レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Makkelijke overstap, groene energie, dynamisch contract. Allemaal goede punten, waarom ik dan toch niet vijf sterren geef, is omdat de facturen die ik voor verschillende adressen had, niet helemaal du... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ik vind de rekeningen heel onduidelijk, en ook de voorschotbedragen. Waarom niet gewoon achteraf betalen als je te weinig hebt betaald. Ik vind het niet echt inzichtelijk. Ik overweeg om over te stapp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ben al jaren klant bij easyEnergy. Wij hebben dynamisch contract voor elektriciteit sinds 2019. Het kost wat moeite om al de verschillende opslagen te begrijpen die bovenop de (kwartier)beursprijs kom... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Sinds ik hoorde van het bestaan van dynamische contracten ben ik al overgestapt op Easy Energy en dat is nu dus al een flink aantal jaren. Dit omdat je in mijn ogen nooit minder kunt betalen voor je... もっと見る

企業情報

1. エネルギー提供業者
  2. 電力会社
  3. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

In 2017 waren wij de eerste die dynamische energie naar de Nederlandse consumentenmarkt brachten. Gewoon als Nederlands bedrijf, maar wel met de eigenzinnigheid van de easy group achter ons. Nu hebben we jaren ervaring en werken we met een klein team knoerthard om te zorgen dat jouw besparing bijdraagt aan een betaalbare energietransitie. Hoe? Easy: als jij meer gebruikt als het goedkoper is en minder als het duur is bespaar je én in je portemonnee én stoten we met zijn allen ook nog minder CO2 uit; een win-win. Dus gebruik die slimme meter waar hij voor bedoeld is.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super fijne site

Super fijne site. Lekker informatief over wat zij doen en goed voordelig. Vindt het een genot om alle info te lezen. Hopelijk blijf ik hier altijd klant dankzij de tip van een vriend en langdurige klant. Cheers. :)

2025年7月22日

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat alles als easy wordt ervaren, binnenkort wordt alles nog inzichtelijker.

5つ星のうち3の評価

easy energy prima, data delen zou handig zijn

Op zichzelf is easy energy prima. Wat beter zou kunnen als ik permanent inzage had in verbruik en productie, per kwartier en de tarieven die daaraan gekoppeld zijn, daarnaast ook de vaste kosten, zodat ik een totaal overzicht heb van de werkelijke kosten en een forecast kan maken. wel heeft hlpdesk me eenmalig een data sample verstrekt!

2025年7月22日

Beste Frank,

Op korte termijn hopen we meer te kunnen delen over onze ontwikkelingen op het gebied van overzichtelijkheid omtrent je kosten en verbruik.

Tot die tijd mag u altijd mijn collega's van de klantenservice vragen om data samples te verstrekken, dit is geen enkel probleem.

Helemaal top

Helemaal top! Erg duidelijke mails met maandnota en je betaald wat je verbruikt (zoals het hoort :-)) Ik (en m'n portemonnee) zijn erg blij...

2025年6月13日

Best Carmen,

Wat prettig om te horen dat je zo tevreden bent!

Zolang je blij bent zijn wij dat ook, mocht je ooit toch vragen hebben staan mijn collega's van de klantenservice maandag tm vrijdag van 08:00 tot 17:00 vol met energie voor je klaar.

Heel inzichtelijk

Heel inzichtelijk, wordt gewoon een sport om op het goedkoopste moment te wassen etc..

Beste René,

Fijn om te horen dat we inzichtelijk zijn, in de nabije toekomst worden we nog inzichtelijker, easy toch?

Als we medailles mochten uitreiken voor de sport goedkoop wassen zouden we dit zeker doen, echter tot die tijd hopen we maar dat de netbeheerder ons niet diskwalificeert wegens piekbelasting in de finale.

5つ星のうち1の評価

Veel beloftes die leugens blijken

Veel beloftes die niet waar blijken te zijn.
Zo speelt easyenergy wel voor bank omdat ze voorschot notas gebruiken en zelf dus geld achter de hand houden dat van mij is. Ze hebben geen probleem met 3x 50 euro innen terwijl er amper 12 euro steun per maand word gebruikt.
En vanaf augustus prijzen ze zich ook nog eens de markt uit met hoge vaste kosten.

Beste,

Het klopt inderdaad dat wij een prepaid concept hebben waar men vooruit betaald over het verwachte verbruik van de komende maand. U krijgt wel iedere opeenvolgende maand een factuur waarop het teveel/te weinig betaalde saldo wordt verrekend.

Onze nieuwe vaste kosten zijn inderdaad hoger maar zorgen ervoor dat andere kosten weer goedkoper uitvallen.

Zeer rommelig bedrijf

Wij hebben via Eigen Huis voor dit bedrijf gekozen. Het is bijzonder moeilijk om de Offerte te toetsen aan de werkwijze en nota's. Komt eigenlijk niet overeen. De start c.q. overname was een zeer rommelige geheel, evenals de maandelijkse nota's. Het is niet ons eerste dynamische contract. Maar of wij dit systeem zullen handhaven, blijft zeer de vraag. Ter aanvulling.... Als de prijs op de markt omlaag gaat, stijgt bij hun juist de prijs? Wij gaan volgende maand afscheid nemen en zullen Eigen Huis ons rapport toesturen.

Beste Cor,

Onze excuses voor de rommelige start.

Het kan inderdaad soms zijn dat de offerte afwijkt van de daadwerkelijke voorschotnota's. Dit komt omdat wij ook afhankelijk zijn van data die we op het moment van aanmelden nog niet kunnen inzien.

Als u contact opneemt met mijn collega's van de klantenservice kijken zij graag mee of het voorspelde verbruik ook overeenkomt met uw historisch verbruik.

Goede klantenservice

Goedkoop en overzichtelijk!

Beste,

Bedankt voor u review, fijn om te horen dat u tevreden bent!

5つ星のうち1の評価

Ik probeer al 1.5 maand in te loggen en…

Ik probeer al 1.5 maand in te loggen en dit lukt me tot op heden nog steeds niet.
Dat er een storing was is bekend maar 2 maanden is wel overdreven.
Ik wil kunnen inloggen en krijg verder ook geen bericht van verloop hoe en wat.
Dus als ik niet kan inloggen ook geen rekening sturen dan.
Ik wil weten wat ik verbruik.
Graag een reactie met oplossing.
Kan toch niet dat er zolang een storing is.

2025年5月12日

Goede service en prijzen

Goede service en prijzen. Ik bespaar veel door op de juiste momenten stroom te gebruiken

2025年5月22日

Bedankt voor uw review!

Een dynamisch contract is ideaal wanneer men zoals u beschrijft de uurprijs in de gaten houd en hierop inspeelt.

Duidelijk en transparant

2025年5月22日

Beste,

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij streven erna om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten.

Oplichters!

Wat een oplichters! Bizar.
Maar ook vereniging eigen huis heeft geen schone handen. Zij adviseerden mij om hun te verkiezen en reageren niet na melding er van. Ik heb een wizard die energyverbruik en leveringbij houd. Die komt totaal niet overeen en is toevallig evenveel qua verbruik als opbrengst. Ik ben binnen 6 weken hard weg gehold. Daar waar ik elders 10 euro betaalde door de hoge teruglevering, BETAAL ik nu juist 200 euro!!! Komt door liander zeggen ze. ONZIN . Ook Liander bevestigt dit, maar easy energy houd zich stil in hun reactie naar mij en doet niets met mijn printscreens. Tijd omze juridisch dan maar aan te pakken.

2025年5月5日

Beste Eric,

Allereerst onze oprechte excuses voor de manier waarop gecommuniceerd is. Dit had anders gemoeten.

U wordt alsnog binnen 2 werkdagen van een antwoord voorzien op uw mail.

Graag kijken we mee voor een passende oplossing.

Enorm slechte klantenservice

Enorm slechte klantenservice, zeker een jaar bezig geweest met het wijzigen van mijn rekening nummer. Aan de telefoon schuiven ze je het liefste zo snel mogelijk af. Probeer het nog een keer via de site.. Maar ja die werkt niet. Vervolgens sturen ze iedereen dat de incasso's vanaf nu aan het einde van de maand komen maar de eind afrekening weer doodleuk in het midden van de maand. Gewoon een vervelend bedrijf qua klanten services nooit meer aan beginnen.

2025年5月19日

Beste Ted,

Wat vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen door ons.

Een rekeningnummer wijzigen zou normaal absoluut geen probleem moeten zijn.

We doen ons absolute best iedereen naar voldoening te helpen maar in onze snelle groei gaat dit helaas niet altijd even goed.

Mijn annulering

Mijn annulering is meerdere malen doorgegeven per email en per telefoon, maar is iedere keer tegengehouden geworden. Nu ben ik gewoon aan het betalen voor het verbruik van mijn nieuwe bewoner. Ze trekken iedere maand gewoon 200 euro van mijn rekening.

2024年12月31日

Eindafrekening over 2024…

Eerst geen eindafrekening over 2024 ontvangen .Dus deze opgevraagd . Dan blijkende de op geschreven meterstanden van gas en elektra niet te kloppen. Dit gemeld bij EasyEnergy maar nooit geen antwoord ontvangen

2025年4月16日

Overstap naar Easy gaat chaotisch

Ik ben overgestapt van Eneco naar Easy met een actie van Vereniging Eigen Huis. Wat een chaos. Ik moest een EAN nummer doorgeven. Dat was eenvoudig gevonden. Helaas is de site van Easy niet werkend. Na het invullen van het nummer krijg ik een melding dat de site helaas niet werkt. Niet op mobiel en niet op de pc. Vervolgens krijg ik van de week een mail dat een voorschot voor elektriciteit wordt geïnd in april. Maar wat gebeurt er met gas dan? Nu proberen in te loggen. Maar je raadt het al, de site werkt niet. Weer dat vervelende scherm dat de site niet werkt. Wel met excuses en dat je het later nog eens moet proberen..... later werkt het helaas ook niet.

2025年3月30日

Beste,

Wat vervelend om te horen dat onze website niet naar behoren heeft gewerkt afgelopen weekend. Graag zouden we u verder helpen.

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00.

U kunt ons mailen op klantenservice@nl.easyEnergy.com of bellen op 085-8883658. Mijn collega's staan hier klaar om u z.s.m verder te helpen.

Klantenservice easyEnergy.

5つ星のうち1の評価

Mijn Easy energy al hele dag niet bereikbaar

Al de hele dag is het beveiligde deel van de site (waar je moet aanmelden om verbruik e.d. te bekijken), er wordt gemeld dat het probleem bekend is (nadat je eerst een minuut op die pagina hebt gewacht) en er lijkt niets te gebeuren verder.
In het weekend ook geen klantenservice bereikbaar.
Update 1 april (na eerdere issues op 22 feb.): ondanks de reactie die misschien goed bedoeld is zijn er weer problemen en is de website alweer uren niet bereikbaar, helaas easy energy, jullie willen misschien persoonlijk contact opnemen, maar ik zie niet hoe dit iets oplost als 5 weken later er nog steeds dezelfde issues zijn.
Daarom nu zelfs maar 1 ster.

2025年2月22日

Hoi,

Wat vervelend om te horen dat onze website niet naar behoren heeft gewerkt op 23 februari. We zijn snel aan het groeien in ons aantal klanten en dit brengt helaas wat kinderziektes met zich mee, maar je geeft ons relevante en essentiële feedback.

In het weekend is er inderdaad niemand aanwezig maar je mag ons altijd mailen met een terugbelverzoek.

Zou je het alsnog prettig vinden als iemand contact met je opneemt?

Bedankt voor je eerlijke review, hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren.

Klantenservice easyEnergy.

Trustpilot エクスペリエンス