企業が回答しました
企業が回答しました
Købte Rayban solbriller til virkelig god pris (3/4 af prisen på flere andre hjemmesider) tirsdag aften. Blev sendt onsdag og modtaget torsdag. Fra Tyskland. Ingen e-mærke, men jeg har købt derfra for... もっと見る
Forstår ikke de dårlige anmeldelser, for jeg bestilte solbriller lørdag aften, og tirsdag formiddag havde jeg dem. Så hvis man bare lige tjekker, at de briller man ønsker sig også står til at være på... もっと見る
Fra Ray-Ban til Gucci og Tom Ford: edel-optics.dk tilbyder et stort udvalg af mærkevarebriller til de bedste priser. Her finder du hurtigt et par briller, der passer perfekt til dit ansigt. Uanset om du er på udkig efter solbriller eller briller. Vi har mere end 35.000 modeller og sender hurtigt og gratis til Danmark. 30 dages gratis returret.
Nobistor 16, 22767, Hamburg, ドイツ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestilt i lørdags fik brillerne om tirsdagen 👌 alt for originalt.🤩
Jeg tror der var en fejl på hjemmesiden. Jeg endte med ikke at købe mine nye solbriller der. For hver gang der var et par jeg ville kigge mere på, eller lægge i kurv, opdaterede den bare siden, og sendte mig til toppen.

Opdatering d. 12. marts:
Jeg modtog de to bestilte par briller d. 6. marts. Produkterne er fine, og jeg ændrer derfor min anmeldelse fra 1 stjerne til 3 stjerner. Forsinkelse kan ske, men den manglende kommunikation og information fra firmaet trækker købsoplevelsen ned. Ikke mindst når pengene bliver trukket længe før, varen bliver sendt. Hvis virksomheden løbende ville yde bedre kundeservice ved at besvare mails, tilbyde reel telefonisk support samt orientere og opdatere om relevante forhold i processen, herunder forsinkelser, ville man være mere tryg som forbruger. Jeg købte to par briller, da jeg var usikker på størrelsen, og jeg håber nu, at retur- og refunderingprocessen fungerer uproblematisk.
Oprindeligt opslag:
Jeg bestilte d. 3. februar to ens par briller i forskellig størrelse for at afklare, hvilken størrelse, der passer mig. Jeg modtager d. 4. februar en bekræftelse med besked om levering senest d. 19. februar. D. 5. februar blev pengene hævet på min konto. Jeg kontaktede virksomheden pr mail d. 18. februar, da jeg ikke havde modtaget information vedr. forsendelse. Jeg har aldrig fået svar på denne. Jeg kontaktede virksomheden telefonisk d. 19. februar, da jeg ikke havde modtaget briller eller oplysninger om hverken forsendelse eller forsinkelse. De kunne ikke supplere med yderligere oplysninger og ville ej heller undersøge, hvornår jeg så ville kunne forvente dem. De oplyste, at de havde det ene par klar og tilbød at sende dem, men jeg har brug for at prøve begge for at kunne vurdere størrelsen. Jeg fik derfor besked på at vente yderligere. Jeg har d.d. d. 27. februar stadig ikke modtaget briller eller oplysninger om forsinkelse eller forventet levering. Ordre nummer B-DK26-4626515
OPFØLGNING på Edel-optiks kommentar d. 2. marts:
Jeg har ikke modtaget nogen mail fra jer, heller ikke i spam. Jeg ved, at I har den rigtige emailadresse, da jeg modtog ordrebekræftelsen d. 4. februar.
Jeg vil gerne, at I kontakter leverandøren for afklaring af leveringsdato og giver mig en tilbagemelding, så jeg ved, hvad jeg kan forvente. Jeg ønsker svar både på email og her på Trustpilot, da jeg jo ikke har modtaget email vedrørende forsinkelse fra jer tidligere.

edel-optics.dk からの回答
Fik aldrig mine solbriller eller penge tilbage, da firmaet gik konkurs og sjovt nok trækker pengene inden de sender varen. Ved at mange havnede i samme situation. Konkurs og åbner så samme butik op i samme navn lige efter.
Så tænk jer godt om inden i giver dem jeres kreditoplysninger.

edel-optics.dk からの回答
Perfekt frames, Perfekt service, perfekt delivery, Perfekt prescription glasses.. I am comparing this with another pair of glasses I bought in a store in Denmark to a much higher price and the ones from Edeloptics are my favorite, even the prescription glass is better. Thank you :)
Jeg bestilte et par briller hos Edel-Optics den 26. oktober, og allerede dagen efter kan jeg se, at varen ikke er på lager, selvom det ikke stod tydeligt ved bestillingen.
Ordren står nu som “afventer varemodtagelse”, og forventet levering er først den 11. november.
Jeg synes, det er misvisende, at man først finder ud af det efter betalingen er trukket.
Det havde været mere fair, hvis webshoppen viste, at varen skulle bestilles hjem, inden man gennemførte købet. ( Så havde jeg ikke bestilt dem der igennem )

edel-optics.dk からの回答
Har for et par år siden købt et par solbriller uden problem og ville derfor prøve igen. Købte et par solbriller d.30.09 med information om, at jeg senest ville modtage dem d. 16.10 - altså ca. to uger senere. Pengene er trukket og jeg modtager ingen leveringsinformation. Dog venter jeg til den lovede leveringsdato. Har stadig intet hørt og kontakter dem uden held.
Update: efter denne anmeldelse har de kontaktet mig og forklaret, at forsinkelsen skyldes, at varen ikke er på lager. Derfor er jeg blevet tilbudt pengene retur.
Købte to par ens briller i to størrelser og betalte. Efter mere end en måned rykkede jeg for levering. Så meddelte firmaet pludselig og først da, at det ene par ikke kunne leveres, da det var udsolgt. Jeg forlangte straks beløbet tilbage og forventede en kompensation på den renteudgift, jeg har haft på mit eurocard. Dette afvises blankt.Jeg købte netop to ens i forskellige størrelser for at sammenligne, hvad passede bedst. Dette blev ødelagt og også muligheden for at købe andet steds, da brillen nu er udsolgt. Havde jeg ikke rykket kunne flere måneder være gået i uvished.
Har endnu ikke set en tilbagebetaling eller det ene sæt brille!!!
Ganske enkelt ekstremt dårlig service.
Køb aldrig der!!!!!
Siden det ovenstående har jeg været i kontakt med virksomheden, der virkelig har vist sig parate til st rode bod på situationen, hvilket ændrer min oplevelse radikalt til det bedre, hvorfor jeg ændrer vurderingen tilsvarende. Det er et seriøst firma. 👍

edel-optics.dk からの回答
Bestiller et par solbriller d. 30/8-25, med lovning om at de kommer i denne uge. UPS kan så ikke levere pakken og pakken kører i ring i flere dage. Kontakter afsender, som fralægger sig ethvert ansvar og ikke vil finde en løsning. UPS oplyser at de ikke vil levere pakken, da den ikke er sendt som Express eller prioritering. UPS vil så have penge for at sende pakken ud. Afsender fortsætter med at afvise at vi kan finde en løsning.
Har nu måtte lave en dispute på PayPal, så jeg i det mindste kan få mine penge retur.
Det kan godt være at de har gode priser, det er så på bekostning af ikke at få den bestilte vare.
Kan kun anbefale at man ikke handler med dette fusker firma.
Edit: Efter en dårlig anmeldelse, vil butikken pludselig gerne være behjælpelige med at finde en løsning.
Edit 2: Butikken på står nu at de har snakket med UPS. Nu bliver pakken så leveret til et udleveringssted, selvom pakken er bestilt med hjemmelevering. UPS fortæller mig at de ikke kan levere den i dag.

edel-optics.dk からの回答
Jeg bestilte et par solbriller med estimeret ankomst d. 16/9-25, men de ankom allerede d. 2/9-25.
Sælger solbriller de ikke har på lager. Påstår efterfølgende de er gået tabt i påsten, men de har aldrig sendt dem eller noget, da de ikke har dem på lager. Aflyser først ordren efter 3 uger, selv om man har skrevet med dem flere gange og bedt om at de annullerer ordren.

edel-optics.dk からの回答
Købte et par Prada solbriller, bestilte dem onsdag og betalte for levering til fredag med ups. De kom fuldstændig til tiden, super hurtig levering gode priser og rigtig flot brille. Kan kun anbefale!!
My experience with Edel-Optics was phenomenal. I received the parcel two days after completing my order. Unfortunately, the glasses didn’t fit well, so I returned them. The return process was smooth, and just seven days after sending them back, I received my refund. The communication throughout was good and informative. I will definitely order from here again!

edel-optics.dk からの回答
Kundeservicen i forhold til levering har været super. Levering skete til aftalt tid. Virksomheden havde fra start anvist at en del af min ordre var i restordre hvorfor man må forvente længere leveringstid. Men egentlig ikke en finger at sætte på processen!
Købte briller sidste år. Tom Ford. De er gået fra i højre brillearm ved leddet. En klar fabrikationsfejl.
Edel-optic vil kun erstatte et andet par til samme pris som jeg købte til. Stellet er i melletiden steget, hvilket E-O ikke vil dække. Jeg er ikke omfattet garanti da brillen er med styrke. Jeg har så blot ønsket et nyt stel da glasset ikke fejler noget. Glasset er specielfremstillet, fair nok.
E-O holder ved.
Øv!!!

edel-optics.dk からの回答
Var lidt skeptisk, da jeg læste herinde om leveringstiderne. Men kritikken blev gjort fuldstændig til skamme.
Jeg bestilte 5 par solbriller (for at have et udvalg at vælge imellem). I stedet for gratis fragt valgte jeg at betale 58,- for at få en garanteret leveringsdato dagen efter, da jeg stod og skulle bruge dem med det samme. (Varene sendes fra Hamborg). Varene kom dagen efter som lovet. Siden fandt jeg ud af jeg havde bestilt en forkert model og bestilte endnu 2 par solbriller. Denne gang valgte jeg fri fragt. Varene kom 2 dage efter bestillingen. Helt perfekt.
Stod nu med 7 par solbriller. Konen valgte 1 par og jeg beholdt selv 2 og sendte de resterende 4 par retur med gratis retur-label, man let opretter på sitet. Nogle dage efter fik jeg email om at returevarene var modtaget og nu igen et par dage efter, har jeg fået pengene tilbage på min konto.
Super oplevelse og intet at sætte en finger på overhovedet!
Er meget tilfreds. Det er en overskuelig hjemmeside med konkurrencedygtige priser, meget hurtig levering og hurtig ekspedition ved returnering af det ene par solbriller. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anvende hjemmesiden igen ved køb af nye solbriller.
Solbriller bestilt lørdag aften, modtaget tirsdag morgen. Alt spiller, super hurtig ordrehåndtering. Bestemt ikke sidste gang 😊
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。