Jeg har fået fantastisk hjælp med mit studieophold på Bond University i Gold Coast, Australien. Der er rigtig mange praktiske ting og informationer man skal være opmærksom på når man rejser til A... もっと見る
企業が回答しました
EDU har været en kæmpe hjælp for mig i min proces med at komme på et college-ophold i USA. Jeg har altid oplevet hurtige og kompetente svar, og de har hjulpet gennem mange gode dialoger over telefone... もっと見る
企業が回答しました
EDU Danmark har hjulpet mig med at søge udlandsophold hele to gange! Først til San Diego State university på min bachelor og senere til Auckland University of Technology på min kandidat. I 2024 hj... もっと見る
企業が回答しました
God vejledning og service. EDU gjorde ansøgningsprocessen meget nemmere. Der er mange ting, som man skal undersøge og have styr på, så det er rart at have nogle som har styr på processen og har direk... もっと見る
企業が回答しました
EDU Danmark formidler kontakt mellem danske studerende og anerkendte udenlandske universiteter.
Niels Juels Gade 5, 2. sal, 1059, København K, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Takk for god veiledning og støtte i valg av gjennomføring av utvekslingsopphold. Jeg har tidligere søkt på utveksling to ganger gjennom universitetene mine, og det har ikke vært sammen oppfølging og samme positive opplevelse av kontroll.

EDU Danmark からの回答
Jeg læste tredje semester af min kandidat på San Diego State University i efteråret 2022, hvor EDU hjalp mig afsted. Havde det ikke været for EDU, var jeg formentlig ikke kommet afsted! Jeg var i kontakt med flere forskellige personer hos EDU, som sammen hjalp mig med at finde det rette universitet for mig. De var alle utroligt hjælpsomme og kunne besvare eller finde svar på alt. Desuden sætter de en i kontakt med andre, der skal afsted til samme destination, hvilket er en kæmpe hjælp, hvis man er bekymret over at skulle afsted på egen hånd eller bare har brug for gode råd.
Det kan være en overvældende proces at skulle planlægge et studieophold selv, men med EDU's hjælp kan det sagtens lade sig gøre. De besidder omfattende viden om hvert enkelt universitet og har gode råd til alt, hvad man kan komme i tanke om. Derudover er de også tilgængelige, mens man er afsted, hvilket er en kæmpe fordel.

EDU Danmark からの回答
De var altid klar til at besvare de spørgsmål man eventuelt måtte have.
Endte med at skulle skifte vejleder undervejs, men de var gode til at kommunikere, så jeg ikke var i tvivl.

EDU Danmark からの回答
Jeg kan kun anbefale EDU til andre! Det er så nemt, og vejlederne er altid til rådighed.

EDU Danmark からの回答
Fik hjælpe lige fra dag 1. Der var ingen dumme spørgsmål , og de hjalp med selv de små bekymringer man nu engang har.

EDU Danmark からの回答
Jeg fik god hjælp til at realisere et studieophold til UBC til Canada. Både inspiration, rådgivning og overblik var at finde hos EDU og det er jeg meget taknemmelig for.

EDU Danmark からの回答
EDU var gode til at hjælpe i ansøgningsprocessen og da jeg efterfølgende havde spørgsmål til visum i forhold til mit studieophold i Australien. De havde gode informationer og links til Brisbane, som hjælp i forhold til bolig og andre spørgsmål. Det kunne ikke have været nemmere at tage afsted, og har givet de fedeste oplevelser jeg aldrig vil glemme.

EDU Danmark からの回答
God vejledning og hurtige svar på alle spørgsmål. Det hjælper at bliver holdt lidt i hånden af EDU, når man er på dybt vand med alt der hedder udveksling :)

EDU Danmark からの回答
Altså EDU formidlede kontakten, men udover det var de ikke rigtig til hjælp. Jeg havde udfordringer med visum og det viste de ikke noget. Jeg havde også lidt andre udfordringer, men EDU kunne generelt ikke rigtig hjælpe med noget

EDU Danmark からの回答
God hjælp til de fleste praktiske ting, samt en god samarbejdspartner i mellem mig og universitet

EDU Danmark からの回答
EDU hjalp mig afsted på mit livs ophold. Det er helt sikkert en rejse som jeg vil have med i bagagen for altid. De hjalp mig med processen for at ansøge til skolen, til at jeg rent faktisk sad i flyveren på vej til USA. Selv undervejs tjekkede de ind, jeg fik lavet en insta take over, og da jeg kom hjem igen var der også kontant. Så fra start til slut, var der kontakt og de var altid rigtig søde, støttende og informative!

EDU Danmark からの回答
Super god vejledning. Der var ikke det, de ikke kunne hjælpe mig med at svare på

EDU Danmark からの回答
Jeg er på min kandidat i Australien og EDU hjalp mig med at finde ud af de rigtige at kontakte og kunne hjælpe mig med, hvad der var vigtigt at have styr på når man skal ud på så lang en rejse i så lang tid. Det var virkelig en lettelse at have EDU's hjælp.

EDU Danmark からの回答
EDU var en kæmpe hjælp i forbindelse med planlægningen af mit udlandsophold. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Kan kun anbefale EDU til andre studerende, der også gerne vil på studieophold 🩵🩵

EDU Danmark からの回答
EDU var virkelig hjælpsomme ifm. at planlægge mit udlandsophold. De gjorde ansøgningsprocessen tryg og nem, og var gode til at svare på spørgsmål løbende. EDU får min bedste anbefaling!

EDU Danmark からの回答
Jeg har kun gode ord til EDU. Jeg var afsted på et sabbatårs ophold i efteråret 2021. Der var altid klar kommunikation og hjælp og hente fra EDU. De var med til at gøre hele processen mere overskuelig og var en stor del af, at jeg havde et fantastisk ophold. Desuden overvejer jeg et studieophold i fremtiden, hvor jeg helt sikkert vil benytte mig af EDU's hjælp!

EDU Danmark からの回答
Havde den bedste oplevelse med EDU og min vejleder Ellen! Hjalp gennem hele processen og var altid klar til at svare på alverdens spørgsmål. Tak!

EDU Danmark からの回答
Det er lidt en jungle at få alting på plads når man skal på udveksling. EDU var gode til at give et overblik.

EDU Danmark からの回答
De var der under hele processen og havde man det mindste tvivl så hjalp de - Det gjorde en uoverskuelig proces meget nemt 😍 Kan klart anbefale at bruge dem 👏🏽

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。