grymt bra kÀnsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvÀr och var gÃ¥ng har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom Ã¥ren varit hos fler behand... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde nogle problemer med knÊ og skinneben efter et slag til trÊning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, sÃ¥ jeg h... ãã£ãšèŠã
Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, sÃ¥ justerer de hele tiden ens genoptrÊningsforlÞb, sÃ¥ man altid kan mÊrke bedring uagtet skadens... ãã£ãšèŠã
Er kommet hver anden mÃ¥ned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par Ã¥r. Jon har vÊret en fantastisk stor hjÊlp og jeg har i dag ingen smerter i lÊnd og ryg, selv efter mange dages intensiv trÊni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder hÞjkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi strÊber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som pÃ¥ latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formÃ¥l at det enkelte menneske skulle vÊre i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder mÃ¥lrettet med samme mÃ¥lsÊtning. Vi tager pÃ¥ arbejde med et smil â fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stÊrk faglighed, men ogsÃ¥ stÊrke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tÞr tÊnke ud af boksen og gÃ¥ de ekstra skridt for, at vores klienter gÃ¥r herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter fÞler sig velkomne og trygge, sÃ¥ snart de trÊder ind ad dÞren. Vi tror pÃ¥, at tryghed og nÊrvÊr skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforlÞb. Vi lÊgger ligeledes stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et hÞjt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.
é£çµ¡å
Jyllingevej 55, st. th, 2720, VanlÞse, ãã³ããŒã¯
- kontakt@minosteopat.dk
- www.effx.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mirakelmageren
Jeg kan ikke andet end at rose Jon Timotej til skyerne. Han udviser en bemÊrkelsesvÊrdig professionalisme i hÞj faglig kompetence og en tydelig forståelse for sit arbejde. Hele processen bar prÊg af struktur, klar kommunikation og et engagement, der ligger langt over det sÊdvanlige. Det er sjÊldent at mÞde en fagperson, der kombinerer ekspertise og menneskelig indsigt på dette niveau. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse for sÞn hos Kasper
Vi havde vores snart 2 årige sÞn med til konsultation hos Kasper.
Kasper er yderst professionel, rar og nÊrvÊrende, vores sÞn var meget tryg ved ham, hvilket gjorde det til rar oplevelse for alle.

Grundig og professionel tilgang
Grundig og professionel tilgang, med et hÞjt serviceniveau og vilje til at finde lÞsninger til min sÞn på 13 år.

Varmeste anbefaling ved hjernerystelse
Jeg kan på det varmeste anbefale osteopat Rune Milthers, der har hjulpet mig efter en slem hjernerystelse. Rune har skrevet speciale inden for hovedpine/hjernetraumer, og det kan mÊrkes på hans behandlingsteknik. Jeg har lidt af hovedpine, brainfog og fÞlelsen af at mit hoved er tungt som en kanonkugle. Med rolig og sikker manipulation af hoved, kranie og nakke - har jeg hver gang jeg er gået derfra, haft en fÞlelse af et meget let hoved, uden hovedpine og uden brainfog. Efter 5 behandlinger kunne jeg så småt starte arbejde op igen. Jeg er fortsÊtter min behandling hos Rune, også når jeg er kommet mig helt efter hjernerystelsen, for Rune giver mit hoved ro og ikke mindst kan jeg mÊrke at mit nervesystem bliver positivt stimuleret til at kunne klare en stressende hverdag. Rune er også god til at give brugbare råd, der hjÊlper en til at komme igennem en hverdag med hjernerystelse, samt hvordan man bÞr starte op på arbejde igen. Jeg fÞler mig meget heldig, at jeg har fundet sådan en dygtig osteopat.

Efficax Osteopati & Fysioterapi ããã®åç
Professionel behandling og hÞj faglighed
Professionel behandling og hÞj faglighed samt en behagelig dialog gÞr at min oplevelse hos Efficax kun kan vÊre til 5-stjerner.
Klar anbefaling herfra.

Det bedste sted til Fysioterapeut
Det bedste sted med god erfaring til Fysioterapeut

sÞger du no-stress
sÞger du no-stress, nÊrvÊr og ligesom at hele personen betyder noget så er dette sted fuldstÊndig fantastisk. Men også den dygtigste og uhyre professionelle fysioterapeut samtidig ( Peter). Så begge dele på hÞjeste plan. Endelig fandt jeg et sted jeg ka vÊre i uden at pakke mig sammen.

Efficax Osteopati & Fysioterapi ããã®åç
Kom til Efficax med en hofteskade
Kom til Efficax med en hofteskade, og blev taget så godt imod af Osteopat Rune Milthers. Grundig anamnese, og virkelig professionel og god behandling.
Giver mine varmeste anbefalinger.

Efficax Osteopati & Fysioterapi ããã®åç
God behandling på alle måderer
Havde tid til at se hele mennesket, og give et anvisninger på afhjÊlpning af problemet
FÞlte mig godt hjulpet på vej.

Efficax Osteopati & Fysioterapi ããã®åç
Omsorgs- og indsigtsfuld modtagelse.
KÊmpe anbefaling
Var i gode hÊnder og fik en virkelig grundig og kompetent behandling med forklaringer og forslag til Þvelser fremadrettet.
Kan varmt anbefales.
FÞrste samtale var positivâŠ
FÞrste samtale med Peter var positiv oplevelse. FÞler man er i kompetente hÊnder.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ