeg har vÊret i kontakt med e-studio, sendte jeg en mail torsdag aften. Fredag morgen klokken 8.45 var alt i orden. Og svarmailen jeg fik var kortfattet og klart forståeligt. Perfekt!
Siden mange firmaer får 5 stjerner, for hvad jeg vil kalde almindelig og forventelig service, smider jeg lige lidt ekstra stjerner her: * * * * * * * * * *.

2021幎9月11日

Hej med dig,
Mange tak for den fine anmeldelse. <3

fantastisk support

Der ydes en fantastisk support nÊrmest dÞgnet rundt.
Man skal dog vÊre opmÊrksom pÃ¥, at langt fra alt i kontrolpanelet er oversat til dansk, men med et webhotel til en flad 10’er tilgives dette hurtigt.
Kan kun anbefale dette lille fynske firma

2021幎8月2日
自発的なレビュヌ

Out-standing performance og service!

Jeg har det svÊrt med it folk, mest fordi der er så mange brodne kar iblandt og når man ikke ved en skid om det, kan de bilde mig alt ind.

Men e-studio er reelle og de giver out-standing service, de gÞr sig altid umage for at jeg kan forstå hvad der foregår og tager de "dumme" spÞrgsmål seriÞst. Jeg fÞler mig tryg og ved at jeg altid for hjÊlp til det jeg har brug for - nogen gange endda meget mere end forventet

2021幎7月8日
自発的なレビュヌ

Nicolai er en meget klog mand

Nicolai er en meget klog mand. Det er dejligt altid at blive mÞdt med en venlighed og tålmodighed, når man kontakter jer. Selvom man ikke er den mest erfarne bruger, behÞver man ikke at fÞle sig alt for dum, når man spÞrger om noget.
Det er nok derfor du kun har gode anmeldelser på Trustpilot.
Jeg er meget glad for at vÊre kunde hos jer og kan varmt anbefale jer, isÊr efter jeg hos et andet webhotel fik en ualmindelig dårlig support.
DesvÊrre kan jeg kun give jer fem stjerner.

2021幎5月19日

HÞj kvalitet, lav pris

Jeg har haft en del webhoteller gennem årene, som er endt med at blive pengemaskiner, der lukrerer på, at det er bÞvlet at flytte hotel, og at man ikke bemÊrker, at prisen stiger. E-studio.dk står i skÊrende kontrast hertil: seriÞse, rÞrende billige og upåklagelig kvalitet.
To konkrete eksempler:
1. Et mailproblem i opstarten, som teoretisk set kunne ligge et andet sted, blev alligevel taget dybt seriÞst.
2. Mine hjemmesider loader nu klart hurtigere end på mit tidligere - fire gange så dyre - webhotel. Ikke at det betyder noget for mig, men det siger bare noget om at pris og kvalitet langtfra altid fÞlges ad.
Kan varmt anbefales.

2021幎5月8日

Det var let og ubesvÊret at bestille et

Det var let og ubesvÊret at bestille et nyt webhotel og det var let at vÊlge den lÞsning jeg har brug for. OpsÊtning af dns var også let. Vejledningerne kan godt tilrettes så uerfarne brugere guides lidt lettere gennem opsÊtningen af websiden isÊr når denne skal flyttes fra et andet webhotel.

2021幎5月6日

e-studio.dk からの回答

Hej Niels, Vi er glade for du er med ombord!

Tak for din konstruktive feedback. :)
Vi er klar over vores guides mangler et nyk op ad stigen og vi er faktisk allerede i gang over hele linjen med både at tilfÞje flere samt forbedre de eksisterende.

Sig endelig til hvis der i mellemtiden er noget supporten kan vÊre dig behjÊlpelig med.

Aften hilsen fra Nicolai, kundeansvarlig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。