Erik SÞrensen Vin レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÃ¥ er der service pÃ¥ drengen👍👍 Ja firmaet, har eftersendt en magnum som jeg havde hÃ¥bet var med min fÞrste bestilling men jeg ikke fik magnumen P.G.A. Den mail med kodeordet gik i uÞnsket post👍... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vinen blev leveret hurtigt og uden problemer af nogen art. Forsvarligetemballeret (hvilket ikke altid er tilfÊldet!) GlÊder os tik at smage den! Jeg har kun Žén anke: Savner den fysiske, hyggelig... もっず芋る

Erik SÞrensen Vin kan absolut anbefales. Altid fornem ekspedition i forretningen - samt fÞrste-klasses varer. Dog - trÊkker det alvorligt ned for os, at varerne bliver lagt foran ens hoveddÞr, sÃ¥ "al... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid en fornÞjelse at handle med Erik SÞrensens vin, de har et meget dygtig team med rigtige gode kompetencer, der kan klare svar pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l vedr. vin og komme med gode rÃ¥d til hvilken vin de... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Erik SÞrensen vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne muligheden for at drikke god vin fra producenterne, der brÊnder for den vin, de laver. Vi er passionerede omkring vin og Þnsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og hÞjt serviceniveau. Vi er den foretrukne vinformidler for en lang rÊkke anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen fokus på kunden.

Det er meget svÊrt at bedÞmme kvaliteten af oplevelsen nÃ¥r leverandÞren har mere travlt med at indhente reviews end at sende kundens varer. Men jeg mÃ¥ konstatere at Erik SÞrensen er mere ned en uge om at sende en almindelig webordre. PÃ¥ deres hjemmeside stod der at de ikke sendte varer den 2. og 3. Men da der var “lukkedag” den 5. og den 6. var op til en weekend, kunne de Ã¥bentbart fÞrst sende noget den 10,!!!!!
Årsagen var noget med interne systemer. Men deres system til jagt pÃ¥ anmeldelser har Ã¥benbart sÃ¥ hÞj prioritet at det virker selvom alt andet er nede. Hvis ikke det var et gavekort havde jeg helt sikkert lagt min ordre et andet sted, hvor der er mere fokus pÃ¥ kunden.

2025幎6月8日
自発的なレビュヌ

Stor anbefaling til at handle hos Erik

Stor anbefaling til at handle hos Erik SÞrensen Vin
Jeg havde udfordring på fragten, men absolut ikke Erik SÞrensen Vin der var skyld i det. Henrik var hurtig og lÞsnings orienteret og alt er godt. Tak for igen god handel.

2025幎4月30日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Mange tak for det. Det glÊder os at hÞre. Vi sender rosen videre :-)

Altid god faglig vejledning af de

Altid god faglig vejledning af de dygtigste vinfolk, har handlet i mange år hos dem, og hvis der opstår problemer er det som oftest fragt firmaerne som kludre i det, kan anbefales

2025幎4月11日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Tak, det glÊder os at hÞre. Udfordringer med leveraner nu og da kan desvÊrre nok aldrig undgås, men det er noget, vi er meget opmÊrksomme på.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside - hurtig levering👍😊

2025幎1月16日

Dejligt at hÞre, tak :-)

Let at handle med

Let at handle med, godt til at kommunikere, og fÞlger ALTID op på mine henvendelser. StÊrkt arbejde

2025幎1月13日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Mange tak for din dejlige kommentar. Det giver vi videre til kundeservice.

Hurtig levering, meget venlig og hjÊlpsom service i kundeservice

2025幎1月3日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Tak, det siger vi videre til Kundeservice.

Fragtproblemer

Bestilte jule vinen og glÊdede mig til modtage den. DesvÊrre har EK problemer med Danske fragtmÊnd så det var en tung omgang at få i hus.
Lillejuleaften lavede EK en fiber redning og fragtede vin ud med sÊr transport - tak for det 👍🏻
Vinene var upåklagelige og virkelig gode
Uden fragtproblemer havde vÊret fem stjerner.
Skift fragtfirma og gerne til et hvor man tracke forsendelsen
Men tak for god service

2024幎12月26日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Vi er kede af at hÞre, at den oprindelige fragt glippede men er glade for, at kundeservice-teamet fik lÞst leveringsproblemerne og fik leveret den bestilte vin til julen. Og dejligt at hÞre, at vinene levede op til forventningerne. Vi vil kigge vores fragtlÞsningen efter i sÞmmene i det nye år.

Ingen vin til mig

Da jeg ikke har modtaget vinen kan jeg ikke give en god anmeldelse. Det er selvfÞlgelig ikke Erik SÞrensen’s skyld at Ekspressen ikke gÞr deres arbejde men stadig svÊrt at give en bedre anmeldelse.

2024幎12月10日

Erik SÞrensen Vin からの回答

Hej Ulf, Vi er kede af at hÞre, at din pakke ikke er kommet frem endnu. På bagkant af Black Friday og med julen rundt om hjÞrnet, er der ekstra pres på både vores lager med at få pakket - plus lidt forsinkelse på leverancerne hos Xpressen, så 5 hverdage er forventeligt. Men vi tjekker naturligvis op på din forsendelse, så vi er sikre på, at den kommer frem snarest :-)