Wszystkie, a takÅŒe ostatnio w czerwcu, doÅwiadczenia z firmÄ sÄ miÅe, zakoÅczone sukcesem. ZamówiÅam ostatnio nowÄ ksiÄ ÅŒkÄ PrzemysÅawa Piotrowskiego i bardzo szybko jÄ otrzymaÅam do odbioru w Empiku.... ãã£ãšèŠã
Zamówienie online , przesyÅka dostarczona empiku po 5 dniach (bardzo dÅugo) , powiadomienie sms-em o odbiorze przesyÅki , wybraÅem siÄ po odbiór a Pani mówi ÅŒe nie moÅŒe wydaÄ paczki bo awaria systemu... ãã£ãšèŠã
Jedna gwiazdka bo nie moÅŒna mniej. Zamówienie zÅoÅŒone 22.05.2026 z czasem wysyÅki 2 dni robocze. Po zÅoÅŒeniu zamówienia, wskazano datÄ dostawy towaru 27-28.05.2026. DziÅ 28.05, a zamówienie nadal nien... ãã£ãšèŠã
They are declaring that accepting all sellers from Europe. Even the registration form has information about non-Polish sellers. But in fact, they accept no one outside Poland, because required polish... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
NajwiÄkszy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytuÅów: ksiÄ ÅŒki polskie i obcojÄzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZamówiÅem Åpiwór
ZamówiÅem Åpiwór, a otrzymaÅem ÅyÅŒkÄ. ZadzwoniÅem na infoliniÄ, aby zgÅosiÄ reklamacjÄ, ale Pani poinformowaÅa mnie, ÅŒe to nie jest wina sklepu, tylko zewnÄtrznego dostawcy, co wydaje mi siÄ absurdalne â skoro marketplace oferuje produkt, odpowiada za niego, a nie powinien uchylaÄ siÄ od odpowiedzialnoÅci. SkontaktowaÅem siÄ z dostawcÄ
, który stwierdziÅ, ÅŒe to nie ich wina, tylko Empik bÅÄdnie wprowadziÅ przedmiot ze zÅym kodem EAN. W efekcie obie strony przerzucajÄ
siÄ odpowiedzialnoÅciÄ
PieniÄdzy BRAK
Towaru BRAK
Rekompensaty za stratÄ czasu i bÅÄdy empika/lub dostawcy BRAK.
Gdyby siÄ daÅo daÅbym zero gwiazdek
Gdyby siÄ daÅo daÅbym zero gwiazdek. Poziom obsÅugi tej firmy jest tak ÅŒenujÄ
cy, ÅŒe naprawdÄ szkoda czasu na jaki kolwiek kontakt z tÄ
firmÄ
- absolutnie zawsze coÅ jest nie tak, nie majÄ
, nie dojeÅŒdÅŒa etc. Ceny w ich salonikach sÄ
dwa razy wyÅŒsze - zÅodzieje!!!
Nikomu nie polecam kontaktu z tÄ
firmÄ
- absolutnie wszystko co oferujÄ
moÅŒna kupiÄ szybciej, Åatwiej i przyjemniej!
Mam szczerÄ
nadziejÄ, ÅŒe czas empiku siÄ skoÅczyÅ i z przyjemnoÅciÄ
zobaczÄ jak bankrutujÄ
!
ZamówiÅam zestaw Ortograffiti klasa1
ZamówiÅam zestaw Ortograffiti klasa1, przyszÅa pusta teczka.
TydzieÅ opóźnienia w wysyÅce
ZamówiÅem tablet na stronie empiku. Przy towarze informacja, ÅŒe wysyÅka bÄdzie miaÅa miejsce w jeden dzieÅ roboczy. Niestety paczka nie wyszÅa wiÄc zadzwoniÅem na infoliniÄ empiku - po rozmowie doszedÅem do wniosku, ÅŒe szanowna firma empik nie bierze odpowiedzialnoÅci dosÅownie za nic. Potem mail, ÅŒe wyÅlÄ towar za tydzieÅ. Bardzo to sÅabe. ZrezygnowaÅem z zakupu. Czekam na zwrot Årodków.
Omijajcie szerokim Åukiem
Omijajcie szerokim Åukiem. ChciaÅem zamówiÄ telefon dla syna na urodziny. Zamówienie zlecone, pieniÄ dze wpÅacone - trzy dni później telefon w stylu "nie mamy pana pÅaszcza" Powtórne zamówienie innego modelu u innego dostawcy - "powtórka z rozrywki". WróciÅem do allegro a syn dostaÅ prezent z duÅŒym opóźnienie
Nie polecam . KrzesÅo przyszÅo uszkodzone. reklamacjazÅoÅŒona i cisz od ponad 18 dni mimo iz ajÄ tlko 14 ale jest im przykro ale nie ma kontaktu do dzilu reklamacji
jako sprzedawca to okreÅlam ten sklepâŠ
jako sprzedawca to okreÅlam ten sklep jako totalnÄ poraÅŒkÄ, ciÄÅŒko zmieniÄ ceny, ciÄÅŒko zmieniÄ zdjÄcia , jakieÅ dodatkowe oprogramowanie PIMP które ma masÄ bÅÄdów, support odpowiada nie na temat, albo zdawkowo albo wysyÅa instrukcjÄ bez sprawdzenia problemu!!! opieka klienta tak jak by nie istniaÅa! z gorzej, chcÄ c zmieniÄ ceny wprowadzili mnie w bÅÄ d, wgraÅem nie ten plik i prawie wszystkie oferty siÄ wyÅÄ czyÅy, potem mnie olali totalnie zostawiajÄ c bez pomocy. omijaÄ to szerokim Åukiem!!!!!
CiÄ gÅe anulowanie zakupu
JuÅŒ nie pierwszy raz, gdy anulujÄ zamówienie, gdzie jako powód wpisujÄ brak towaru na stanie. Ale chyba tylko w cenie promocyjnej bo w cenie pierwotnej przedmioty sÄ nadal dostÄpne. Nie polecam
Totalna poraÅŒka.Kupiona konsolaâŠ
Totalna poraÅŒka.Kupiona konsola zaplacona blikiem nie dotarÅa po tygodniu.Zero informacji i kontaktu.Czekam na zwrot kasy.Szkoda gadaÄ.Pierwszy i ostatni razz zakupy w empik
Tragedia
Tragedia - towar opÅacony na koncie VIPSOLUTION Meble pierwszy raz w przewidywanym dniu dostawy email od empiku ÅŒe zamówienie zostaÅo anulowane. WyszukujÄ jeszcze raz szafki na empiku i kupujÄ jÄ drugi raz i po tygodniu znowu lakoniczna informacja ÅŒe zamówienie zostaÅo anulowane. szkoda czasu na zakupy w Empik.pl - to nie jest powaÅŒna firma ÅŒenada wstyd a moÅŒe "burdel".
Nie polecam anulujÄ zamówienia
Nie polecam anulujÄ zamówienia
Nie warto kupowaÄ,po 24h anulowaliâŠ
Nie warto kupowaÄ,po 24h anulowali zamówienie. Jako powód podali ÅŒe brak na magazynie,ale w wyzszej cenie juÅŒ majÄ . To nie pierwsza sytuacja. Oni tak podbijajÄ sobie wyszukiwani
jak zamawiaÅem z empik to myÅlaÅem
jak zamawiaÅem z empik to myÅlaÅem, ÅŒe kupujÄ od empik, ale siÄ myliÅem bo oni wspóÅpracujÄ z innymi sprzedawcami. Jak bym wiedziaÅ to bym nie zamawiaÅ, a miaÅem problem ze zwrotem.
WystawiajÄ towar w atrakcyjnych cenachâŠ
WystawiajÄ towar w atrakcyjnych cenach którego nie majÄ , oczywiÅcie po 2 dniach pieniÄ dze oddane ale zwracanie uwagi aby ÅciÄ gnÄli ofertÄ, oczywiÅcie bez odpowiedzi
Empik
Empik â ksiÄgarnia czy wysypisko Åmieci?
Kupujesz nowe podrÄczniki w Empiku i myÅlisz: âbÄdzie pachnÄ
ca, ÅwieÅŒa ksiÄ
ÅŒka dla dzieckaâ. A co dostajesz?
ð âPoznaÄ przeszÅoÅÄâ â grzbiet wyglÄ
da, jakby ktoÅ go ÅŒuÅ na przerwie.
ð âNowe Oblicza geografiiâ â okÅadka tak naderwana, ÅŒe chyba podrÄcznik sam chciaÅ uciec z paczki.
ð âMatematykaâ â porwana strona tytuÅowa. Serio?! To jest nowa ksiÄ
ÅŒka czy rekwizyt z planu horroru?
Empik to chyba jedyna firma, która sprzedaje makulaturÄ w cenie zÅota. U nich ânowa ksiÄ
ÅŒkaâ znaczy: zniszczona, porwana, wytarta. Pachnie kurzem i brakiem kontroli jakoÅci.
Nie wiem, czy ktoÅ tam w ogóle oglÄ
da towar, zanim wyÅlÄ
go klientowi. MoÅŒe majÄ
dziaÅ âlosowe Åmieci do wysyÅkiâ? ð€
JeÅli ktoÅ jeszcze zastanawia siÄ, czy kupowaÄ ksiÄ
ÅŒki w Empiku â NIE POPEÅNIAJCIE MOJEGO BÅÄDU!
SÄ
setki ksiÄgarni, które traktujÄ
klienta powaÅŒnie. Empik traktuje nas jak frajerów, którzy zapÅacÄ
i zamilknÄ
â ïž Empik, wstyd! Z takÄ
âjakoÅciÄ
â i podejÅciem do ludzi sami piszecie sobie podrÄcznik pt. âJak straciÄ klientów w 10 krokachâ.
Na 3 zamowienia - dwie uszkodzenie ksiÄ zki z dostawÄ do salonu
Na 3 ostatnie zamówienia, w dwóch byÅy uszkodzone ksiÄ ÅŒki. Zatem nie odebraÅem z salonu. Maile dlaczego produkt nie odberany. RÄce opadajÄ - jak moÅŒna tak traktowaÄ konsumeta. Poziom ÅŒednady Empik juÅŒ osiÄ gnÄ Å.
2 zamówienia i oba niezrealizowane przez empik. Na zasadzie nie mam pana pÅaszcza i co mi pan zrobi.
Zamówienie 1:
Brak jednego produktu, zdarza siÄ. OczywiÅcie kontaktu zero, czekajÄ
aÅŒ siÄ odezwÄ. Pani z obsÅugi po 4 dniach zadzwoniÅa zadowolona z siebie, ÅŒe wysÅaÅa ten brakujÄ
cy produkt. Ekstra! Szkoda tylko ÅŒe reszty zamówienia nie wysÅaÅa.
Zamówienie 2:
wysÅane, wszystko piÄknie. JuÅŒ prawie byÅo w paczkomacie, ale wróciÅo z centrum logistycznego do empik z powrotem z powodu uszkodzenia paczki. Empik oczywiÅcie nic o tym nie wie, nie mogÄ
wysÅaÄ nowej paczki bo im siÄ ksiÄ
ÅŒki skoÅczyÅy... Konkurencyjna sieÄ wysÅaÅa zamówienie w ciÄ
gu godziny
OszuÅci
Zero gwiazdek dla dziadów - zamówienie piÄknie Åadnie, pÅatnoÅÄ równieÅŒ - ok 800 zÅ poszÅa przelewem, bo nie byÅo opcji przy skÅadaniu zamówienia pÅatnoÅci i odbioru w sklepie. Nie mija chwila a na maila przychodzi ÅŒe twoje zamówienie zostaÅo anulowane bo nie majÄ tego towaru. To po #uj jest on wystawiony ÅŒe moÅŒna go kupiÄ? Gdzie przez te dwa dni bÄdÄ ÅmigaÄ moje pieniÄ dze?
Rozczarowanie przed rokiem szkolnym
Jestem staÅÄ klientkÄ EMPIK, zamówienia skÅadam gÅównie internetowo. Produkty dochodzÄ zazwyczaj bezproblemowo w przeciÄ gu paru dni i niezniszczone. ParÄ razy zdarzyÅo siÄ jednak, ÅŒe zamówione ksiÄ ÅŒki przyszÅy z bÅÄdami w druku (strony wydrukowane do góry nogami, uciÄty tekst, rozmazany tekst na caÅej lub na fragmencie strony). ZgÅosiÅam jednÄ reklamacjÄ, szybko dostaÅam co do niej odpowiedź i rozwiÄ zanie problemu, na resztÄ przypadków machnÄÅam rÄkÄ . Ostatnio zamawiaÅam podrÄczniki do szkoÅy i 2 inne ksiÄ ÅŒki - ÅÄ cznie 7 produktów. W paczce dostaÅam tylko 3 produkty, z czego 1 uszkodzony. Nie dostaÅam informacji o rozdziale zamówienia na 2 przesyÅki. Czekam na informacjÄ zwrotnÄ dotyczÄ cÄ reklamacji, jednak pominiÄcie aÅŒ 4 produktów z zamówienia jest nieprawdopodobne. Wierze, ÅŒe sytuacja zostanie rozwiÄ zana, szkoda mi jedynie czasu i nerwów.
KiedyÅ staÅÄ klientka
KiedyÅ staÅÄ klientka, dziÅ juÅŒ nie zaglÄ dam zbyt czÄsto. ZrobiÅ siÄ z tego odpustowy bazarek, gdzie moÅŒna kupiÄ wszystko, co tylko ujÄÅo jakoÅci obsÅugi.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã