レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

28 stycznia anulowałam zamówienie złoÅŒone tego samego dnia. Do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, mimo licznych maili i telefonów do BOK. BOK jedynie przeprasza i kilkukrotnie przekazuje sprawę d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

W dniu 22.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, ÅŒe pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

W dniu 17.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, ÅŒe pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

attention ne commander pas

attention ne commander pas une fois encaissé votre compte client disparait vous etes prelevé d'un montant supérieur avec des frais de transaction via le site awowon (espece de shein) je pense qu'avec tout ça je ne verais jamais mon colis arrivé qui plus est

2025幎9月10日

LET OP

LET OP er zijn malafide handelaars bezig die pagina's van ESPRIT website ge(mis)bruiken. Geen kleding en geld kwijt. Het lijkt allemaal in orde bv. met valse tracking code enz... maar je krijgt je bestelling nooit, je krijgt geen contact en je vindt de valse website en scammer nooit terug. De firmanaam die op de uitgavenstaat van de creditkaart voorkomt zal ondertussen ook 'verdwenen' zijn.

2025幎2月3日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte klantenservice

Ik krijg nu alweer een aanmaning van een gedeeltelijk geretourneerde bestelling. Klantenservice slecht bereikbaar, bijgevoegde mail adres klopt niet dan staat er error. Bestelling al een maand geleden voor de tweede keer geretourneerd ,eerste keer werd deze weer terug afgeleverd bij mij.
Aanmaningen komen wel aan maar mijn retour is ergens blijven hangen. Van een professionele webshop naar een soort van dropshipping gegaan.

2024幎11月19日

Aanmaningen

Bestelling retour gedaan. Stond op de site als verwerkt. Dus verzendbewijs weg gedaan. Nu de site uit de lucht is beweerd esprit dat ik moet betalen. Zelf een aanmaning gehad. Nu gaan ze over in het engels. Je kunt nergens heen bellen.
Triest dat ze failliet zijn, maar dit is ook triest.

2024幎10月10日

Bestelling Esprit kan niet retour

Esprit is failliet maar de webshop was open. Bestellen en retourneren was volgens Esprit gewoon mogelijk. Besteld en na lang wachten de bestelling gekregen. In de doos zat geen factuur of retoursticker. Gemaild en deze alsnog gekregen. Ook heb ik de bestelling herroepen in die mail. Echter na verzending van de retourbestelling werd deze een dag later weer bij mij thuisbezorgd. Met de mededeling van Post.nl dat ze failliet zijn. Esprit 6 keer gemaild en 2 keer een contactformulier ingevuld. Krijg elke keer een automatisch antwoord en geen antwoord op de vraag hoe ik het pakket retour moet sturen. Heel blij dat ik gekozen heb voor achteraf betalen en ben niet van plan om te gaan betalen. Drama!

2024幎9月21日

Złodzieje

Złodzieje, sprzedali Esprit,a ludzie mają karty podarunkowe, które Esprit sprzedawał do ostatniej chwili. Towar w sklepach Esprit nadal jest sprzedawany, a karty zablokowane, czy ktoś nad tym panuje ?? W końcu karty były kupowane w Esprit???
Towar jest w sklepach, dlaczego nie pozwala się zrealizować kart.????? Jakieś w języku Niemieckim przesyłane są pisma, co mamy z tym robić?? Chyba Esprit czeka ÅŒe ludzie z tego zrezygnują, towar w sklepie kasę ,a karty mają a ludzie na lodzie. Lubiłam tą firmę,a teraz przeklinam za takie rozwiązanie spraw z kartami podarunkowymi.

2024幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

Betalen zonder bestelling te krijgen

Al jaren Esprit klant.
Door het faillissement gang er zeker dingen fout. Maar ik begin nu toch wel het gevoel te krijgen dat ik kan fluiten naar mijn bestelling, die ik op 12-8 heb gedaan, laat staan mijn geld van 60,00 nog terug krijg.
Ik heb 3 mails en heel veel telefoontjes gepleegd, waarbij ik geen enkele keer door kwam. Helemaal geen reactie, behalve hun standaard mail die wordt afgespeeld als je een mail stuurt. Zeer slecht, en zo worden duizenden vaste klanten bestolen. Misschien krijgen ze zo nog wel geld bij elkaar voor het faillissement, als ze zoveel geld krijgen van klanten die iets bestellen maar die hun bestelling nooit meer krijgen en ook hun geld niet meer terug krijgen. Het is gewoon bestelen en bedriegen en tegen de wet.
16-9-2024
Na 35 dagen te wachten op mijn pakketje krijg ik nu een mailtje van Esprit dat de retourzending goed ontvangen is en ik het geld terug gestort krijg. Ik heb nooit een pakketje ontvangen en heb de kleding nooit kunnen passen. Wat jammer dat een faillissement zoveel problemen met zich meebrengt en de klant plotseling niet meer meetelt, 0 service ontvangt. Alles voor het geld en 0% service. Maar het geld wordt in ieder geval terug gestort, aldus zeggen ze. Maar weer afwachten. Maar nog een keer bestellen ooit in de toekomst? Nooit meer.

2024幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling niet geleverd en geld wordt niet teruggestort

Op 26 juli 2024, toen de webshop nog actief was, heb ik een herenjas besteld. Deze is nooit geleverd, maar ik heb wel betaald. Op 10 augustus 2024 is mij meegedeeld dat het desbetreffende bedrag zou worden terugbetaald en dat dit 5 tot 10 werkdagen kon gaan duren. Op dit moment, 9 september 2024, heb ik nog steeds niets ontvangen en op mijn e-mails wordt niet gereageerd.

Voor zover ik weet is de webshop niet failliet en op de website staat: "Helaas kunnen we momenteel geen nieuwe bestellingen verwerken en onze webshop blijft tot nader order gesloten. We hopen er binnenkort weer voor je te zijn. Retourzendingen worden zoals altijd aangenomen en gewoon afgehandeld." Mij is niet duidelijk waarom in mijn geval het bedrag niet wordt teruggestort.

2024幎9月9日
5぀星のうち1の評䟡

Geen nw bestellingen meer en dat is

Geen nw bestellingen meer en dat is het. Geen verklaring, vragen worden niet meer beantwoord en alle e-points ook weg. Maar dat is niet correct natuurlijk. Nog verrekenen met laatste bestelling of uitbetalen. Dan had de aanloop duidelijker moeten zijn.
Zeer slecht.

2024幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Zamawian na ESPRIT od wielu lat

Zamawian na ESPRIT od wielu lat. Nigdy nie było problemu ze zwrotem pieniędzy za zakupione rzeczy; a zwrotów robiłam sporo. Aktualnie firma znajduje się w sytuacji o której moÅŒna przeczytać w internecie..... jednak mimo tego za ostatnie dwa zamówienia (oba z sierpnia 2024) dostałam zwrot pieniędzy. Przyznaję, ÅŒe trwało to dłuÅŒej - około miesiąca; co mogę zrozumieć przez wzgląd na aktualną sytuację firmy. Jednak wszystko zostało prawidłowo rozliczone, zwrócone... pomimo nie działającej telefonicznej infolini :) Mam nadzieję ÅŒe marka zostanie bo naprawdę mają fajne ubrania.

2024幎9月4日

Pessima gestione dell'ordine

Ho effettuato un ordine, ho ricevuto le mail di progressione della spedizione, poi nessun altro avviso di consegna.
Su mia richiesta, mi viene risposto che non Ú stato possibile consegnare il pacco per indirizzo errato...
Nessun altro tentativo di consegna, niente, e sto aspettando il rimborso del denaro versato!!

2024幎7月25日

Ne rembourse pas !!!!!

AprÚs une commande chez Esprit je renvoie des articles qui ne vont pas.
Colis réceptionné je m'attends à un remboursement dans les 15j.
cela fait plus d'un mois et l'entreprise ne rembourse pas !! et ne répond pas aux réclamations !!

2024幎7月26日
5぀星のうち4の評䟡

Toch nog gekregen, fijn.

Ook ik moest lang wachten op mijn bestelling, maar uiteindelijk wel gekregen, en het paste perfect en zag er ook nog goed zoals meestal wel bij esprit, de email werd niet persoonlijk beantwoord, maar automatisch, dat zal wel te maken hebben met de failliete onder delen van het bedrijf, dat is natuurlijk erg jammer, helemaal voor het personeel.

2024幎8月31日
5぀星のうち4の評䟡

Een beetje geduld ;-)

Tegen iedereen die iets besteld heeft zou ik willen zeggen, heb geduld, het pakketje komt wel. Ondanks bijna alle negatieve reviews heb ik er altijd alle vertrouwen in gehad dat mijn bestelde pakketje wel verstuurd zou worden en idd, 3 weken na mijn bestelling heb ik het vandaag ontvangen.

2024幎8月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ