EUC Sjælland レビュー

1. 教育機関
  2. カルチャー スクール
  3. 研修センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

- Et godt sted at være, et godt sted at lære! EUC Sjælland udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser i Køge, Næstved og Haslev.

まあまあ

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Racisme på skolen i Næstved

Jeg vil gerne give en info til alle jer der overvejer at søge ind som tandklikassisten, at der er en udbredt kultur af racisme, især rettet mod elever med indvandrerbaggrund. Lærerne udviser racistisk adfærd, og skolelederen ser ud til at støtte dette.

2026年3月2日
5つ星のうち1の評価

Mandlig lærer - seksuelt krænkende adfærd

Mandlig lærer på EUC Sjælland (Malervænget 4) udførte seksual krænkende adfærd, fysisk vold (slag i baghovedet) - og psykisk vold.
Snakkede så grimt og hårdt til elever at det blev til psykisk vold.
Seksuel krænkende adfærd, kiggede på mine bryster - fortalte jeg bare skulle tage nedringede tøj på (så man kunne se mine bryster) for at bestå svendeprøve. Lagde hænderne på mine lår.

Efter et par samtaler valgte jeg at flytte skole pga de har mangel på ressourcer siden de ikke kunne gøre yderligere end at sende mig på en anden skole.

Simpelthen ikke okay at man som skole kan svigte på den måde.

Heldigvis på den nye skole er sådan noget ikke acceptabelt🤩

2025年12月10日
5つ星のうち5の評価

jeg elsker at ikke at havde fri tid

jeg elsker at ikke at havde fri tid mere, og konstant havde søvnmangle, fck der ik bedre end at hoppe mellem 5 forskellige lektier på en uge.
og jeg siger dig htx ville også lære dig at værdsætte din liv meget mere ved at gi dig skoledage fra 8 til 16, top 3 gym oplevelse, som kun bliver toppet af at bruge hele sin su på kantinen og at stå og vente på bussen i minus grader fordi den aldrig kommer til campussen til tiden. 10/10 vil helt klart anbefale.

2025年11月11日

Jeg uddanner mig som frisør på EUC Sjælland

Jeg uddanner mig som frisør på EUC Sjælland, og jeg kunne ikke være gladere for mit valg! Skolen har et fantastisk fællesskab, hvor man virkelig føler sig set og hørt. Det er en tryg og inspirerende hverdag, hvor både elever og lærere støtter hinanden og har en oprigtig interesse i hinandens udvikling.

Lærerne er helt igennem skønne de er engagerede, dygtige og brænder virkelig for at lære fra sig. Jeg føler mig både fagligt udfordret og godt klædt på til mit fremtidige arbejde som frisør. De skaber en god balance mellem teori og praksis, og vi får masser af hands-on erfaring, som er så vigtig i dette fag.

Det sociale sammenhold på skolen betyder også meget. Der er altid plads til grin og støtte, og man får hurtigt et netværk, der gør uddannelsestiden både sjovere og mere meningsfuld.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale EUC Sjælland, især hvis du overvejer at tage en erhvervsuddannelse som frisør. Det er et sted, hvor man vokser både fagligt og personligt.

2025年6月19日

Fremragende..

EUCSJ, Jagtvej 2, 4700 Næstved er nok og vi har en af Danmarks bedste mure skoler, grundskole og Hovedeforløbs skole. og vi er stolte af Guld..
Og vi er stolte af deres fede måde at være på, og jeg er rigtig glad for mure afdelingen hvor alle faglærer som er mit fokus her.. Der bliver ikke kigget igennem fingre med ting, ingen smut huller de vil gerne have det mest og bedste ud af deres elever, og er det GF2, til H1 til H5, så kan jeg kun give dem 5 stjerner fra mig af siden jeg begyndte i 19, og nu jeg færdig mure svend i 22. Så godt.. og tak for alt indtil videre.

Ronnie Mondrup.

2021年6月28日