Egerbyg ApS レビュヌ 355

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Charles i forbindelse med ventilationsrens. Charles har vÊret yderst professionel, hjÊlpsom og grundig i sit arbejde. Han sÞrgede for en effektiv kla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej, jeg er pedel ude pÃ¥ Herlev Privatskole. SÃ¥ gjorde Egerbyg det igen: De beklÊdte en gammel pavillon med nye plader udvendigt, nye sokkelplader, nye udhÊngplader og lagde nyt tagpap pÃ¥. De sa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Egerbyg har endnu engang vÊret til kÊmpe hjÊlp ved renovering af mit hus fra 50ÂŽerne. Super rÃ¥dgivning mht muligheder indenfor budgettet. Og super fint udfÞrt arbejde til fornuftige priser. Je... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et malet stue og kÞkken, paneler, to radiatorer samt slibning og lakering af gulv. Da stuen skulle tÞmmes for mÞbler, blev disse hentet og opbevaret i den uges tid arbejdet varede. Vi kan... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧工

圓該䌁業による蚘述

Egerbyg er en entreprisevirksomhed som primÊrt udfÞrer hoved- og totalentrepriser.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

355件のレビュヌ

Ventilationsrens

Han sÞrgede for en effektiv klargÞring, og hele processen forlÞb smidigt takket vÊre hans indsats.

Vi kan varmt anbefale Charles for hans faglighed og behagelige tilgang.

2025幎10月1日

Egerbyg ApS からの回答

Tusind tak for jeres flotte tilbagemelding – det betyder virkelig meget. Charles er en af dem, der gÃ¥r til opgaverne med bÃ¥de hÞj faglighed og et stort engagement, og det glÊder mig at hÞre, at det ogsÃ¥ har kunnet mÊrkes hos jer.

Ventilationsrens er en opgave, hvor grundighed og forberedelse gÞr hele forskellen. Hvis ikke alt er klargjort ordentligt, kan det hurtigt give unÞdige gener undervejs – bÃ¥de for beboere og for selve anlÊgget. Derfor lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ netop den del, og det er dejligt at hÞre, at I har oplevet processen som effektiv og smidig.

Jeg sÞrger naturligvis for at give jeres ros videre til Charles. Han sÊtter en Êre i sit arbejde, og det er en fornÞjelse for hele holdet, når hans indsats bliver lagt mÊrke til på den måde.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Anders Eger

Supergodt

Top arbejde af Charles og hans kolleger

2025幎9月26日

Egerbyg ApS からの回答

Det glÊder mig ogsÃ¥ rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Charles og resten af holdet. De lÊgger en stor faglig og personlig stolthed i deres arbejde, og det betyder meget for os alle, nÃ¥r den indsats bliver bemÊrket og vÊrdsat. Jeg sÞrger for at give din ros videre til dem – det fortjener de i den grad.

Anders

En Tryg og Professionel HåndvÊrkeroplevelse

Jeg fik i 2020 lavet en totalentreprise i min andelsbolig af Egerbyg, som jeg har vÊret utrolig tilfreds med!
Det startede med, at jeg havde en uheldig oplevelse med et andet håndvÊrkerfirma, der lavede et rigtigt makvÊrk, da de skulle renovere mit badevÊrelse og kÞkken. Jeg måtte stoppe halvvejs, da arbejdet var dårligt udfÞrt og steder tilmed ulovligt. Egerbyg kom ind i billedet og overtog kaosset efter de andre håndvÊrkere. De vejledte mig i, hvordan vi bedst kom tilbage på sporet, kom med ideer til at optimere layoutet af badevÊrelset og hjalp med lÞsninger til problemer, der var opstået på grund af de gamle håndvÊrkere. De tjekkede de gamle håndvÊrkers arbejde igennem og udbedrede det, der skulle udbedres. De deltog endda i et mÞde med boligforeningen for at forklare dem lÞsningen.
Jeg har vÊret utrolig tilfreds med deres meget professionelle og servicemindede arbejde hele vejen igennem forlÞbet. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder og synes, deres indsats har vÊret langt over forventningerne og bedre, end jeg havde turdet håbe.

Jeg har her efter fem år solgt min lejlighed og har i den forbindelse haft fat i Egerbyg igen ift. små problemer, der blev fundet ved vurderingen af lejligheden. De var igen hurtige, effektive og professionelle som altid. De hjalp endda med at dele den gamle regning fra 2020 op for at gÞre vurderingen nemmere. Igen servicemindede og professionelle hele vejen igennem.

Jeg vil til enhver tid benytte mig af Egerbyg igen og har anbefalet dem til familie og venner igennem de sidste fem år. Man hÞrer altid om mange uheldige oplevelser med håndvÊrkere, og jeg har selv også vÊret ude for lidt forskelligt, men jeg vil sige, at Egerbyg er af en helt anden kaliber og jeg har vÊret helt igennem tilfreds med deres arbejde. Endnu engang mange tak til Egerbyg for at gÞre en umulig situation til en god oplevelse.

2025幎7月17日

Egerbyg ApS からの回答

Tusind tak for din utroligt flotte og grundige anmeldelse. Den varmer helt ind i hjertet – bÃ¥de hos mig personligt og hos alle de folk, der har vÊret en del af dit projekt. Det betyder meget for os at fÃ¥ lov til at lÊse en sÃ¥ velformuleret tilbagemelding, der ikke bare handler om slutresultatet, men ogsÃ¥ om hele forlÞbet og den tryghed, du har oplevet undervejs.

Jeg husker tydeligt din sag tilbage i 2020. Du stod i en meget svÊr situation efter et forlÞb med et andet firma, hvor bÃ¥de kvalitet og lovlighed haltede alvorligt. Det er desvÊrre noget, vi indimellem mÞder i branchen, og det er altid en udfordring – bÃ¥de teknisk og menneskeligt. NÃ¥r man overtager et projekt midt i kaos, krÊver det ikke kun faglighed, men ogsÃ¥ tillid, tÃ¥lmodighed og en klar plan for, hvordan man fÃ¥r skabt overblik og genopbygget fundamentet.

Vi startede med at gennemgÃ¥ det eksisterende arbejde minutiÞst, sÃ¥ vi vidste prÊcis, hvad der var galt, og hvad der skulle udbedres. Derfra handlede det om at finde lÞsninger, skabe nye, bedre rammer og sikre, at du kunne fÞle dig tryg hele vejen igennem. Det glÊder mig oprigtigt at hÞre, at du oplevede vores tilgang som professionel, servicemindet og lÞsningsorienteret – for det er lige prÊcis den oplevelse, vi bestrÊber os pÃ¥ at give alle vores kunder.

At du ovenikÞbet vendte tilbage fem Ã¥r senere i forbindelse med salget af lejligheden, og at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og effektivt igen, gÞr mig stolt. Det viser for mig, at vi ikke bare lÞser en opgave i Þjeblikket – vi skaber langvarige relationer, hvor man trygt kan rÊkke ud, nÃ¥r der opstÃ¥r behov.

Din anbefaling til familie og venner gennem Ã¥rene er det stÞrste skulderklap, vi kan fÃ¥. Det er prÊcis den slags tillid, der bÊrer vores virksomhed – ikke reklamer eller smarte kampagner, men menneskers reelle oplevelser og ord, der bliver givet videre.

Af hjertet tak for at dele din historie sÃ¥ Êrligt og grundigt. Det er en fornÞjelse at have haft dig som kunde, og du skal vide, at du altid er velkommen hos os – uanset om det handler om et stort projekt eller en lille detalje.

Anders /
Egerbyg

Meget professionel intervention og god kontakt

Meget professionel intervention og god personlig kontakt der inspirerer til tillid, med Charles Philipson tÞmrer.

2025幎5月28日

KÊre kunde

Tak for din tilbagemelding – det glÊder os at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de professionalisme og en personlig kontakt, der skaber tillid. Det er netop den kombination, vi strÊber efter i alle opgaver, store som smÃ¥.

Jeg giver din ros videre til Charles – han sÊtter uden tvivl pris pÃ¥ anerkendelsen.

Professionelt og trygt

Jeg har vÊret meget tilfreds med både rådgivning, udfÞrelse, koordinering, tidsplan og resultatet er flot. Selv da der var udfordringer blev det lÞst hurtigt og der blev fulgt op om alt var som det skulle vÊre. Jeg kan kun anbefale Egerbyg og ville ikke tÞve med at bruge dem igen.

2025幎4月16日

KÊre kunde

Hvor er det godt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med hele forlÞbet – bÃ¥de med rÃ¥dgivning, planlÊgning og det endelige resultat. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at tage ansvar og sikre, at du fÞler dig tryg, ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r udfordringer undervejs. At du bemÊrker vores opfÞlgning og hÃ¥ndtering, betyder meget for os.

Det er en fornÞjelse at vide, at du vil anbefale os – og vi hjÊlper dig naturligvis gerne igen, hvis behovet opstÃ¥r.

God udfÞrelse

God kommunikation vedr. opgaven samt hurtigt og effektiv udfÞrelse - alt i alt en glimerende oplevelse!

2025幎5月7日

Egerbyg ApS からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en glimrende oplevelse med bÃ¥de kommunikationen og selve udfÞrelsen af arbejdet. Hos Egerbyg lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ netop det – tydelig dialog, effektiv hÃ¥ndtering og en lÞsning, du trygt kan vÊre tilfreds med. Det er skÞnt at vide, at det er lykkedes, og jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din anerkendelse.

PÃ¥ vegne af mig selv og hele holdet: Tak fordi du valgte Egerbyg – og du skal vÊre hjertelig velkommen en anden gang.

Anders / Egerbyg

Dejligt når det der er aftalt bliver

Dejligt når det der er aftalt bliver leveret uden problemer

2025幎4月28日

Egerbyg ApS からの回答

Hvor er det godt at hÞre, at alt forlÞb, som det skulle. Vi gÞr os umage for at levere prÊcis det, vi har aftalt – uden bÞvl eller overraskelser – sÃ¥ det glÊder os, at du har oplevet netop dét.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Ordentlighed og godt håndvÊrk

Dejligt når ordentlighed og godt håndvÊrk er i hÞjsÊdet. Og så gÞr det jo heller ikke noget at svendene er venlige, imÞdekommende og yder god service også når man ikke regner med det.

2025幎3月27日

Egerbyg ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet bÃ¥de ordentlighed og godt hÃ¥ndvÊrk – det er lige prÊcis dét, vi strÊber efter hver eneste dag. At vores svende ogsÃ¥ har vÊret venlige og imÞdekommende, gÞr os ekstra stolte.

Vi ved, at det er de smÃ¥ ting og den Êrlige indsats, der skaber tillid og gÞr en forskel – ogsÃ¥ nÃ¥r det ikke forventes. Tak fordi du lagde mÊrke til det, og for at du tog dig tid til at dele det med os.

Anders/Egerbyg

Fantastisk service og hÃ¥ndvÊrk fra EGERBYG – Stor ros til Charles Philipson!

Vi har haft fornÞjelsen af at få udfÞrt arbejde af EGERBYG på vores idrÊtsanlÊg, og vi er utroligt tilfredse med resultatet!

SÊrligt vil vi fremhÊve Charles Philipson, som har leveret et fantastisk stykke arbejde. Han har blandt andet renoveret en gammel skydedÞr og justeret flere dÞre i vores faciliteter, hvilket har gjort en stor forskel for dagligdagen på anlÊgget. Hans faglige dygtighed, sans for detaljer og professionelle tilgang sikrede, at alt blev udfÞrt til perfektion.

Derudover var Charles både venlig og imÞdekommende, og han fandt hurtigt lÞsninger på de udfordringer, der opstod undervejs. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med ham, og vi kan varmt anbefale både ham og [Firmanavn] til andre, der har brug for kvalitetsarbejde og god service.

Tak for en rigtig god oplevelse!

Kevin Ingemann Johansen
Områdeleder udendÞrs idrÊtsanlÊg
Gladsaxe Kommune

2025幎2月19日

KÊre Kevin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig! Det har vÊret en fornÞjelse at udfÞre arbejdet pÃ¥ jeres idrÊtsanlÊg, og vi er glade for at hÞre, at I er tilfredse med resultatet.

En sÊrlig tak for de fine ord om Charles! Han er ikke bare en dygtig hÃ¥ndvÊrker, men ogsÃ¥ en person, der altid gÞr sit bedste for at finde gode lÞsninger – sÃ¥ det glÊder os at hÞre, at hans indsats har haft en positiv betydning for jer. Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til ham!

Vi sÊtter stor pris på samarbejdet med Gladsaxe Kommune og er stolte af at kunne bidrage til vedligeholdelsen af jeres faciliteter. Det betyder meget for os at arbejde for en kommune, der vÊgter kvalitet og funktionalitet så hÞjt.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde – og skulle I fÃ¥ brug for os igen, er vi altid klar til at hjÊlpe!

Bh Anders | Egerbyg

Charles Philipson

Jeg måtte fikse noen dÞrer i leiligheten min, Charles kom på dÞren med et smil og godthumÞr. jeg har virkelig funnet min håndtverker her nede i Cph, Han var rask og effektiv vil virkelig andbefale dere vidre.

TusenTakk for hjelpen!

Hilsen Norske studenter.

2025幎2月4日

KÊre Felix,

Tusind tak for jeres varme og rosende ord! Det glÊder os virkelig, at Charles fik mulighed for at hjÊlpe med dÞrreparationerne – og at hans smil og professionelle tilgang gjorde en forskel. Vi er stolte af at have ham pÃ¥ holdet, og jeres anbefaling betyder meget for os.

Skulle der opstå nye opgaver, er vi altid klar til at give en hånd.

Rigtig god service

Hej, jeg er pedel ude på Herlev Privatskole.

Så gjorde Egerbyg det igen: De beklÊdte en gammel pavillon med nye plader udvendigt, nye sokkelplader, nye udhÊngplader og lagde nyt tagpap på. De satte også en ny dÞr i og nye vinduer i bygningen. Den er simpelthen blevet så flot! HåndvÊrkerne er meget sÞde og dygtige, og de holder også byggepladsen ren og pÊn, mens de arbejder. Administrationen er også utrolig flinke at tale med.

Hilsen,
Michael Stavnslev

2025幎1月8日

KÊre Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er en fornÞjelse at have fÃ¥et lov til at arbejde pÃ¥ pavillonen, og vi er glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de resultatet og hele processen. Vi sÊtter en Êre i godt hÃ¥ndvÊrk – og selvfÞlgelig i at efterlade byggepladsen pÊn og ryddelig.

Vi giver din ros videre til bÃ¥de hÃ¥ndvÊrkerne og administrationen – det vil helt sikkert bringe smil frem!

Skulle I få brug for os igen, hjÊlper vi meget gerne.

Anders | Egerbyg

Jeg kan varmt anbefale Egerbyg til alle

Jeg kan varmt anbefale Egerbyg til alle andre. Jeg havde dem til at renovere min lejlighed, og jeg kan kun rose dem for alt det arbejde, de har udfÞrt. De er meget professionelle og grundige. Jeg havde en god kommunikation med dem, hvor alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Jeg vil klart bruge dem en anden gang igen. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎8月1日

KÊre Johanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din varme anbefaling! Det betyder meget for os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med bÃ¥de hÃ¥ndvÊrket, kommunikationen og overholdelsen af aftaler – det er netop det, vi strÊber efter i alle vores projekter.

Vi sÊtter stor pris på din ros, og vi står selvfÞlgelig klar, hvis du en dag får brug for os igen.

Anders | Egerbyg

Udbygning af eksisterende bygning på

Udbygning af eksisterende bygning på vand. Kommunikationen med firmaet var rigtig fin gennem hele byggeprocessen. Det var et arbejde med flere udfordringer, end man normalt vil mÞde. Det fÊrdige arbejde var ligeledes helt i orden og lavet i overensstemmelse med det aftalte. Jeg vil klar anbefale firmaet, Egerbyg, til andre.

2024幎5月31日

KÊre Preben

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de kommunikationen og det udfÞrte arbejde – isÊr nÃ¥r projektet bÞd pÃ¥ ekstra udfordringer. Hos Egerbyg gÃ¥r vi altid efter at levere kvalitet og holde, hvad vi lover, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at du er tilfreds.

Tak for din anbefaling – og skulle du fÃ¥ brug for os igen, stÃ¥r vi selvfÞlgelig klar!

Anders | Egerbyg

Bedste hÃ¥ndvÊrker i mands mindeHavde besÞg af den sÞdeste og mest

Havde besÞg af den sÞdeste og mest profesionelle hÃ¥ndvÊrker igÃ¥r, som skulle udfÞre en opgave med stillads og fixe et vindue for mig i Bredgade. HÃ¥ndvÊrkeren hed Asger, og udfÞrte opgaven fuldstÊndig perfekt. Derudover havde Asger et ualmindeligt venligt gemyt. 1000 tak, Asger🙌

2024幎7月2日

KÊre Tove,

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at Asger leverede bÃ¥de topkvalitet og god service – prÊcis som vi Þnsker, at alle vores kunder skal opleve.

Vi sender selvfÞlgelig din ros videre til Asger, han bliver uden tvivl glad for dine ord! 😊

Skulle du få brug for vores hjÊlp igen, står vi altid klar.

Anders | Egerbyg

Charles, den bedste i byen!

Vi fik besÞg af Charles, da vi havde brug for hjÊlp til ophÊngning af diverse ting. Alt gik fint og resultatet ser super godt ud! Vi vil klart benytte Egerbyg igen, og huske på Charles! :)

2024幎5月29日

KÊre Fillippa

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre, at Charles endnu en gang har leveret et flot resultat – vi giver selvfÞlgelig rosen videre til ham! 😊

Det betyder meget for os, at I er tilfredse, og vi glÊder os til at hjÊlpe jer igen, når behovet opstår.

Tak til Egerbyg igen

Endnu en god oplevelse med Egerbyg i forbindelse med at lave udluftntning /ventilation i vores A/B forening .

Tak til Charles igen !

2024幎5月6日

KÊre Julia,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og ikke mindst for endnu en gang at vÊlge Egerbyg! Det betyder meget for os at fÃ¥ lov til at hjÊlpe jer i A/B-foreningen, og vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med arbejdet.

Vi giver helt sikkert rosen videre til Charles! 😊

Har I brug for os igen i fremtiden, står vi altid klar.

Anders fra Egerbyg

5 store stjerner

Endnu en god oplevelse med Egerbyg i forbindelse med forstÊrkning af bÊrende konstruktion i vores hus.

Tak til Charles, Jesper og alle deres kollegaer der var en del af en effektiv og professionel oplevelse fra start til slut.

Vi fik tilmed et par gode råd med på vejen til nogle byggeprojekter vi selv arbejder med.

2024幎3月12日

Egerbyg ApS からの回答

Hej Morten, tak for anmeldelsen det betyder meget for os. Jeg giver de rosende ord videre til Charles & Jesper.
God dag
Bh Anders / Egerbyg

Godt og flot arbejde

TÞmreren fra Egerbyg var dygtig, omhyggelig og punktlig, og han skabte masser af gode lÞsninger til det badevÊrelse, han byggede i vores 105 år gamle villa i Valby.

2024幎1月19日

Egerbyg ApS からの回答

Tak for de rosende ord Mads.
Når man bor i en smuk gammel villa som din, er det vigtigt at ejendommen behandles med respekt for byggestilen og håndvÊrksmÊssige lÞsninger afspejler dette.
Vi var glade for at du valgt os til at betro Egerbyg til at udfÞre denne opgave da det handler om tillid, hvortil vi fik din.
Tak fordi du ville dette synspunkt med vores Þvrige og fremtidige kunder

Mvh Anders / Eger

HjÊlp i forbindelse med stormskade

HjÊlp i forbindelse med stormskade. - hurtig og kompetent og go’ kommunikation.

2023幎11月24日

Egerbyg ApS からの回答

Hej Christian, Selv tak. Du ringer eller skriver blot hvis der er andet som vi kan vÊre behjÊlpelig med i fremtiden :)

God weekend
Bh Anders