レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering, og nem betjening på hjemmesiden. Fik en rigtig god service efter jeg havde kÞbt en vare og skulle returnere for at ombytte til en anden vare

Kunde visa att semesterstÀngt pÃ¥ fler stÀllen som i orderbekrÀftelsen. Hittade butiken direkt via sökning pÃ¥ internet efter en produkt. Annars nÀr jag gick till frontsidan senare efter nÃ¥gra daga... もっず芋る

䌁業が回答したした

En meget sÊrlig butik drevet af ildsjÊle. Og i en tid prÊget af pedal-influencere pÃ¥ youtube og hvor det er sÃ¥ let at falde i sorte huller af endelÞs internet research, er det uvurderligt at kunne cyk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alle os der bruger musikgear og nÞrd-interesserer os for lyd, er svineheldige at have en sÃ¥ velassorteret og kronisk opdateret specialbutik liggende. Rigtig mange musikforretninger er lukkede fordi ma... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Independent musicstore specializing in boutique guitar and bass effect pedals. Based in Copenhagen, Denmark.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

50件のレビュヌ

En butik med ånd og kompetence

En meget sÊrlig butik drevet af ildsjÊle. Og i en tid prÊget af pedal-influencere på youtube og hvor det er så let at falde i sorte huller af endelÞs internet research, er det uvurderligt at kunne cykle ind til Kristoffer og co på Nansensgade og få råd og vejledning og prÞve pedaler i levende live. Der er altid kaffe på kanden og en venlig atmosfÊre i butikken. Om du bare skal kÞbe et par patchkabler eller en meter velcro, så er folkene i butikken altid klar med den mest kompetente vejledning du kan finde i danmark. Helt klart turen vÊrd ligemeget hvor i skandinavien, du måtte rejse fra.

2025幎5月12日

Hej Tobias,

Tak for en kanon anmeldelse! Det er jo lige fÞr man fÃ¥r rÞde Þrer ☺ Jeg er glad for at du er tilfreds med at besÞge butikken, og jeg vil bare sige, det var sÃ¥ lidt. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord og svare på tekniske MIDI-spÞrgsmål nÊste gang - vi ses i butikken :-)

Perfekt......

Perfekt......De har åbenbart alt - hver gang. Og man modtager dagen efter.

2025幎3月4日

Hej Jan,

Mange tak for de gode ord, og ikke mindst de mange ordrer! Jeg er glad for at du er tilfreds med at bestille i webshoppen, vores mÃ¥l er at alle ordrer skal vÊre pakket og sendt indenfor 15 min. efter modtagelse - det er ikke altid vi nÃ¥r det, men vi prÞver da ☺

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og jeg lover vi nok skal få det hurtigt afsted til dig nÊste gang også :-)

Effektpedaler

Verdens fineste guitar effekt butik

Det er pÃ¥ tide at jeg fÃ¥r skrevet en anmeldelse. Effektpedaler er verdens bedste guitar effekt forretning med guitar pedaler fra gulv til loft. Det er som at trÊde ind i et galleri — eller et “tempel” om man vil —der viser “the state of the art”. Indehaveren er yderst sympatisk og EKSPERTEN, nÃ¥r det kommer til pedaler. Priserne er sat sÃ¥ de kan konkurrere med enhver internet udbyder. Kan man ikke nÃ¥ ind til den magiske butik pÃ¥ Danmark’s flotteste butiksgade, fungerer online salg exceptionelt hurtigt med sikker og smagfuld indpakning. Der er kun superlativer. Tak !

2024幎5月15日

Hej H Jakobsen,

Mange tak for de gode ord, sikke en anmeldelse! Det gÞr mig glad, for al det du nÊvner er formålet med butikken og sådan som jeg Þnsker (og håber andre også vil synes) at det skal vÊre. Jeg er glad for at du er tilfreds med at besÞge butikken, og også benytte webshoppen. Jeg sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, endnu en gang tak! :-)

Effektpedaler

En fuldstÊndig fantastisk forretning!

En fuldstÊndig fantastisk forretning, som virkelig er vÊrd at handle i og med! Faglig skarphed og kÊmpe udvalg toppet med 100% konkurrencedygtige priser. Virkelig sejt. Tak!

2024幎8月13日

Hej Lennart,

Mange tak for de gode ord, altid en fornÞjelse! Jeg er glad for at du er tilfreds med at besÞge butikken, og jeg vil bare sige, det var så lidt. Jeg sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og vi ses i butikken :-)

Effektpedaler

Er du guitarist/Bassist? SÃ¥ er Effektpedaler noget for dig.

Nu har jeg rendt ind og ud af butikken mange gange, så det er ved at vÊre på tide at give en anmeldelse med på vejen.

Som guitarist, er det ekstremt priviligeret, at have sådan en nichebutik i nÊrheden. Jeg har handlet mange gange i butikken, og vil fortsat gÞre det. Man får en service af en ekspedient, som har en stor viden om effektpedaler og tilhÞrende. Jeg fÞler mig som en dreng i en slikbutik, når jeg besÞger butikken på Nansensgade. Priserne er konkurrencedygtige, så der er ingen grund til ikke at stÞtte lokalt.
Jeg kommer oftest i bil. Det kan vÊre lidt bÞvlet med at finde parkering i myldretiden, men de svarer heldigvis hurtigt på mail, og bestiller man online, går der et splitsekund fÞr pakken er afsendt.
Stor anbefaling herfra.

2024幎5月21日

Hej Bth,

Mange tak for den fine anmeldelse og de gode ord! Jeg er glad for at du holder af at komme forbi butikken og også er tilfreds med servicen og hurtigheden på webshoppen. Jeg vÊrdsÊtter at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og du siger bare til hvis der er noget en anden gang.

Dejlig butik :)

Har vÊret et par gange forbi butikken og har altid fået meget god hjÊlp. Dejligt at man kan sÊtte sig ned og prÞve pedaler af. De er super dygtige og flinke. Kan ikke andet end at anbefale enhver som leder efter pedaler at gå forbi deres butik.

2024幎3月6日

Hej René

Altid en fornÞjelse, og mange tak for de gode ord! Jeg er glad for at du er tilfreds med at besÞge butikken, og jeg vil bare sige, det var så lidt. Jeg sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og du siger bare til hvis der er noget en anden gang :-)

Effektpedaler

Great service, very friendly staff!

I bought a used Dr Scientist Heisenberg overdrive pedal from Effektpedaler. I had typed in the wrong number for my street address in the USA, so the delivery company sent it back to Denmark. As soon as it arrived, they sent it right back to me and it arrived a few days later. Very safely packaged, and the pedal was in mint condition with all original packaging. Sounds great! There was a little static, so I twisted all the knobs several times and the static mostly went away. But, since the following day, there hasn't been any static - must just have been the potentiometers that probably hadn't been touched since the pedal was built back in 2015.
Many thanks to Kristoffer and the staff at Effektpedaler!

2024幎2月2日
自発的なレビュヌ

Tysk pris + Hurtig levering + handl lokalt!

Det er fÞrst gang jeg handler hos Effektpedaler.dk, men absolut ikke sidste.
Super service, og hurtig kommunikation via mail.
Ordrer afsendes hurtigt, så man hurtigt får sit nye grej i hÊnderne :-)
Jeg er sikker på, at jeg vil slå vejen forbi Nansensgade, nÊste gang jeg er i Kbh.

Samme pris som Thomann + hurtig levering + handl lokalt!

2024幎1月17日

Hej Michael,

Tusind tak for de gode ord! Jeg er glad for at du er tilfreds med servicen, og jeg vil bare sige, det var så lidt. Jeg sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og du kigger bare forbi Nansensgade når dine planer bringer dig den vej - vi har kaffen klar :-)

Med Þnsket om en god aften,

Altid i topklasse

Jeg har sagt det fÞr, men når det bliver ved med at vÊre godt, man man gerne sige det igen: Effektpedaler er i absolut topklasse! Det er vejledning på hÞjeste niveau, og levering i absolut topklasse. Det kÞrer altid perfekt og alt spiller bare... (nåe ja...)
Vil virkelig anbefale andre stÞtte op om en Dansk specialbutik, der ikke kun har de bedste varer på hylderne men som også leverer hÞj hÞj kvalitet i rådgivning og levering - og til samme priser.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så ville jeg gÞre det...

2023幎12月18日

Hej JÞrn,

Endnu en gang tak for anmeldelsen og go’ aften herfra,

Dyb forståelse for kundens Þnsker

For tre år siden havde jeg kun en booster pedal. Nu har jeg mange og et totalt forandret lydbillede. Hvorfor? - et nyt band og nye krav til lyd, selvfÞlgelig, men med Kristoffers vejledning og gode ideer, de RIGTIGE pedaler, de SJOVE muligheder, den DYBE forståelse for hvad mine uldne formuleringer betyder: "Ahrmn, jeg tror det skal mere vÊre i retning afÞÞÞhh...(sludder+vrÞvl+mere sludder) - hvortil Kristoffer siger, med hovedet lagt venligt på sned, lyttende og empatisk: "Mon ikke vi kunne prÞve denne her...?" - og nye verdener åbner sig!!

Denne situation har udspillet sig i flere omgange, jeg har fÃ¥et hjÊlp til alt muligt, bÃ¥de det banale og det mere tekniske (som jeg aldrig rigtig fÃ¥r sat mig ind i) og det er bare en fornÞjelse at komme ned i Nansensgade, hver eneste gang. Glem tyskeren, du er SÅ forkÊlet med den her butik i KÞbenhavn! Brug den!

2023幎11月3日

Hej SÞren,

Tak for en kanon anmeldelse! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige til så meget ros, men jeg er rigtig glad for at du lagde den op - det betyder meget, så tak for det!

Vi ses i butikken ☺

Kristoffer

Kunde visa att semesterstÀngt pÃ¥ fler

Kunde visa att semesterstÀngt på fler stÀllen som i orderbekrÀftelsen. Hittade butiken direkt via sökning på internet efter en produkt.

Annars nÀr jag gick till frontsidan senare efter några dagar och inget postades såg jag en blÀnkare som nÀmnde att det var semesterstÀngt och förstod lÀget.

Det minskar bara en stjÀrna dock, bÀsta tÀnkbara hantering annars. Återkommer absolut...

2023幎7月25日

Hej Lars,

Mange tak for feedback. Vores nuvÊrende system har desvÊrre ikke mulighed for at lave pop-up eller bannere ved check-out, hvilket selvfÞlgelig ville vÊre optimalt i f.eks. ferie-situationer som denne, hvor man, som du nÊvner kan komme ind via Google og dermed ikke ser beskeden på forsiden. Det er helt klart et punkt vi vil have med i forbindelse med fremtidige udviklinger af webshoppen.

Jeg er glad for at du er tilfreds med servicen, og jeg sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at anmelde butikken, og er glad for at hÞre at du er godt tilfreds med at handle hos os.

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og sender gerne til Sverige en anden gang :-)

Bedste hilsner,

Hurtig og nemt

Tusind tak for hurtig og effektiv ekspedition.

Den pedal jeg kÞbte har jeg efterspurgt andetsteds siden 4 februar i år, med en efterfÞlgende konstant udsÊttelse af leveringsdato, da de ikke kunne få produktet hjem. Men i havde den og vupti så fik jeg den.

Havde jeg da bare vidst at i fandtes noget fÞr 😀 Fremadrettet er i min nye Guitarpedal leverandÞr. Tak.

2023幎5月24日

Hej Jacob,

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og er glade for at vi må få lov til at vÊre din nye leverandÞr af effektpedaler.

Tak ☺

Tjekket service

Jeg har handlet i butikken i over 10 Ã¥r. I dag kommer jeg ned for at kÞbe et specielt kabel til min Cioks DC7 - jeg tror at mit gamle kabelt er ustabilt, men Kristoffer sniffer ud at jeg tager fejl. Det jeg skal bruge, er et kabel med lÊngere ‘barrel’ fordi pedalens DC stik sidder inde i pedalen.
Super tjekket - 5 stjerner!

2023幎4月4日

Hey Johannes,

Great shop !

Kristoffer is a great guy and I ll do business in his shop again very soon !

2023幎2月14日

effektpedaler からの回答

Hi Thibaut, many thanks for your nice words and business too, I appreciate it!

Perfect buying experience

Quick contact, express delivery and a fantastic price for a great piece of hardware.

2022幎11月3日

Hi Piotr,

Thanks for the nice words and your business! Look forward to ship to you another time ☺

Fantastisk kundeservice!!

Fantastisk kundeservice!!! Kristoffer er lynhurtig til at svare på spÞrgsmål på e-mail. Vil helt sikkert handle hos effektpedaler igen og glÊder mig til at besÞge butikken nÊste gang jeg er i KÞbenhavn.

2022幎11月2日

Hej Claus,

Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de gode ord, og du kigger bare forbi butikken :-)

"Use them or lose them"

Alle os der bruger musikgear og nÞrd-interesserer os for lyd, er svineheldige at have en så velassorteret og kronisk opdateret specialbutik liggende. Rigtig mange musikforretninger er lukkede fordi man kan spare en lille skilling ved at kÞbe på nettet. Til sidst er der kun nettet tilbage og ingen steder man lige kan gå ind og spÞrge én der ved hvad han snakker om, og prÞve dén pedal man ikke vidste man savnede. "Use them or lose them".

2022幎9月30日

Hej Jens,

Virkelig stÊrk anmeldelse! Tak, tak, tak for de gode ord. Jeg vÊrdsÊtter at du tager dig tid til at anmelde butikken, man gÞr sit bedste, og man kan kun håbe på det er godt nok.

Rigtig god aften til dig ☺

Effektpedaler

Great selection of effect pedals!

Many awesome effect pedals in his shop. Friendly and great service!

2022幎10月19日

Hi Kevin,

Many thanks for the nice words!
A mutual pleasure, it’s a privilege to deal gear you dig to likeminded ☺

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。