Meldingen van noodzakelijke reparaties aan ons bedrijfspand worden steevast met hetzelfde antwoord afgedaan, namelijk oorverdovende stilte.... Eerst het bekende "kastje en muur" verhaal, om vervolg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben.
é£çµ¡å
Arlandaweg 88, 1043, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- www.eigenhaard.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meldingen van noodzakelijke reparaties worden steevast genegeerd
Eerst het bekende "kastje en muur" verhaal, om vervolgens "met een kluitje het riet ingestuurd" te worden.
Het lijkt wel of het een businessmodel is om vooral niet te reageren.
Onbereikbaar zowel telefonisch alsâŠ
Onbereikbaar zowel telefonisch als inloggen.
Steeds foutmelding bij inloggen.
Ontzettend slecht in alles.
Het maakt niet uit welke dag of welk tijdstip je belt, je krijgt altijd het bandje, op dit moment is het erg druk. Sinds Corona duurt het echt eeuwen voor je iemand aan de lijn hebt. Misschien moeten ze hun mensen niet thuis laten werken. Dan heb je iemand aan de lijn en wordt je opgehangen. Vervolgens heb je een opzichter op bezoek voor het schimmel probleem, ook op de ramen, zegt hij je naderhand "na onderzoek", ja volgens AI zijn het spinnenpoepjes. Nou sorry hoor, misschien moet deze man een andere baan zoeken. Je wordt niet serieus genomen en je wordt slecht geholpen en van het kastje naar de muur gestuurd. Nu vandaag krijg ik maar niet de juiste persoon aan de lijn en word ik opgehangen, terwijl ik een gigantisch water probleem heb, leiding kapot onder mijn woning.
66 jaar hebben mijn ouders genoten vanâŠ
66 jaar hebben mijn ouders genoten van hun woning aan het Wijnmalenplantsoen te Amstelveen. De inspectie en de oplevering (teruggave) van de woning verliep zeer aangenaam. Dus alle reden voor een positieve review - dat mag ook wel eens. Dank Chiara Goudsmith (kantoor) voor de vriendelijke communicatie en Ronald Barten (inspecteur) voor uw begripvolle opstelling bij de inspectie. Groet, Fam. Lindeboom
Een ster is nog te veel voor deze superâŠ
Een ster is nog te veel voor deze super nare ervaring - ik heb 7 dagen geen warm water meee in huis en betaalt echt een flinke huur elk maand. Het wordt door Eigen haard gezien als geen spoedgeval - ten tweede werd ik heel slecht behandeld aan de telefoon door de medewerker - totaal geen empathie of begrip voor de situatie - Geen warme water in de winter maanden wordt niet gezien als problematisch blijkbaar maar een passend oplossing vinden of extra kosten dekken zoals tijdelijk sport abonnement om goed te kunnen douchen of een beurt bij de kapper wordt niet aangeboden. Nee hoor alleen goedkope oplossingen die in mijn situatie niet realistisch zijn - echt hooploos dit! En trouwens mijn buren zijn ook vorige jaar een maand zonder warm water gebleven.
Het woord sociale moeten ze maarâŠ
Het woord sociale moeten ze maar verwijderen bij Eigen Haard, een klacht wordt niet beantwoord een mail naar klachten commissie wordt evenmin beantwoordt. Klantenservice vriendelijk maar helpt geen moer. U wordt teruggebeld maar zeggen niet in welk jaar.
Na 16:00 hoef je zoizo niet te bellen
Na 16:00 hoef je zoizo niet te bellen. Zit alleen onprofessionele en respectloze medewerkers die worden gehuurd om telefoon dienst te draaien. Echt dom van eigen haard. Deze mensen zijn totaal niet geschikt!!!!
Opzichters een brok ellende
Een opzichter- arogante dame- kwam mijn overlast problemen bespreken waar ik al 27 jaar last van heb. Alles werd af gedaan met "daar ga ik niet over" of "daar kan ik niets aan doen". Als je alles maar systematisch op deze manier afhandeld dan heb je als WBV ook nooit een probleem dossier op de plank liggen en kan deze na een gesprekje zo weer sluiten als afgehandeld.
Onbereikbaar, onkundig, brutaal, arrogant
Onbereikbaar, onkundige, brutale en arrogante medewerkers (dames van klantenservice zijn trouwens altijd aardig). Echt een bagger corporatie. Dikke pech als je woont via Eigen Haard, ze hebben, in vele opzichten, maling aan huurders.
Nemen telefoon nooit op. Na een uur verbreekt het bandje de verbinding.
Probeer al maanden mijn naam op het huurcontract te krijgen. Eigen haard doet actief heel moeilijk, door gewoon onbereikbaar te zijn.
Je belt, wacht een uur, en dan eindigt het 'wachtruimte' bandje.
Bizarre gang van zaken, ben dan ook bang dat ik maar een gang naar de rechter moet maken.
Eigen haar geeft niet om haar huurders.
Toch wel bizar hoe weinig eigen haard geeft om haar huurders. In dit geval een kapotte kraan in de keuken, blijkt geen spoed te zijn en geen spoed betekend wij komen over 1 maand. Dus ik moet maar afwassen in de badkamer? Ook kost dit geintje mij minimaal 200 euro. En dit terwijl je in 10 jaar huren nooit belt. Je kan niet op deze woningcorporatie bouwen of vertrouwen. Het verbaasd mij uberhaupt dat zij een nummer hebben om contact mee op te nemen. In dit geval lekker zelf vervangen en de kraan meenemen wanneer ik de woning uit ben. Dan mogen ze het zelf oplossen of mijn kraan overkopen voor 200 euro.
Zeer teleurstellende ervaring met Eigen Haard
Al jarenlang sinds mijn verhuizing ben ik bezig met het melden van problemen en noodzakelijke reparaties, maar elke keer kost het enorm veel tijd en energie om ÃŒberhaupt iemand te bereiken. Vaak krijg ik helemaal geen reactie, en als die er wel is, volgt er geen actie. De problemen blijven daardoor maanden- of zelfs jarenlang onopgelost.
Wat het extra frustrerend maakt, is dat de huur ieder jaar gewoon omhoog gaat, terwijl de service steeds slechter lijkt te worden. Ik heb nog nooit zoân slechte verhuurder meegemaakt. Dit zorgt voor veel stress en machteloosheid. Absoluut geen aanrader.
Ik huur nu een jaar bij eigenhaard enâŠ
Ik huur nu een jaar bij eigenhaard en wat heb ik een spijt! Het ene na het andere probleem. Als je ze Dante pakken krijgt kunnen ze nooit wat voor je betekenen, sturen ze je van het kastje naar de muur en dan moet je zelf contact opnemen met hun verschillende aannemers.
We zitten inmiddels 3 dagen zonder warm water (alweer) want dit is niet de eerste keer. Nooit huren bij eigenhaard!!
(Bijgewerkt inmiddels dag 4 zonder warm water)
Lange wachttijden
Je staat letterlijk 1 uur lang aan de Telefoonlijn en niemand die je kan helpen. Wachttijd van ruim een maand om een reparatie te laten uitvoeren.
Slecht bereikbaar en bij elke vraag dieâŠ
Slecht bereikbaar en bij elke vraag die je aan ze stelt krijg je een standaard algemeen antwoord waar je niets mee kan. Erg onvriendelijk aan de telefoon.
Verbouwing problemen
Mijn badkamer wordt verbouwd na 80 jaar. Maar de enige plek waar de nood douche kan staan is de keuken. Dus met andere woorden, je moet kiezen tussen kunnen douchen of kunnen koken. Ze bieden geen andere oplossing en zijn ook zeer denigrerend aan de telefoon.
Geen oplaadpunt voor scootmobiel
Eigen Haard verhuurt woningen aan mensen met een zorgvraag. Dat betekent dat deze mensen ook vaak beperkt zijn in hun mobiliteit en dus een scootmobiel nodig hebben om zich te verplaatsen. Sinds 3 november heb ik de sleutel van mijn nieuwe woning en heb daarna gelijk aangegeven dat ik een plek voor mijn scootmobiel nodig heb. Ok, de plek is er in de fietsenstalling en er zijn vijf oplaadpunten die echter nog steeds niet in werking zijn, ondanks al weken bellen en mailen hierover. Zeer slechte zaak!
Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel. Ik ben een koper en zij proberen een sociale huurwoning om te toveren in een koopwoning. Ik heb daardoor al 3 X lekkage in 1,5 maand en het is nog niet opgelost. De persoon die dit in haar portefeuille heeft, gaat op vakantie, zonder dat dit over wordt gedragen. Leuk hÚ andere woningen in waarde laten dalen, zodat jullie 1 woning kunnen verkopen?
eigenhaard jullie moeten jullie diepâŠ
eigenhaard jullie moeten jullie diep diep schamen. Als ik -10 sterren kon geven had ik het gedaan. Slechtste wooncorporatie ooit. Doen geen moer, betekenen niks voor de medemens die met klachten aan de telefoon zit te wachten. Jullie hebben volledig schijt aan alles en iedereen. Schaam jullie diep. Jullie hebben voor niks een telefoonnummer, nog nooit is er ÃŒberhaupt opgenomen. Bah ik hoop dat jullie op een dag verdwijnen als wooncorporatie.
Er wordt nooit opgenomen als je belt
Er wordt nooit opgenomen als je belt! Een uur in de wacht...We wachten al bijna 2 jaar op de reparatie van ern raam dat niet meer open kan na poging tot inbraak. En 2 maanden op reparatie van het gasfornuis. Maar wel een erg hoge huur betalen in de vrije sector!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ