E.T. Marketing レビュー 9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ikke så meget at sige her.

Ikke så meget at sige her.
Deltog i et webinar hos hende, og efter jeg har stillet ét kritisk spørgsmål blev jeg smidt ud af gruppen og mit indlæg er slettet. Det tyder på, hun ikke er så god alligevel, som hun giver udtryk for, når det kommer til at håndtere bare en lille smule modstand.

2024年8月28日
E.T. Marketing ロゴ

E.T. Marketing からの回答

Hejsa Morten!
Jeg tror du refererer til min 3-dages gratis masterclass for kvinder, som jeg holdt i august måned.

Masterclassen var henvendt til kvinder, så måske det var en fejl, at du havde tilmeldt dig?

Jeg er altid meget åben for feedback, så hvis der er noget specifikt du har at sige, må du hjertens gerne sende mig en mail på info@emilietjoernelund.dk.

Vi har nultolerance overfor hadefulde opslag i fællesskabet, da det skal være et sikkert sted hvor alle føler sig tilpas og velkomne - så dét kan også være svaret på, at dit opslag er blevet fjernet.

Du er meget velkommen til at sende mig en e-mail en anden gang. Ønsker dig en rigtig god dag.

Mvh Emilie Tjørnelund.

Kan varmt anbefale E.T. Marketing

Startet samarbeid med E.T. Marketing i Okt 22, og har kun positive erfaringer. Hjalp bedriften vår med å virkelig få fart på salget. Raskt svar på det vi lurer på, mange gode og kreative ideer, og har hele tiden en profesjonell kommunikasjon. Kan meget godt anbefale E.T. Marketing videre.

2023年10月1日

Kæmpe anbefaling herfra....

Emilie er virkelig skarp indenfor online markedsføring! Hun sikrer sig, at du føler dig velinformeret gennem hele processen. Derudover er hun hurtigt til at vende tilbage på enhver henvendelse man måtte have.

Så vil du se resultater, og have en engegeret samarbejdspartner så kan jeg virkelig anbefale Emilie!

2023年1月9日

A perfect match

We startet collaborating with Emilie in August of 2022. The collaboration has been extremely productive and helpful for our business. The results have been amazing and our business has grown a lot in just 2 months. Emilie is easy-going, helpful, positive and respectful. She is not pushy and listens to both dreams and limitations (when we set them). She works fast and there has not been a single problem. We cannot wait to see where this collaboration takes us and we are excited to continue this journey with her.

2022年11月28日
5つ星のうち5の評価

Fantastic person with contagious mood

It has been an absolute pleasure working with Emilie and E.T. Marketing.

From the get-go she is very professional, always seems to be in a good mood :D, and is very easy to communicate with.

I 100% recommend her to anyone that wants a professional grasp on digital marketing.

2022年11月24日
5つ星のうち4の評価

Hurtig, kvik og en skarp do'er!

Hurtig, kvik og en skarp do'er! Vi har hos brandet VisitHaderslev gjort brug af E.T. Marketing til at løse en større koordinerende instagram opgave i sommeren 2022, hvor målgruppen var turister. Opgaven krævede bl.a. kontakt med over 20 forskellige turismeaktører og markedsføring af deres individuelle produkter. Lige i starten var det nødvendigt med små justeringer, men overordnet set har de løst opgaven rigtig flot!

2022年7月1日
5つ星のうち5の評価

Emilie har simpelthen fået mig og mit…

Emilie har simpelthen fået mig og mit lille firma tilbage på sporet. Efter en årrække hvor jeg rodløst og dyrt gik fra det ene firma til det andet, så jeg ved en tilfældighed et af Emilies opslag. Jeg blev draget af den konkrete og saglige beskrivelse af hendes daglige processer og arbejde med markedsføring. Emilie arbejder struktureret, dygtigt og målrettet for at skabe gode resultater, og opnår dem. Glæder mig til at følge denne unge verdenskvinde, og hendes kommende succes. Tak for et fantastisk samarbejde.
Camilla Lantz, Lantz Copenhagen

2022年7月12日

Kan anbefales.

Kan anbefales. Emilie er virkelig skarp indenfor online markedsføring, især Facebook & Google!

Så vil du se resultater, og have en engegeret proaktiv samarbejdspartner så kan jeg virkelig anbefale Emilie!

2022年5月22日
5つ星のうち5の評価

Vi har haft Emilie til og hjælpe med FB…

Vi har haft Emilie til og hjælpe med FB annoncering i vores virksomhed A&A Rideudstyr. Emilie er super engageret og meget nem og arbejde sammen med.
Overholder deadlines og kommer selv med ideer til annoncer. Du får ugentlige rapporter så du selv kan holde øje med salg via annoncerne.
Vi kan klart anbefale Emilie til andre!

2022年4月19日

Trustpilot エクスペリエンス