Dagens billigste pris pÃ¥ nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: VÊr ude i god tid, sÃ¥ kan du spare (i mit tilfÊlde) i stÞrr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kom til at bestille de forkerte rÞrskåle, men det tog kun et Þjeblik at få annuleret ordren via deres online chat. Super hjÊlpsomme!
Aldrig mere⊠Bestilte et produkt tilbage midt i marts, hÞrte intet selv der stod pÃ¥ hjemmesiden at varen var pÃ¥ lager. Kontaktede dem efter en uge, og sÃ¥ var produktet pludselig gÃ¥et i restordre,... ãã£ãšèŠã
Altid let og gode priser. Servicen er fantastisk. Man skulle ikke tro at man handler online, hvor det ofte er svÊrt at fÃ¥ hjÊlp. Ikke her. Min allerbedste anbefaling ð
Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sÊlger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.
SÞndergÃ¥rdsvej 44, 4640, Faxe, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 63ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Der står 1-3 dages levering. Vi lavede en bestilling onsdag. Jeg skrev til deres mail torsdag morgen kl 7:33 for at få dem afsendt. Men ingen mail retur. Torsdag eftermiddag skriver jeg inde på deres hjemmeside og stadig intet svar fredag. De har kun telefon åben i 2timer og det burde ikke vÊre nÞdvendigt. Idag har jeg skrevet i deres Chat oniine og agenter er online og de svarer ikke. Så hvis du skal bruge noget og bestiller i god tid og de har varen på lager så hold jer langt vÊk
fejl kan ske, men kundeservice bÞr fÞlge med.
Jeg har nu brugt over en uge på at forsÞge at returnere en ladestander, som jeg aldrig burde have modtaget i fÞrste omgang.
Jeg bestilte en Malmberg Evon One, netop fordi den passede til vores hvide hus, og jeg brugte lang tid pÃ¥ at finde den rigtige model. Da pakken kom, havde firmaet sendt en helt anden model â en stor sort firkant, MALMBERG EVON START, som slet ikke passer til det udtryk, vi Þnsker. Jeg blev ikke kontaktet pÃ¥ noget tidspunkt for at godkende en anden model.
Fejl kan ske, og derfor kontaktede jeg NETSALG VVS & EL med det samme. Her fik jeg at vide, at den model, jeg havde bestilt, var udgået, og at de derfor bare havde sendt en anden. Da jeg bad om at returnere varen, fik jeg dog aldrig tilsendt et returlabel.
Siden da har jeg skrevet flere mails uden svar, og jeg har brugt deres chatfunktion tre gange, hvor jeg hver gang fik lovning pÃ¥, at de ville vende tilbage â men det skete ikke. Det er Êrgerligt at skulle bruge lang tid pÃ¥ at fÃ¥ lov til at returnere noget, som virksomheden selv har ekspederet forkert.
Fejl er menneskelige, men så hjÊlp dog kunderne med at få lÞst problemet. På baggrund af min oplevelse kan jeg desvÊrre ikke anbefale at handle hos dette firma.
Bestilte 27/12 aflÞb til en vask og på trods af gentagne henvendelser og manglende svsr fra Elvvs.dk, er der pr. D.d d. 16/4 forsat ikke noget svar. Nu kÊmper jeg med at rå annuleret ordren så de ikke trÊkker belÞbet for ingenting.
Aldrig mereâŠ
Bestilte et produkt tilbage midt i marts, hÞrte intet selv der stod på hjemmesiden at varen var på lager. Kontaktede dem efter en uge, og så var produktet pludselig gået i restordre, det skal nÊvnes at det står der stadig intet om på hjemmesiden hvor der blev ved med at stå 1-3 dages leveringstid.
Her efter en måned kontakter jeg dem så og hÞrer stadig intet, og produktet? Ja det står stadig som på lager og 1-3 dages leveringstid,
Nu har jeg så skrevet at jeg gerne vil annullere ordren, gad vide om man så hÞre fra dem.
Men det er bestemt sidste gang jeg besÞger dem, det er nok noget af det dårligste kommunikation jeg nogensinde har prÞvet, eller det må jo vÊre manglende kommunikation for der er intet fra Elvvs.dk
At man i det hele taget kan på gamle typer EL pÊrer
Har LG Fuga på lager OG leverer til Tyskland! :-)
Elvvs havde de Þnskede varer og chatten hjÊlp med at finde dem
Kunne få det udgåede produkt som jeg stod og manglede
Det var meget let at finde varen på hjemmesiden, og at bestille, samt betale og udfylde levering mm.
Så tÊnker at det forhåbentlig går ligeså nemt med at modtage varen.