䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Vi er en veletableret VVS-virksomhed, der tilbyder kvalitetsarbejde indenfor jordvarme, ventilation, blikkenslager, tagarbejde og andre VVS-opgave | LÊs mere her.

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

kommer aldrig til at bruge Emil Hansen

kommer aldrig til at bruge Emil Hansen & sÞn igen
ham der kom sagde vi skulle have nyt armatur til min quooker, da jeg så ringede en lille uge senere var der ikke blevet bestilt noget da det faktisk var en ny beholder jeg skulle have og det var noget han havde snakket med min sÞn om??? min sÞn er flyttet hjemme fra for en del år siden, det var mig han snakkede med.
nu er fakturaen kommet hvor der står at kunde skal have et nyt armatur ??? kan de selv finde ud af hvad de mener!!
det her kalder de et servicebesÞg? service på hvad? men det koster over 400 kr.
Mere til historien
Efter en god og konstruktiv samtale med Emil Hansen & sÞn har de taget min kritik til efterretning og annulleret min regnig
God stil og god påske

2026幎3月5日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig oplevelse med manglende kommunikation og service

Jeg har haft et forlÞb med Emil Hansen VVS omkring reparation af min varmepumpe, og det har vÊret en fuldstÊndig uacceptabel oplevelse fra start til slut.

Tirsdag d. 20/01-26 gik varmepumpen i fejl pga. kommunikationsfejl. Torsdag kom en montÞr og konstaterede fejlen – det sÃ¥ lovende ud. Men herefter oplÞb i lÞgne, manglende svar og gentagne fejl:

Fredag svigtede el-patronen – jeg ringede, og fik at vide det var en elektriker jeg skulle have fat i.

Tirsdag var montÞren syg, og jeg fik intet svar om mit print kort var blevet bestilling eller ej.

Onsdag fik jeg fÞrst en besked via SMS efter at have ringet 2 gange om, at kortet ville komme senest fredag – men intet skete.

Torsdag hÞrte jeg stadig intet, og fredag fik jeg at vide det var blevet leveret til en forkert adresse – og alligevel blev jeg lovet, at de kom mandag mellem 07-07:30.

Mandag tog jeg fri fra arbejde – ingen kom og intet blev meldt ud. Flere opkald gav kun undskyldninger og lÞfter om nÊste dag.

Tirsdag d. 03/02 kom montÞren med forkert printkort, kÞrte igen, og jeg har intet hÞrt siden.

Jeg har stået med ingen varme i flere dage i frostvejr, gentagne lÞfter, som ikke blev holdt, manglende kommunikation, og en service der er fuldstÊndig uprofessionel.

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Emil Hansen VVS. Hvis du har brug for at fÃ¥ udfÞrt noget vigtigt, sÃ¥ vÊlg et andet firma — her fÃ¥r du dÃ¥rlig service, dÃ¥rlig kommunikation og ingen respekt for tid eller aftaler.

Torsdag d. 05/02
Et andet VVS firma fik den til at virke igen indenfor en time...

2026幎2月4日
自発的なレビュヌ

Du vil fortryd hvis du vÊlge denne VVS'er

Vi har fået totalrenoveret vores to badevÊrelser, og til det andet badevÊrelse valgte vi Emil Hansen & SÞn A/S. DesvÊrre viste det sig at vÊre en dårlig beslutning. Vores oplevelse med firmaet og ejeren, Michael Hovgaard Grebart, har vÊret prÊget af flere udfordringer.

FÞr arbejdet var fÊrdigt, modtog vi en regning med betydelige fejl, herunder en komponent (et 25 meter langt rÞr) til en urimeligt hÞj pris, som senere blev fjernet fra regningen. Arbejdet blev forsinket i over en måned på grund af sygdom i firmaet, og der var skiftende håndvÊrkere (4-5 forskellige personer), som ikke koordinerede arbejdet ordentligt. Det resulterede blandt andet i, at gulvvarmeinstallationen måtte laves om hele tre gange, hvilket vi desvÊrre selv måtte betale for.

På regningen var der angivet 30% rabat på alle dele, men ved at sammenligne priser online kunne vi se, at priserne var 30-60% hÞjere end markedsprisen. Selvom den endelige regning viste 50% rabat, var priserne forhÞjede, så den samlede pris reelt set ikke blev lavere.

Alt i alt har vi haft en meget utilfredsstillende oplevelse, og vi vil derfor fraråde andre at benytte dette firma, hvis de Þnsker en pålidelig og professionel service.

Bedst rÃ¥d jeg kan give hold jer vÊk fra dette firma ellers vil du fortryde

2026幎1月17日

Find en anden VVŚer

Den 5. September henvendte jeg mig til Emil Hansen & SÞn for at få gang i min gulvvarme og aftalte tid til den 9. September. Denne aftale annullerede jeg den 8. September med baggrund i alvorlig sygdom i familien og modtog kvittering for annulleringen. Det videre forlÞb er, at jeg selv fik gang i varmen, hvilket jeg burde have meddelt firmaet, men fik det ikke gjort.

Midt i oktober ringede en håndvÊrker fra Emil Hansen & SÞn på min dÞr for at se på varmen. Jeg fortalte, at jeg selv havde fået gang i det, hvortil medarbejderen fortalte, at han ikke havde vÊret i stand til at finde mit telefonnummer, som jeg ellers havde oplyst ved min henvendelse, samt at han alligevel var i området. Det hele tog mindre end 2 minutter, og han var ikke inde. Den 22. Oktober modtog jeg så en regning på 875,00 kr. (incl. moms). Af regningen fremgik, at håndvÊrkeren havde vÊrt på besÞg den 19. Oktober, som var en sÞndag, og det var ikke en sÞndag, han var her.
Jeg meddelte Emil Hansen, at jeg kunne betale, men ville ikke. Derpå fik jeg en halvering af regningen, som jeg betalte for at få sagen afsluttet. Jeg synes alligevel, det er lidt for kreativt bare at kÞre forbi og så sende en regning.
Der var som allerede nÊvnt tale om manglende varme og for mig havde det stillet sig anderledes, såfremt virksomheden var kommet forbi efter en uge eller to, men komme uanmeldt efter cirka en og en halv måned efter min henvendelse og på et tidspunkt, hvor de fleste nok havde påbegyndt varmesÊsonen, viser for mig, at virksomheden er mere interesserede i at få penge i kassen end tilfredse kunder.

2025幎10月22日

Kvalitetsarbejde koster ekstra!

Kvalitetsarbejde koster ekstra!

Emil Hansen og SÞn i NÊstved skriver om sig selv pÃ¥ deres hjemmeside, at de tilbyder kvalitetsarbejde indenfor VVS
Men hvad dÊkker et kvalitetsarbejde, når det drejer sig om en rÞrtilslutning fra en ny opsat brusekabine til husets eksisterende rÞr? Skal den bare vÊre tÊt for at kunne beskrives som kvalitetsarbejde?
Det blev min rÞrtilslutning, altså tÊt, men samtidig stor, grim og klodset. Det var mellemleddet i form af et stykke aflangt rÞr, som var helt forkert valgt og samtidig anbragt, så det pegede ud fra vÊggen i stedet for langs vÊggen. Brusekabinen måtte derfor rykkes ud fra vÊggen, hvilket var uhensigtsmÊssigt i mit meget lille badevÊrelse. Samtidig kunne den klodsede sammenfÞjning tydeligt ses gennem brusekabinens glasbagvÊg.
Jeg ringede til direktÞr Michael Hovgaard Grebart i Emil Hansen og SÞn og spurgte, om der er noget, der hedder Êstetik i VVS branchen. Dette måtte han medgive, at der er. Altså pÊne lÞsninger contra grimme lÞsninger. Det glÊdede mig, og jeg bad om en pÊnere lÞsning med et mindre og mere elegant rÞr mellemled. Dette indvilgede han i, uden at en pris for dette arbejde kom på tale.
Min definition af et kvalitetsarbejde er, at en rÞrtilslutning altså ikke bare er tÊt, men også enkel og så usynlig som mulig. Det handler altså kun om i dette tilfÊlde, at svenden finder og medbringer et passende udvalg af rÞrmellemled i håndvÊrkerbilen, hvoraf det fineste og enkleste monteres.
Googler man ordet ’kvalitetsarbejde’ er der mange lignende definitioner som fx :

"KvalitetshåndvÊrk er kendetegnet ved prÊcision, nÞjagtighed og et Þje for detaljer, hvor intet overlades til tilfÊldigheder. HåndvÊrkeren tager ansvar for sit arbejde og strÊber efter at opfylde eller overgå kundens forventninger. KvalitetshåndvÊrk skaber vÊrdi, holdbarhed og tilfredshed hos kunden".

Og på Emil Hansen og SÞns hjemmeside formuleres det

"Vi har veludstyrede servicevogne, et professionelt vÊrksted og kompetente medarbejdere, som tilsammen er rammen for at du får den bedste kvalitetsoplevelse med os på holdet".

Men dette stemmer altså ikke! Vil man have kvalitetsarbejde hos Emil Hansen og SÞn, får man en ekstraregning!

2024幎8月14日

Renovering af badevÊrelse

Vi bestilte et tilbud på renovering af badevÊrelse og tilbudsgiveren kom fredag i uge 4 fredag i uge 5 tager vi kontakt og får af vide de ikke har lavet det endnu og vi fÞrst ville få det tilsendt sidst i uge 6, da tilbudsgiveren fÞrst skulle tale med ejeren som var på ferie, de havde godt nok sagt at vi ville få tilbudet hurtigst muligt, men 14 dage det er for lang tid og gå og vente, da vi også skal videre med det Þkonomiske.
Troede tilbudsgiveren var ansat til også at tage ansvar når chefen ikke er til stede.

2025幎1月24日
自発的なレビュヌ

Godt råd: Aftalt pris inden du får lavet noget.

Godt råd, få en pris inden ud får udfÞrt arbejdet.
Aftalte med montÞr/lÊrling at når han kom med den reservedel som boligselskabet havde bestilt, ville han skifte mit toiletbrÊt. Han gjorde som aftalt, men jeg får en regning på 1 time + hjÊlpemidler, jeg er i chok, skriver at det tog ca 15 min at skifte og han brugte sine fingre til at skifte det med. Fik tilsendt en kreditnota hvor montÞrtimen til kr. 640,- blev til servicebesÞg kr. 598,- og 50% afslag på hjÊlpemidler.

2024幎6月27日
自発的なレビュヌ

Payment, fines, and no service.

I asked them to install a wifi component onto my water heater, so it can be turned on/off without me being there. They plugged something into the water heater, without even asking for the wifi code. Then sent the bill. While I waited for them to complete the installation and verify it worked (they tried twice by the way and failed), they sent me the bill, together with two fines for not paying.
Here's what they told me about this: "Du skal betale begge faktura, da selve montering af wifi modul ikke Êndre ved faktureringen."
Here was what I asked them to do: "Jeg vil gerne få et tilbud på installering af et LG wifi modul til at kontrollere termostaten via en app. Kunne du lave den til mig? Og hvornår vil du have tid til at installere det?"
They also told me it was due to my wifi not reaching the heater. I asked them to show me. We went with my phone and all observed wifi reaching the heater... almost 4 months later, bill paid with fines, still no properly installed wifi control on my heating.

2024幎2月9日
自発的なレビュヌ

De er smilende og venlige

De er smilende og venlige, men jeg blev fyldt med lÞgn da jeg skulle kÞbe er armbånd til min kÊreste. Jeg spurte om hvilken karat det var, de sagde at det er svÊrt at sige pga. at det var belagt. EfterfÞlgende finder jeg ud af at det slet ikke er belagt med guld. FÞler mig snydt og til grin.
God jul. Kim

2021幎11月29日

Hold nu op

Hold nu op, et amatÞr firma Emil Hansen & SÞn er. Vi aftaler at mÞdes med Michael Hovgaard Grebart kl. 14 en onsdag i Kalundborg for at få et tilbud på et Genvex anlÊg og omkring kl 15 finder Michael så ud af at der er en geografisk forskel på KorsÞr og Kalundborg som han havde byttet om på. Han melder derfor afbud 15.15 til vores mÞde pga. for lang afstand. Hvis man som firma ikke har styr på hvor KorsÞr og Kalundborg ligger i forhold til hinanden, så burde man måske bare holde sig til kun at arbejde i NÊstved.
Er faktisk bagefter glad for at de ikke kunne finde vej til Kalundborg.

2019幎11月27日

Altid hurtig betjening

Altid hurtig betjening, til at tale med omkring priser. Med vigtigst kanon service!

Fx. KÞbte et Certina hos dem i december 17’. Uret fÞltes rigtig da jeg kÞbte det, men for kort tid siden ville jeg gerne ha fjernet et af de mindre led pÃ¥ lÊnken. Hvilket de lavede hurtigt og u/b

2018幎11月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。