3.8

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち2の評䟡

Hurtig overstået

Området er hyggeligt, men vi blev skuffede over oplevelsen. Der er forholdsvis få dyr fordelt på et meget stort område på omkring 70.000 m², så besÞget blev hurtigt overstået.

Legepladsen får desvÊrre kun 1 stjerne. Den fremstår ekstremt slidt og burde efter min mening vÊre blevet renoveret eller udskiftet for lÊnge siden. Flere af legeredskaberne virkede så nedslidte, at jeg havde svÊrt ved at fÞle mig tryg ved at lade bÞrnene lege der.

Samlet set levede besÞget ikke op til vores forventninger.

2026幎6月30日

Fantastisk dejligt sted

Fantastisk dejligt sted . Vi fÞlte os så velkomne fra start til slut.
Dejligt og overskueligt . Mange steder man kunne sidde og nyde de naturskÞnne omgivelser og mange skÞnne dyr.
Min veninde som bruger scooter på grund af handicap havde nemt ved at komme rundt og da hun troede hun måtte opgive at komme i Gårdhaven så modtog hun straks hjÊlp og der blev gjort plads til at hun kunne komme med derud . Den slags betyder noget derforuden havde hun glemt sit ledsager kort , da vi ankom og kÞbte billetter, igen blev der passet godt på det og holdt Þje med , hvornår vi kom tilbage , så hun kunne få det igen. Det var hun meget taknemmelig for. Det er vist ikke sidste gang vi har vÊret forbi Enghave natur og dyrepark

2026幎6月30日

Fantastisk dyrepark

Fantastisk dyrepark

Vi har i dag vÊret af sted og det var en super hyggelig tur, velholdte flotte grÞnne områder og dejlige legepladser til de små.

Massere af dyr der gerne vil komme tÊt på og snakke.

Dejligt sÞde og snak saglig personale.

Der er ikke mange mennesker i parken og derfor altid god plads til alle.

2025幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Blev meget skuffet

Blev meget skuffet. 835 kr for entre, hvilket normalt ville vÊre ok. Der var varmt, så nÊrmest ingen dyr at se. Det er dog ikke unaturligt i varmt vejr. Der burde så ikke vÊre åbent. Traktor tur rundt var der ikke noget af, da ingen var hjemme til at kÞre. Sad og ventede 2 timer på skildpaddebanko, men da ingen kom ud kl 14, gik jeg ind og spurgte hvornår det startede. Fik at vide det var da aflyst, da der ikke rigtig var nogen i parken. Da blev jeg sur, havde 4 bÞrn med der blev skuffet. Derefter (kl. 14.05) blev skiltet med banko fjernet.

2025幎7月1日
5぀星のうち2の評䟡

Kunne vÊre bedre...

Egentlig et hyggeligt sted og en fin park med mange muligheder, men desvÊrre er oplevelsen at dyrene ikke er ordenligt passet. En struds gik rundt med en underlig "belÊgning" under vingerne og så generelt mÞlÊdt ud. I klappestalden virker mange af dyrene apatiske - eller ligeglade. Der stod 2 små kalve som havde meget tydelige ringorm (eller andre gevÊkster i pelsen) og de små afluk, hvor bÞrnene kan komme tÊt på hamstere og kaniner burde forbydes. Det er rigtig hyggeligt for bÞrnene, men det er virkelig ikke sÊrlig dyrevenligt. Da vi kom derind sad en alt for lille pige med en kaninunge der var så lille, at den endnu ikke havde Þjne. Hun kunne ikke lÊse skiltet om, at man ikke måtte lÞfte låget på dyrenes huse. De små hamsterunger kaldte hÞjt på deres mor, når de blev lÞftet op - og ind imellem smuttede det, sådan at en hamsterunge fra den ene lÞbegård, blev sat ind i den anden lÞbegård. Det er slet ikke okay!
Rigtig mange af de stÞrre dyr - både heste, hjorte, lamaer, geder og får gik rundt på folde/marker hvor grÊsset var helt bidt ned. Der var slet ikke grÊs nok til alle de store dyr.
Omgivelserne er helt perfekte til en dag med familien, men det virker som om, man har anskaffet sig lidt flere dyr end det er muligt at holde på en god og dyrevenlig måde.

2019幎6月2日

Super god oplevelse.

Vi var i Gjerndrup hele familien og havde en rigtig god oplevelse i Enghave Naturpark.
Mange dyr man kan komme helt tÊt på og et dejligt personale.

Tak for en virkelig god oplevelse.

2017幎3月16日

Hyggelig familie park

En hyggelig familie park hvor man let kan lade ungerne lÞbe rundt og hygge sig. Dyrne er velholdte og velplejet altid en fornÞjelse herude og man får altid en god sludder med dem som har parken samt en briefing omkring de nye hÊndelser i dyrebestanden. Hvor der ofte er kommet små nye unger til :)

2015幎7月15日

Fantastisk weekend hygge

Vi har hele familien sÊson pas til parken , og benytter dem meget . Der er en super god stemning , masser af bÞrne venlige dyr der meget tydelig bliverpasset og plejet , og der er gode legepladser som ungerne er vilde med at vÊre på . Parken har en stÞrrelse der gÞr at det er nemt at lade bÞrnene lege uden man er bange for de fare vild . Personalet er altid sÞde og hjÊlpsomme og giver sig altid tid til at snakke og fortÊlle om dyrene . Alt i alt en perfekt dag med ungerne hvis man gerne vil slappe af og undgå stresset fra de stÞrre steder .

2015幎7月15日
5぀星のうち1の評䟡

Meget dårlig sÞndagstur

Min kÊreste, vores lille dreng og jeg selv har netop vÊret på besÞg hos Enghave Dyre- og naturpark ved brÞrup.
Stedet så relativt lille ud, så vi tÊnkte at det var lige til en sÞndag eftermiddag, hvor man kunne prÞve at sidde på kamelen.
Men istedet for en hyggelig tur i dyreparken, fik vi en tur med misligholdte dyr, boer geder med dårlige klove som tydeligvis manglede pleje. En and der var halt, mange smådyr med skrammer/sår er eller kÞdsår på ryg og bryst.
Da vi sluttede vores allerede ret skuffende tur af i klappestalden, hvor det (vistnok?) er tilladt at gå ind til de forskellige kaniner og marsvin, sad der to mindre bÞrn og kiggede på en ret nyfÞdt kaninunge som lå og vred sig for sig selv, vÊk fra de andre kaniner.
Jeg gik ind til receptionen og fortalte dem om ungen, fik jeg at vide at det var fordi der havde vÊret bÞrn inde og rÞre ved kanin ungen, hvorfor moren ikke ville kendes ved den lÊngere. Hvortil de sendte en ung pige ud for at kigge til dette. Da vi spurgte hende om de ikke kunne flaske ungen op sagde hun at hun havde fået besked på at den skulle smides ud i laden (for at "aflive" den??).
Vi besluttede os for at det var rigeligt med deprimerende indtryk for en halv time, og gik mod udgangen, hvor vi stoppede ved receptionen og spurgte blandt andet om hvor den (på hjemmesiden) omtalte kamel, som man kunne få lov til at sidde på, var henne; gik kvinden ved skranken med det samme i forsvar og sagde at den var blevet aflivet da den havde vÊret syg. Da vi så havde den frÊkhed at spÞrge om de ikke synes det burde oplyses på deres hjemmeside, blev hun direkte fornÊrmet og sagde at vi kunne jo bare have kigget på deres facebook side, vi fortÊller hende så at da vi ikke er på facebook var dette ikke en mulighed.
Svar: Ja! men det er de fleste mennesker altså!
Vi synes jo egentlig bare at det var rimeligt at informere om hvilke ting der ikke er tilgÊngelige i parken, på hjemmesiden, da det var der vi havde hÞrt om parken.
Efter en ganske kort diskussion (skÊnderi??) sagde vi at vi ville gå, da det vist ikke var muligt at trÊnge igennem til kvinden ved skranken, og vi havde ingen intentioner om at komme igen fik vi at vide at vi kunne jo bare smutte og lade vÊre med at komme igen, da der var nok af andre mennesker som var godt tilfredse.

2014幎7月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ