レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wszystkie, a takÅŒe ostatnio w czerwcu, doświadczenia z firmą są miłe, zakończone sukcesem. Zamówiłam ostatnio nową ksiÄ…ÅŒkę Przemysława Piotrowskiego i bardzo szybko ją otrzymałam do odbioru w Empiku.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówienie online , przesyłka dostarczona empiku po 5 dniach (bardzo długo) , powiadomienie sms-em o odbiorze przesyłki , wybrałem się po odbiór a Pani mówi ÅŒe nie moÅŒe wydać paczki bo awaria systemu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jedna gwiazdka bo nie moÅŒna mniej. Zamówienie złoÅŒone 22.05.2026 z czasem wysyłki 2 dni robocze. Po złoÅŒeniu zamówienia, wskazano datę dostawy towaru 27-28.05.2026. Dziś 28.05, a zamówienie nadal nien... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

They are declaring that accepting all sellers from Europe. Even the registration form has information about non-Polish sellers. But in fact, they accept no one outside Poland, because required polish... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Największy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytułów: ksiÄ…ÅŒki polskie i obcojęzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zamówiłem śpiwór

Zamówiłem śpiwór, a otrzymałem łyÅŒkę. Zadzwoniłem na infolinię, aby zgłosić reklamację, ale Pani poinformowała mnie, ÅŒe to nie jest wina sklepu, tylko zewnętrznego dostawcy, co wydaje mi się absurdalne — skoro marketplace oferuje produkt, odpowiada za niego, a nie powinien uchylać się od odpowiedzialności. Skontaktowałem się z dostawcą, który stwierdził, ÅŒe to nie ich wina, tylko Empik błędnie wprowadził przedmiot ze złym kodem EAN. W efekcie obie strony przerzucają się odpowiedzialnością.

Pieniędzy BRAK
Towaru BRAK
Rekompensaty za stratę czasu i błędy empika/lub dostawcy BRAK.

2025幎10月15日
5぀星のうち1の評䟡

Gdyby się dało dałbym zero gwiazdek

Gdyby się dało dałbym zero gwiazdek. Poziom obsługi tej firmy jest tak ÅŒenujący, ÅŒe naprawdę szkoda czasu na jaki kolwiek kontakt z tą firmą - absolutnie zawsze coś jest nie tak, nie mają, nie dojeÅŒdÅŒa etc. Ceny w ich salonikach są dwa razy wyÅŒsze - złodzieje!!!
Nikomu nie polecam kontaktu z tą firmą - absolutnie wszystko co oferują moÅŒna kupić szybciej, łatwiej i przyjemniej!
Mam szczerą nadzieję, ÅŒe czas empiku się skończył i z przyjemnością zobaczę jak bankrutują!

2025幎10月10日

Tydzień opóźnienia w wysyłce

Zamówiłem tablet na stronie empiku. Przy towarze informacja, ÅŒe wysyłka będzie miała miejsce w jeden dzień roboczy. Niestety paczka nie wyszła więc zadzwoniłem na infolinię empiku - po rozmowie doszedłem do wniosku, ÅŒe szanowna firma empik nie bierze odpowiedzialności dosłownie za nic. Potem mail, ÅŒe wyślą towar za tydzień. Bardzo to słabe. Zrezygnowałem z zakupu. Czekam na zwrot środków.

Omijajcie szerokim łukiem

Omijajcie szerokim łukiem. Chciałem zamówić telefon dla syna na urodziny. Zamówienie zlecone, pieniądze wpłacone - trzy dni później telefon w stylu "nie mamy pana płaszcza" Powtórne zamówienie innego modelu u innego dostawcy - "powtórka z rozrywki". Wróciłem do allegro a syn dostał prezent z duÅŒym opóźnienie

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam . Krzesło przyszło uszkodzone. reklamacjazłoÅŒona i cisz od ponad 18 dni mimo iz ają tlko 14 ale jest im przykro ale nie ma kontaktu do dzilu reklamacji

5぀星のうち1の評䟡

jako sprzedawca to określam ten sklep

jako sprzedawca to określam ten sklep jako totalną poraÅŒkę, cięŌko zmienić ceny, cięŌko zmienić zdjęcia , jakieś dodatkowe oprogramowanie PIMP które ma masę błędów, support odpowiada nie na temat, albo zdawkowo albo wysyła instrukcję bez sprawdzenia problemu!!! opieka klienta tak jak by nie istniała! z gorzej, chcąc zmienić ceny wprowadzili mnie w błąd, wgrałem nie ten plik i prawie wszystkie oferty się wyłączyły, potem mnie olali totalnie zostawiając bez pomocy. omijać to szerokim łukiem!!!!!

2025幎9月22日

Tragedia

Tragedia - towar opłacony na koncie VIPSOLUTION Meble pierwszy raz w przewidywanym dniu dostawy email od empiku ÅŒe zamówienie zostało anulowane. Wyszukuję jeszcze raz szafki na empiku i kupuję ją drugi raz i po tygodniu znowu lakoniczna informacja ÅŒe zamówienie zostało anulowane. szkoda czasu na zakupy w Empik.pl - to nie jest powaÅŒna firma ÅŒenada wstyd a moÅŒe "burdel".

2025幎9月25日

Empik

Empik – księgarnia czy wysypisko śmieci?

Kupujesz nowe podręczniki w Empiku i myślisz: „będzie pachnąca, świeÅŒa ksiÄ…ÅŒka dla dziecka”. A co dostajesz?
📚 „Poznać przeszłość” – grzbiet wygląda, jakby ktoś go ÅŒuł na przerwie.
📚 „Nowe Oblicza geografii” – okładka tak naderwana, ÅŒe chyba podręcznik sam chciał uciec z paczki.
📚 „Matematyka” – porwana strona tytułowa. Serio?! To jest nowa ksiÄ…ÅŒka czy rekwizyt z planu horroru?

Empik to chyba jedyna firma, która sprzedaje makulaturę w cenie złota. U nich „nowa ksiÄ…ÅŒka” znaczy: zniszczona, porwana, wytarta. Pachnie kurzem i brakiem kontroli jakości.

Nie wiem, czy ktoś tam w ogóle ogląda towar, zanim wyślą go klientowi. MoÅŒe mają dział „losowe śmieci do wysyłki”? 🀔

Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się, czy kupować ksiÄ…ÅŒki w Empiku – NIE POPEŁNIAJCIE MOJEGO BŁĘDU!
Są setki księgarni, które traktują klienta powaÅŒnie. Empik traktuje nas jak frajerów, którzy zapłacą i zamilkną.

⚠ Empik, wstyd! Z taką „jakością” i podejściem do ludzi sami piszecie sobie podręcznik pt. „Jak stracić klientów w 10 krokach”.

2025幎9月11日
5぀星のうち1の評䟡

2 zamówienia i oba niezrealizowane przez empik. Na zasadzie nie mam pana płaszcza i co mi pan zrobi.
Zamówienie 1:
Brak jednego produktu, zdarza się. Oczywiście kontaktu zero, czekają aÅŒ się odezwę. Pani z obsługi po 4 dniach zadzwoniła zadowolona z siebie, ÅŒe wysłała ten brakujący produkt. Ekstra! Szkoda tylko ÅŒe reszty zamówienia nie wysłała.
Zamówienie 2:
wysłane, wszystko pięknie. JuÅŒ prawie było w paczkomacie, ale wróciło z centrum logistycznego do empik z powrotem z powodu uszkodzenia paczki. Empik oczywiście nic o tym nie wie, nie mogą wysłać nowej paczki bo im się ksiÄ…ÅŒki skończyły... Konkurencyjna sieć wysłała zamówienie w ciągu godziny

2025幎9月10日

Oszuści

Zero gwiazdek dla dziadów - zamówienie pięknie ładnie, płatność równieÅŒ - ok 800 zł poszła przelewem, bo nie było opcji przy składaniu zamówienia płatności i odbioru w sklepie. Nie mija chwila a na maila przychodzi ÅŒe twoje zamówienie zostało anulowane bo nie mają tego towaru. To po #uj jest on wystawiony ÅŒe moÅŒna go kupić? Gdzie przez te dwa dni będą śmigać moje pieniądze?

2025幎9月9日
5぀星のうち2の評䟡

Rozczarowanie przed rokiem szkolnym

Jestem stałą klientką EMPIK, zamówienia składam głównie internetowo. Produkty dochodzą zazwyczaj bezproblemowo w przeciągu paru dni i niezniszczone. Parę razy zdarzyło się jednak, ÅŒe zamówione ksiÄ…ÅŒki przyszły z błędami w druku (strony wydrukowane do góry nogami, ucięty tekst, rozmazany tekst na całej lub na fragmencie strony). Zgłosiłam jedną reklamację, szybko dostałam co do niej odpowiedź i rozwiązanie problemu, na resztę przypadków machnęłam ręką. Ostatnio zamawiałam podręczniki do szkoły i 2 inne ksiÄ…ÅŒki - łącznie 7 produktów. W paczce dostałam tylko 3 produkty, z czego 1 uszkodzony. Nie dostałam informacji o rozdziale zamówienia na 2 przesyłki. Czekam na informację zwrotną dotyczącą reklamacji, jednak pominięcie aÅŒ 4 produktów z zamówienia jest nieprawdopodobne. Wierze, ÅŒe sytuacja zostanie rozwiązana, szkoda mi jedynie czasu i nerwów.

2025幎9月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス