Ejeren er en skummel klam type der udnytter folk. Han snyder med skrotning og sÊlger istedet bilerne selvom de er blevet meldt til skrotning.
De fÃ¥r en stjerne da man desvÊrre ikke kan give ÷ stjerner som de burde fÃ¥, for deres helt ekstrem ubehagelige, nedladende og flabede kontordame. Har aldrig oplevet noget lignende. Efter flere fo... ãã£ãšèŠã
Hold jer langt vÊk fra det svindler firma . Aftaler overholdes ikke og penge bliver ikke udbetalt . Chefen fik mit kontonummer som pengene ville blive overfÞrt til , hvilket ikke er sket. EfterfÞl... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en gammel udtjent bil, der skulle skrottes og valgte at fÃ¥ forskellige tilbud gennem "Bedsteskrotpris". Der kom lynhurtigt 5 bud, og "Edderup Autoophug" bÞd ind med den hÞjeste pris. Jeg o... ãã£ãšèŠã
Solgte min bil gennem bedsteskrotpris.dk
Solgte min bil gennem bedsteskrotpris.dk
Edderup var hÞjst bydende med 3700,-
De hentede bilen som aftalt, og der kom få dage efter 2200,- fra staten.
De 1500,- Edderup skulle betale, er stadig ikke modtaget, trods de har lovet flere gange at få det på plads.
Hold jer langt vÊk fra dette firma.
Har i dag også skrevet til bedsteskrotpris.dk så de er klar over at de samarbejder med et firma der snyder folk
Jeg solgte min bil til det her rÃ¥dneâŠ
Jeg solgte min bil til det her rådne firma og det er 3 måneder siden. Jeg har stadig ikke modtaget betaling for bilen. Har talt med dem over telefonen mange gange og har hver gang fået en undskyldning og fået af vide at pengene ville blive overfÞrt med det samme. Dette også over mails.
Kan virkelig ikke anbefales!!!
Bil skulle Skrottes
Bil skulle Skrottes, brugte bedsteskrotpriser og fik et tilbud fra dette forma på 3050 kr, aftalte de overfÞrte de 850 når de fik bilen, resten kommer fra staten, de hentede bilen fredag, men stadig ingen penge fra dem , men de 2200 fra staten er kommet, kan IKKE anbefale dette firma, de holder ikke hvad de lover
Fint forlÞb med skrotning af bil...
Jeg havde en gammel udtjent bil, der skulle skrottes og valgte at få forskellige tilbud gennem "Bedsteskrotpris". Der kom lynhurtigt 5 bud, og "Edderup Autoophug" bÞd ind med den hÞjeste pris. Jeg opnåede på dén måde at få mere end bare den rene skrotpris. Bilen kunne ikke kÞre og skulle derfor afhentes - dette var også med i prisen :-)
Der har vÊre fin kommunikation og venlighed, gennem hele forlÞbet. IsÊr vil jeg rose chauffÞren som knoklede med at få min bil på ladet. Meget imÞdekommende og venlig mand :-) Men det gÊlder alle jeg var i kontakt med. Indenfor en uges tid, var bilen vÊk, og både skrotpris fra staten, og den del fra firmaet, var udbetalt!
Alt i alt en rigtig god oplevelse - tak :-)
Fuld af snyd..
Fuld af snyd.. til mig leverede de en gearkasse der var itu ved ankomsten til min mekanikker! Det kostede mig 3000 kr at få den monteret og efterfÞlgende afmonteret!!
Og selvfÞlgelig havde vi en mundtlig aftale om at den skulle vÊre testet, selv om der ikke var nogen garanti..
Ellers havde jeg squ da ikke kÞbt den..
Fik ikke de aftale dele
Noget skuffet over at have betalt for en "hel" bil og specificere hvilke dele der skal med hvorpå jeg modtager bilen uden disse dele (sidespejle og motorer til vinduerne).
Vil anbefale at få alt på skrift via mail så i ikke bliver snydt som mig, 1000-2000kr den forkerte vej og ingen hjÊlp fra Edderup autoophug.
Ãrgeligt eller venlig service.