Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her. Gode tilbud og et stort udvalg af de mærker som vi holder af hos os. Rigtig god service med hurtig levering. Tak for den søde, personlige hilsen…... もっと見る
youngavenue.dk
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte varer fra deres udsalg - køb 3 ting få 70% rabat. Modtog 2 par sko 2 dage efter, den tredie ting (som jeg bare købte for at få rabatten ;o) var udsolgt, men rabatten var der stadig og skoene... もっと見る
Jeg købte en rigtig lækker jakke fra Danefæ og var meget i tvivl om størrelsen, men Gitte fra Emmamai tog imod opkald både aften og weekend. Jakken modtog jeg allerede dagen efter bestillingen og da j... もっと見る
Hello, I don't understand a thing, so meaby you should also make your website in English! I am very pleased with my package. I received it within a week in perfect condition. So 'tak' :)... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Young Avenue by Emmamai online salg af børnetøj og dametøj. Vi har alle de populære mærker som Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard og Lmtd. Altid gratis fragt til pakkeshop i Danmark og hurtig levering.
Niels P Thomsens Vej 3, 7500, Holsterbro, デンマーク
- +45 41 40 75 00
- shop@emmamai.dk
- www.emmamai.dk
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Fine varer, desværre fik jeg en buksedragt i en forkert farve, men fik hurtigt tilsendt en returpose og pengene refunderet før dragten var sendt retur. God, hurtig og venlig service!
Rigtig godt tilbud
Fandt en regnjakke til meget billige penge, hvor den stadig står til fuld pris andre steder. Nem bestilling og fik varen inden for to dage. Savner dog en mail, når varen er afsendt.
Handel uden problemer og hurtig levering!
Jeg kan kun være tilfreds med min handel med Emmamai. Den foregik problemfrit og varerne blev leveret to dage efter. Jeg anbefaler på det varmeste Emmamai.dk.
Super service, hurtig og gratis levering
Alle de gange jeg har handlet hos Emmamai.dk har jeg fået en super service og hurtig levering. Det beste ved det hele er deres gratis levering til arbejdspladsen. Kan varmt anbefales...
super
super service, blev kontaktet da der var noget der var udsolgt, og spurgt om jeg kunne bruge en anden str. Handler helt sikkert derfra igen
Super fint vare, hurtigt forsendelse.
Jeg købte småfolks badehåndklæde. Den er så lækker og det var god tilbud. Jeg er rigtigt glæde og kommer helt sikkert tilbage og handle hos Emmamai.
Nemt og effektivt!
Hurtig levering og perfekt service
Min ene bestilte vare var ikke på lager, men samme dag fik jeg tilbudt en anden vare, så jeg alligevel fik en hurtig levering.
ok handel, dog ikke fået helt det jeg bestilte
rigtig fine varer. Men havde dog bestilt 2 småfolk vaskeklude, én i grøn og én i marineblå, men fik én sort og én grøn, ikke marineblå..
Super hurtig levering;-)
Rigtig hurtig levering og en super fin dragt. Farven ser dog lidt anderledes ud end på billedet på nettet - men lækker alligevel.
Hurtig og effektiv betjening og forsendelse, der fuldt ud lever op til forventningerne!
gennemtroværdig biks med gode udsalgspriser og hurtig forsendelse. God service over telefonen også. Et besøg værd!
Skuffet
Har bestilt varar fra jer flere gange, hvor jeg så nogle dage efter bestillingen fik besked om at varene desværre alligevel ikke var på lager.
I'll be back
Jeg køber rigtigt meget tøj til børnene på internettet og Emmamai står højt på favoritlisten...super udvalg - og så er der dag til dag levering - på trods af, at jeg havde skrevet forkert adresse og måtte sende en mail efterfølgende....
dejligt vare.
vi har været spændt på varen,så kom den og den er så waoow. :-) Vi skal snart bestille igen.
Delvis leveranse uten forklaring
Jeg bestilte to produkter fra Emmamai. Når jeg fikk pakken inneholdt den kun ett av produktene. Pakkseddelen var merket med - (minus) på ene produktet (faktisk på produktet som var i pakken). Ingen forklaring på om rest vil bli levert senere, eller om jeg ikke kommer til å motta denne.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。