レビュアーのコメントを見てみましょう
Mazen er en fantastisk kørelærer. Jeg var meget nervøs for at komme ud at køre, men Mazen har en utrolig evne til at få en til at føle sig tryg og rolig. Så den første køretur blev både behagelig og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Åmarkens køreskole tilbyder kørekort til bil Læs meget mere om netop dine muligheder på vores hjemmeside, og bemærk vores anmeldelser.
Lodsvej 2, 1.sal, 2650, Hvidovre, デンマーク
- info@aamarken.dk
- www.easydrive.dk
Jeg har lige fået mit kørekort hos…
Jeg har lige fået mit kørekort hos Åmarkens Køreskole, og jeg kan varmt anbefale dem! Super dygtige og tålmodige kørelærere, god stemning og tryg undervisning hele vejen igennem. Tak for en rigtig god oplevelse! 🚗💨
Tilbage på vejen i første forsøg – Kæmpe anbefaling herfra!
Efter at have fået et kørselsforbud skulle jeg generhverve mit kørekort, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Åmarkenskøreskole til at hjælpe mig igennem processen.
En kæmpe tak skal lyde til min kørelærer, Mazen. Han var ikke kun professionel og dygtig, men også utrolig tålmodig og god til at skabe tryghed bag rattet igen. Hans rolige og pædagogiske tilgang gjorde, at jeg følte mig perfekt forberedt, og resultatet taler for sig selv: Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug!
Hele forløbet var effektivt og godt tilrettelagt. Hvis du står i samme situation med et kørselsforbud eller blot skal tage kørekort for første gang, kan jeg give Åmarkenskøreskole og Mazen min allerbedste anbefaling. Tusind tak for hjælpen!
Mazen er en fantastisk kørelærer.
Mazen er en fantastisk kørelærer.
Jeg var meget nervøs for at komme ud at køre, men Mazen har en utrolig evne til at få en til at føle sig tryg og rolig. Så den første køretur blev både behagelig og en god oplevelse. Mazen er meget observerende og god til at opsnappe hvad det præcis er man har udfordringer med og sørger for at man får øvet og trænet netop det. Han er meget menneskelig, forstående og hensynsfuld, men har også en evne til at udfordre og presse på på en kærlig måde, så man bliver dygtigere og lærer. Alt i alt var det en helt fantastisk oplevelse. Og jeg vil til enhver tid anbefale Mazen som kørelærer.
Bedste kørelærer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min kørelærer 🚗✨ Han har været super venlig og fleksibel i forhold til at planlægge timerne efter mine behov ⏰ og hvor hurtigt jeg ønskede at få dem. Derudover har han været så hjælpsom med at hente og afsætte mig forskellige steder😄 hvilket gjorde forløbet meget lettere.
Han er også meget åben for samtaler 💬 og rigtig god til at give konstruktiv feedback på fejl under kørslen ✅. Man føler hele tiden, at han vurderer hvor man er, og om man er klar til prøven 📝.
Jeg kan helt klart anbefale ham til andre 🌟 han er både professionel og gør hele forløbet trygt og motiverende!
Fremragende oplevelse
Kørslen har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg følte mig altid tryg bag rattet og fik hele tiden den rette støtte til at blive bedre. Der var en god balance mellem tålmodighed og seriøsitet, så jeg kunne udvikle mig i mit eget tempo og samtidig lære at køre sikkert og selvsikkert i trafikken. Hver køretime gav mig nye færdigheder og mere ro, og jeg kunne tydeligt mærke, at jeg blev mere og mere klar til køreprøven. Jeg startede ud med en anden køreskole og kørelærer kunne med det samme mærke kæmpe forskel hos Mazen. Alt i alt et super forløb og det er takket være Mazen og Åmarkens Køreskole.
Kæmpe tak til Mazen som har været den…
Kæmpe tak til Mazen som har været den bedst tænklige kørelærer!
Mazen har været utrolig tålmodig, støttende og professionel gennem hele forløbet.
Jeg har altid følt mig tryg, fordi alt er blevet forklaret grundigt og i et tempo, hvor jeg kunne følge med.
Også har det bare været maks hyggelige kørertimer med masser af gode snakke!
Mazen har ikke bare lært mig at køre bil, men også givet mig selvtillid og ro i trafikken.
Jeg er så taknemmelig for alt den hjælp og støtte – kæmpe anbefaling!
Og igen, et kæmpe stort tak til Mazen, som er utrolig menneskelig, oprigtig, og så skønt et menneske!!
Knus
Emma
God undervisning og støtte
Jeg følte mig tryg og godt forberedt takket være EasyDrive.dk. De har virkelig fokus på både teori og praksis.
Haft det bedste forløb
Haft det bedste forløb, takket være Mazen blev hele mit kørekort forløb bedre. Hans pædagogiske måde at være på gør at man bliver tryg bag rettet. Han kommer med masse af tips som man kan bruge til sin kørsel efter man har bestået. Anbefaler helt klart Mazen til alle der skal til at begynde kørekort og ønske et tryg forløb
Super god oplevelse!
Det var en mega god oplevelse at tage kørekort hos Åmarken køreskole. Jeg havde Mazen som kørelærer og var utrolig glad for ham og hans måde at undervise på. Han gjorde både teori og praktik til en lærerig men sjov ting.
Bestod begge prøver i første forsøg!
Overordnet en mega god oplevelse.
Professionel og tryg generhvervelse hos Mazen!
Super god oplevelse med generhvervelse hos Åmarken Køreskole! Mazen er en dygtig og tålmodig underviser, som forklarer tingene klart og gør undervisningen tryg og effektiv. Kan varmt anbefales! 🌟🌟🌟🌟🌟
5 stjerner til Mazen og Åmarkens køreskole
Man kunne ikke ønske sig et bedre forløb end hos Mazen og Åmarkens køreskole. Professionelt på alle parametre og en oplevelse man ikke vil gå glip af hvis man skal til at tage kørekort! Mazen er en 10 ud af 10 anbefaling herfra. Fra første teoritime vidste jeg det nok skulle blive godt. Han giver en den nødvendige læring og meget mere til. Man udvikler sig for hver gang og samtidig er der altid en god tone og konstruktiv kritik hvis man laver fejl så man lærer dem til næste gang. Hvis man vil blive Danmarks bedste bilist skal man søge ned hos Mazen og Åmarkens køreskole!
En drøm gik i opfyldelse😇
En drøm gik i opfyldelse😇
Dette er en livslang oplevelse, som ikke kunne være sket uden Mazens professionalisme, tålmodighed og ærlighed. Jeg følte mig fantastisk, fordi han er en oprigtig person, der underviser med hjerte og sjæl, og jeg fik ikke kun en lærer, men også et sandt venskab. Mange tak, tak for de timer, dage og uger, vi tilbragte sammen.
Jeg anbefaler ham fra bunden af mit hjerte.
Kh.Eva(Koktel🍹)
Hurtig og god læring
fantastisk oplevelse hos EasyDrive.dk · Kørekort på Åmarkens køreskole – bestod alt i første forsøg!
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det skyldes i høj grad den fantastiske undervisning jeg fik af Mazen. Han er en dygtig kørelærer, men også utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå.
Mazen formår at skabe en tryg stemning bag rattet, hvilket gjorde det meget nemmere for mig at lære og udvikle mig som bilist. Han havde altid styr på det faglige, men formåede også at gøre undervisningen sjov og motiverende.
Tiderne var fleksible, kommunikationen var i top, og jeg følte mig godt forberedt hele vejen igennem. Det har virkelig været en god oplevelse fra start til slut.
Hvis du leder efter en køreskole hvor du føler dig set, tryg og godt undervist så er det her stedet, og Mazen er den rette til at lære dig at køre!
Måske den bedste kørelærerskole i Danmark
Hvis man som mig går med drømmen om at blive kørelærer, kan jeg på det kraftigste anbefale Easy Drive (Storkøbenhavns Kørelærerskole).
Michael som står for selve uddannelsen, har en helt igennem fantastisk tilgang til selve uddannelsesforløbet, stor viden om alt inden for faget, og han er altid klar til at hjælpe en også når undervisningsdagen er slut😀
Kort sagt man kan føle at han virkelig vil en det bedste.
Meget god oplevelse
Jeg har haft gode oplevelser hos EasyDrive. Min køre- og teorilærer, Mazen, var god til at give vejledning, og sørgede for, at man forstod det, det blev sagt og det gjorde, at jeg bestod begge prøver i første forsøg!
Lektionerne blev holdt til tiden, og efter mit behov.
Meget tilfreds!
Det var et super godt forløb:))
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole!
Jeg bestod begge prøver i første forsøg med Mazen som kørelære, og havde ikke kunne gøre det uden ham! Selvom jeg ikke kendte nogen på mit hold følte jeg mig ekstremt tryg og tilpas hele vejen igennem! Kan ikke anbefale dem nok!
Tusind tak herfra!
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Rigtig dygtige undervisere der har styr på det hele. Igen, rigtig god oplevelse med et godt forløb.
Jeg havde den bedste oplevelse
Jeg havde den bedste oplevelse! Super søde kørelærer, som også holder gang i teorien så den ikke er så kedelig.
Man føler sig tryg når man er ude og kører og de holder en godt igang.
Kan kune give mine varmeste anbefalinger
Jeg har haft en fuldstændig fantastisk…
Jeg har haft en fuldstændig fantastisk oplevelse jeg havde Madsen som kørelærer og teori underviser og det var dejligt at have noget tid til at tage spørgsmål hvis man havde nogen, og generelt bare var fantastisk
Jeg bestod både teori og køreprøve i første besøg på grund af ham!!!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。