レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tilbudsavisen passer ikke med hjemmesiden. Skulle kÞbe et produkt jeg havde set i tilbudsavisen, som var sat ned til 595, online prisen var 645, sÃ¥ jeg tog kontakt for at hÞre om jeg kunne fÃ¥ justeret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter hat have brugt œ time pÃ¥ at lÊgge varer i varekurv oplever jeg desvÊrre at varekurven er tom og skal starte forfra. Det er lige œ time af mit liv lige der, ned i toilettet. Steps to r... もっず芋る

䌁業が回答したした

En helt igennem fantastisk fÞrstegangs oplevelse. Ville kÞbe en strÞmforsyning, men var lidt i tvivl og havde spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ jeg kontakter firmaet som sÃ¥ giver en kundeservice ud over det sÊdvanlige. O... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. CCTV 販売店
  3. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店

圓該䌁業による蚘述

Find dét du sÞger blandt vore mere end 31.000 varenumre. Gratis levering, hvis du vÊlger afhentning i én af vore butikker i KÞbenhavn eller Struer. Ellers fri fragt til GLS pakkeshop ved ordrebelÞb over kr. 500,- I vore butikker finder du et stort udvalg i elektronikudstyr, vÊrktÞj og komponenter til dine elektronikprojekter. Vi er specialister i elektronik og vore medarbejdere yder kyndig hjÊlp og rådgivning. Vi kan naturligvis ikke rådgive om alt, men med udgangspunkt i et godt kendskab til vore produkter kan vi ofte hjÊlpe dig med at finde den rette lÞsning. Så kig ind i én af vore butikker og gÞr brug af hjÊlpen fra vore elektronikkyndige medarbejdere.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

408件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bestile en adapter fra USB

Bestile en adapter fra USB - c til cigarstik. Var lidt skeptisk pga anmeldelserne men tog chancen og kan nu varmt anbefale elextra.dk. God og hurtig levering. Bestilte sÞndag aften og har hentet idag tirsdag, og varen var der ikke noget og sÊtte en finger på. Så ikke sidste gang jeg bestiller noget der fra.

2026幎3月10日

Tilbudsavisen passer ikke

Tilbudsavisen passer ikke med hjemmesiden. Skulle kÞbe et produkt jeg havde set i tilbudsavisen, som var sat ned til 595, online prisen var 645, så jeg tog kontakt for at hÞre om jeg kunne få justeret prisen således at jeg får den pris som står i tilbudsavisen. Jeg fik besked på at der blev taget adskillige forbehold og derfor kunne jeg ikke få den til prisen som angivet i tilbudsavisen. Efter at have haft kontakt er varen nu 845kr. Det er en meget underlig netbutik.

2026幎2月16日

Hej Alex
Markedet for hukommelse (HDD/SSD/flash/RAM), samt produkter som indeholder hukommelseskredse er lige nu ramt af meget store prisstigninger. Siden starten af januar er priserne steget med +50%. EfterspÞrgslen fra bl.a. AI datacentre er steget ganske betragteligt, hvilket lige nu forårsager komponentmangel som fortsat driver priserne op. Derfor er priserne på Raspberry Pi desvÊrre også steget ganske meget.
Det er vores forventning at priserne på hukommelse fortsat vil ligge på det hÞje niveau i det meste af 2026, da det tager tid at forhÞje produktionskapaciteten.
Vi tilbyder fortsat Raspberry Pi, og du kan fortsat bestille dem hos os, men vi er i sagens natur nÞdsaget til at opjustere priserne i takt med de stigende kostpriser.

Bad product, no service.

I ordered an item from this company and it was delivered in record time, regrettably it didn’t work properly. I wrote to them explaining the defect but they never replied. I don’t think I’ll ever buy anything from them again :-(

2026幎1月30日

Hi Andy, We have written the following to you:

You are welcome to send the instrument back to us for RMA if you find that the IR detector is defect.
But. pls check this info from the manual first:
"However, only the NEC protocol (which is used by many manufacturers) can be decoded."
Are you certain that you are testing on diodes with NEC protocol?

vkr/
Customer support

BesvÊrligt at returnere eller fortryde

BesvÊrligt at returnere eller fortryde et kÞb. Står i butikken og venter lÊnge på det og får ikke pengene med det samme. Meget dårligt ift andre steder faktura 634748

2025幎12月10日

Hej Ronnie,
Der er to gode grunde til at at butikken i Kbh. (Brinck Elektronik ApS), ikke kan tilbagebetale dit ordrebelÞb straks du indleverer en returvare på fortrydelse. Den fÞrste grund er, at du ikke har kÞbt varen hos Brinck Elektronik ApS, derfor hverken kan eller må Brinck udbetale penge fra deres kasse til dig. Den anden grund er at personalet hos Brinck ikke har tid til at kontrollere din returvare ordenligt mens du står og venter, og hvis varen er kompleks, da har de heller ikke altid udstyr eller kompetence til at teste produktet godt nok. I vores verden er vi helt nÞd til at kontrollere (ikke-plomberede) returvarer fÞr vi ligger dem tilbage på lager, således at både vi og den nÊste kunde kan vÊre 100% sikre på at få et elektronikprodukt, som ikke er beskadiget.
Når dette er nÊvnt så finder vi faktisk at det er en god service at Brinck tager imod din returvare og sender den over til os for dig. Dermed sparer du jo en returforsendelsesudgift. Jeg forstår ikke helt at den service kun er én stjerne vÊrd ... ?

Kundeservice

Billige kvalitetsprodukter og patetisk teknisk support

Billige kvalitetsprodukter, dÃ¥rlig ledelse/ejerskab af virksomheden. GrundlÊggende bare en tilfÊldig webshop, der sÊlger billig elektronik. De ved INTET om deres produkter og afleder dig bare til "brugermanualen", hvor "CEO/EJER", som han selv pÃ¥stod at vÊre, vovede at grine i telefonen og sige: "Åh, vi har ikke tid til at gennemgÃ¥ alle deres opsÊtning, bare se manualen og fÃ¥ styr pÃ¥ det". Utroligt, ikke??? Hvis kunden KUNNE hÃ¥ndtere det vrÞvl, du solgte, ville vi ikke have gjort det at ringe til din "TEKNISKE SUPPORT" for hjÊlp, ikke???? HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE UBRUGELIGE FIRMA!!

Opdetering....
Wow... Se bare på aflede svaret...Den "hjÊlp", der blev "tilbudt", var konstant at gÞre grin med kundens competancer og aflede ansvaret. Så kun PROFESSIONELLE med "teknisk baggrund" bÞr kÞbe fra dig??? Ikke private kunder? Og hvilken teknisk baggrund skal man have, når man kÞber et PLUG & PLAY-system??? Og du sagde endda, at PLUG & PLAY "ikke er det, det betyder"?? ALT du har gjort er at aflede, aflede, aflede.
Dine manualer er utilstrÊkkelige og uafklarede. Og absolut ikke specifikt for produktet.
Stop med at afvise ansvaret for dit vrÞvl udstyr og tjenester.
Jeg står ved min anmeldelse. HOLD VÆK FRA DETTE FIRMA.

Opdetering....
Det er min ret at fortsÊtte kampen for mine forbrugerrettigheder. Du kan stoppe med at svare, som det er din ret. Jeg vil ikke lade dig slippe af sted med at aflede ansvar. Alle bÞr vide, hvilken slags forretning du driver.
Hvad taler du om "SMARTPHONE"? BitVision-appen blev efterspurgt af DIN PLATFORM for også at kunne se live streaming af CCTV-systemet, som var fuldt kÞbt fra DIN PLATFORM. Få dine fakta på plads.
Du klarede dig SLET ikke godt, og det er DERFOR, du kun fik én stjerne fra mig. Det burde vÊre minus 10 stjerner baseret på denne nonsensafledning fra dig ALENE.
Jeg har lÊst alle jeres andre svar på Trust Pilot. ALT, hvad du gÞr, er at flytte ansvaret fra dine dårlige produkter og din forfÊrdelige service.
GÃ¥ frem. Bliv ved med at aflede, jeg har hele dagen til at svare med FAKTA.

2025幎12月4日

Hej CMB.
Jeg formoder at det er dig som representerer den kunde, som har kÞbt en af vore prof. CCTV videoovervågnings-optagere. I så fald har vi allerede brugt MEGET lang tid på at forklare jer produktet og hvordan det bruges. Vi har også erfaret at I ved flere henvendelser hverken har lÊst eller fulgt brugermanualen. Du er nu kommet så langt at din nye optager kÞrer og optager, og nu vil du så gerne kunne se optagelser på din smartphone via Bitvision App'en. Det kan vi i sagens natur ikke hjÊlpe dig med, da vi hverken har adgang til din optager, din router eller din smartphone. Det eneste vi kan er at henvise dig den beskrevne fremgangsmåde i brugermanualen. Det er jo en IT opsÊtningsopgave, så hvis du ikke formår at lÞse den selv, da må du henvende dig til en virksomhed som tilbyder on-site IT support, hvilket naturligvis ikke er gratis. Vi ville rigtig gerne lÞse den opgave for dig, og vi har også kompetencer i huset til det. Men som nÊvnt kan de kun gÞres ude på optager-installationens adresse, da det krÊver adgang til din smartphone og din lokale router (for opsÊtning af en Port-forwarding). Vi hjÊlper mange kunder i vores nÊrområde med det og lignende opgaver. Bestiller du den service hos os så er det naturligvis mod betaling for kÞrsel og teknikker-timeforbrug.
Problemet her er at du har kÞbt et prof. CCTV netvÊrksoptager, som for fuldt udbytte krÊver IT kundskaber som du måske ikke besidder. Derfor må du enten vÊlge at kÞbe IT support, eller, du kan vÊlge ikke at bruge optagerens avancerede netvÊrksfunktioner, som eksempelvis smartphone forbindelse og push-beskeder til smartphone.
Du har misforstået noget helt grundlÊggende hvis du forventer at vi kan tilbyde dig den assistance gratis.
Håber at dette forklarer dig hvorfor der er grÊnser for hvad og hvor meget vi kan hjÊlpe dig videre med.
Smartphone integrationen er ikke en "plug-and-play" feature men en avanceret feature som krÊver et vist kendskab til IT netvÊrksopsÊtning og sikkerhed. Det kan aldrig vÊre anderledes.
Men lad os lukke vores diskussion her, og blot konkludere, at vi er enige om at vÊre uenige. Vi lever fint med kun en stjerne fra dig.

3-4 dage blev til 4 uger

Jeg har kÞbt 3 ventiler. der stod 3-4 dages levering. men der gik desvÊrre 4 uger. Uden nogle kontaktede mig. Jeg skulle selv logge ind på deres sige for at fÞlge min ordre.
Så lad vÊre med at skrive 3-4 dage når der går 4 uger.

2025幎10月11日

Hej Mikkel,
Du bestilte d. 11/9. Det var en menneskelig fejl fra vores side der gjorde at du på bestillingstidspunktet ikke oprindelig fik vist at forventet levering var d. 30/9. Det blev fÞrst vist i din ordrestatus efterfÞlgende, og det beklager vi meget.
Den vÊsentlige forsinkelse skyldes at vores leverandÞr (lige som mange andre kinesiske fabrikker) lukkede produktionen ned på grund af ferie, National day, som i Kina udlÞser hele 5 dages ferie. Netop i år faldt den ferie sammen med Autumn Festival, som gav yderligere 3 dages ferie. Det giver desvÊrre forsinkelser, ikke kun i produktion men også i logistikken, da der i dagene efter ferien var en ophobning af gods og pakker som skulle befordres ud af Kina.
Jeg forstår godt at du er utilfreds med den alt for lange leveringstid på denne ordre, men nu har du i altfald en forklaring på dele af årsagen til den.

Kundeservice

Jeg havde brug for kritiske elektriske

Jeg havde brug for kritiske elektriske komponenter for at drive min virksomhed. Jeg bestilte fredag eftermiddag og jeg fik delene lÞrdag middag. Jeg kan kun sige tusind tak til Elextra.dk
Super god kundeservice og hurtig levering.

2025幎10月3日

ELEXTRA.dk からの回答

Mange tak Jacob. Vi hjÊlper dig naturligvis gerne igen en anden god gang.

Kundeservice

Jeg har i dag haft en nedtur oplevelse

Jeg har i dag haft en nedtur oplevelse med en virksomhed jeg har benyttet i 20 år.
Jeg har bestilt et par sensorer de har på lager. Til sÞlle vÊrdi af 60 kr.
Regner med nÊste dags levering, som det ofte plejer at vÊre. Der kom ingen advisering. Heller ikke dagen efter.
Jeg tager så fat i GLS, og ja pakken er vÊk og nu efterlyst. Det kan jeg forstå, og ja det sker.
Jeg tager så fat i Elextras hovedkontor.
For at få dem til at sende igen.
Det vil de gerne gÞre når GLS har haft deres 10 dage til at finde pakken, i tilfÊlde af den dukker op.
Så min nu lidt forsinkede hverdagspakke er blevet en 14 dages sag. Jeg foreslår de sender sensorerne igen, og jeg betaler gerne for alle 4 hvis de ender med at dukke op.
Men nej, jeg skal have de 60kr + fragt op ad lommen igen.
Jeg forstår selvfÞlgelig de skal holde en orden.
Sådan som jeg behandler mine kunder, tager jeg fejlen på mig, og lader tvivlen komme dem til gode.
Altså havde jeg turde vente med krediteringen, hvis det sikrede den gode fremtidige handel.
Har handlet ved dem utallige gange, i den gamle butik i Lyngby, på Frederiksborgade og på nettet.
Det er så sidste gang. Jeg tager den direkte fra Kina nÊste gang, jeg kan få 10 for den samme pris, og det tager de samme 14 dage, i vÊrste fald.

/TilfÞjelse - Svar til Henrik
Ja det er sådan det er. I kan også vÊre rigtig stolte af hvad i ellers leverer af kundeservice. 3,2 i score.
Generelt "virkelig" imponerende.
Jeg kan godt se mit formål med at skabe lidt virksomhedsmÊssig selvransagelse er fortabt.
/Svar 2
4,7 Ja i jeres fysiske butik. Der havde jeg sku heller ikke betalt uden at have varen med mig. Der leverer i sikkert også en reel service..

2025幎10月2日

Hej Frederik,
Ganske kort. Sådan som du talte til min kollega Thor og til mig i telefonen i går så hilser vi dig velkommen til at handle i Kina fremover. Vi mener at man skal holde en ordentlig tone, og det gjorde du bestemt ikke.
Det sker heldigvis yderst sjÊldent, at pakker bliver vÊk hos GLS, og det er vores erfaring at 9 ud af 10 bortkomne og efterlyste pakker bliver fundet igen efter meget kort tid og derefter fremfÞrt til pakkemodtager.
Hvis du er uenig i vores praksis med at foreslå kunden bestille en ny hurtig forsendelse, og derefter få en fuld kreditering af den oprindelige bortkomne forsendelse, når GLS har haft den tid de skal have til at afslutte deres eftersÞgning, ja, så skal du jo bare ikke handle hos os. For det er den måde vi gÞr det på, den fungerer og sikrer god orden i tingene.
TilfÞjelse til din tilfÞjelse: Vi lever fint med 3.2 i score her på Trustpilot. I altfald så lÊnge at vi på Google Rating ligger med 4,7 stjerner hos vore webshop-kunder og 4,5 stjerner blandt kunderne i vores Kbh. butik. Det er i Þvrigt på Google de fleste af vore kunder vÊlger at give feedback. Vi betaler ikke Trustpilot for at indhente positive anmeldelser fra vore tilfredse kunder. Derfor er der nÊsten kun utilfrede anmeldelser her på Trustpilot.

Kundeservice

Ordered some wires for a hobby product

Ordered some wires for a hobby product, had it delivered within 2 days and everything checks out. Don't know why they have so many negative reviews because I had no problem at all

2025幎7月25日

Hi Ratz,
Thank you for your review. The reason for the high proportion of negative reviews is simply that we are not a paying Trustpilot customer. We do not pay Trustpilot for the service of e-mailing review requests to (satisfied) customers. In real life it is mainly the few dissatisfied customers who will spend time giving us a "peck on the cheek". Thanks for you beng one of few who also will spend time giving a positive review.
Kind regards
Henrik (customer service)

Holder ikke leveringstid og svarer ikke

Holder ikke leveringstid og svarer ikke på henvendelser. Jeg er usikker på om det er en reel virksomhed eller bare en slags scam.

2025幎6月6日

Hej Lars,
Vi er ellers tilgÊngelige på både telefon, chat og mail. Så det forstår jeg ikke helt at du tÊnker.
Men jeg kan se at du har fået annulleret din ordre, så det må da vÊre lykkes dig at komme igennem til os.
Vi beklager naturligvis rigtig meget at den vandingsventil som du havde bestilt er blevet forsinket i ankomst til vores lager. Det burde ikke ske, og derfor er din ordreannullering naturligvis fuldt forståelig og berettiget.

mvh/Henrik

Poor quality products

I bought a laptop charger+ power adapter that already broke after a week. When I tried to change the adapter tip, the pins bent and one fell out. I understand when a store has a range of products of different prices and qualities, but this was the only compatible charger that they had and it was useless.

2025幎5月7日

Hi Teodora
Can you inform which product number you are referring to here. Then perhaps I can be of assistance. You are also welcome to send a mail to salg@elextra.dk with a photo documentaton of the defect which you want to complain about.

vkr/customer support
Henrik

Dårlig kvalitet produkt og dårlig kundeservice.

Jeg har handlet hos Elextra i mange år, men denne gang leverede de en vare i dårlig kvalitet, som jeg vil hÊvde, er en produktions fejl. Jeg blev 'tilbudt' at levere varen tilbage for egen regning, men det er der langt fra Þkonomi i. Jeg fÞler mig dårligt behandlet og det er efter min mening utrolig dårlig kundeservice.
Det er en M3 50mm lang afstandsmÞtrik, som ikke kan skrues sammen med en anden afstandsmÞtrik eller en almindelig mÞtrik. De andre afstandsmÞtrikker jeg også kÞbte, har ikke dette problem.

2025幎4月3日

Hej Jan,
Som nÊvnt i telefonen kan du ikke forvente at denne type afstandsmÞtrikker har gevind "helt i bund". Årsagen til dette er at det ikke er nÞdvendigt, da han-gevindet jo netop skal bruge til at fastspÊnde et emne med en vis godstykkelse. Det kan vÊre en printplade eller andet. Du er derfor den eneste som har den forventning til produktet, og det er desvÊrre ikke en forventning, som producenten af denne afstandsmÞtrik kan efterkomme. Jeg synes ikke det er fair, at du giver os skylden for at produktet ikke lever op til dine forventninger. Jeg kan kun gentage: Det er IKKE en produktionsfejl men bare sÃ¥dan den komponent er fremstillet.

Henrik, Kundeservice

Har bestilt en blÊser for 11 dage siden

Har bestilt en blÊser for 11 dage siden den er på lager men de gider nok ikke at sende den, har lig sendt en mail og bedt om at ordren bliver anuleret. Har fundet en der koster 50% mere et sted hvor de sender det man har bestilt. Det er ringe at man ikke kan overkomme at sende en bestilt lagervarer.

2025幎3月3日

Hej Hans,
Som nÊvnt i mail til dig havde vi kun én på lager da du bestilte, og den kunne desvÊrre ikke findes (lagersvind). Derfor hasteindkÞbte vi 10 stk, som ankom til vores lager i fredags. Vi ligger os fladt ned og erkender, at din ordre i det mindste burde have vÊret afsendt i dag. Det er ikke en undskyldning at mandage er meget travle hos os. Men jeg kan blot konstatere at vores lager ikke nåede til din ordre i dag. Det beklager vi meget.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。