Eurodel.no レビュヌ 45,803

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

AltsÃ¥ fÞrst og fremst prisen er et argument. DerpÃ¥ mÃ¥ten man tas imot via nettsiden, enkel og grei fremgangsmÃ¥te for Ã¥ bestille det du trenger. Tryggheten man har som kunde nÃ¥r dere uten gebyr, dobbe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Funket bra, varene kom som bestilt. Sjeldent oversiktlig og bra nettbutikk, lett Ã¥ finne deler som passer til bilen. Stort plusspoeng for mulighet til Ã¥ sÞke etter deler basert pÃ¥ bilens rammenummer,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har benyttet Eurodel nÃ¥ ved en rekke anledninger. De sjekker om delen passer bilen og en gang ble jeg oppringt og tilbudt en annen del siden jeg hadde valgt ut feil del. En annen gang klarte jeg Ã¥ rep... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Handelen har vÊrt rask og presis til gode priser. Takk for det. Forbedringer: jeg hadde bestilt varer til leveringsadresse av verkstedet, men varene er kommet til posten og jeg mÃ¥tte bruke ekstra... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車郚品店

Eurodel.no に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Eurodel.no er den perfekte lÞsningen for bilentusiaster som Þnsker å kjÞpe reservedeler og komponenter av hÞy kvalitet til bilene sine. Vi Þnsker å vÊre det naturlige valget for både profesjonelle og motorentusiaster som trenger et pålitelig selskap de kan stole på.

Utforsk våre mest populÊre kategorier:

Bildeler
TilbehÞr og utstyr
Olje og bilpleie
VerktÞy

Våre kunder forstår hvordan hver del av bilen fungerer, og de vet når det er på tide å skifte eller reparere dem. Derfor jobber vi hos Eurodel hardt for å tilby de beste reservedelene som forbedrer bilens ytelse, samtidig som du kan fÞle deg trygg på at du har gjort et godt kjÞp.

Du trenger ikke vÊre faglÊrt mekaniker for Ã¥ vÊre pÃ¥ jakt etter kvalitetsdeler som garanterer din sikkerhet, og da er Eurodel det rette stedet for deg. Å handle pÃ¥ nett hos oss er praktisk pÃ¥ flere mÃ¥ter, da du i ro og mak kan sÞke og sammenligne produkter i vÃ¥rt brede sortiment.

Hos Eurodel finner du et bredt utvalg av artikler innen kategorier som reservedeler til motor, eksosanlegg, filtre, bremsesystem, elektriske komponenter og en omfattende liste over tilbehÞr til kjÞretÞyet ditt. Alle våre produkter er av hÞy kvalitet og kommer fra ledende produsenter av reservedeler, som BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, og andre pålitelige merker.

Uansett hvilken type bil eller kjÞretÞy du har, garanterer vi at du finner de riktige reservedelene hos Eurodel. Du trenger ikke lenger å kjÞre fra butikk til butikk eller nÞye deg med det som finnes på det lokale verkstedet. Det er enklere enn noensinne å bestille på nettet, og hos oss kan du velge og sammenligne produkter til du finner det som er best og mest prisgunstig.

Vårt brede sortiment av produkter i alle kategorier er det som gjÞr kundene fornÞyde og får dem til å stole på oss. Siden dag én har vi fokusert på å tilby en smidig og hyggelig shoppingopplevelse som får kundene til å komme tilbake. Ryktet vi har bygget opp gjennom deres fantastiske anmeldelser er et bevis på vårt engasjement for eksepsjonell service.

Hos Eurodel tilbyr vi intern kundeservice som ikke bare svarer på spÞrsmål om ordrestatus, men også gir teknisk rådgivning. Vi er her for å hjelpe deg med alle problemer du måtte stÞte på.

Vi tilbyr også sikre betalingsmetoder.

Vi leverer til hele Norge!

Få en fantastisk shoppingopplevelse på Eurodel.no!

Bildeler og tilbehÞr på nett

圓該䌁業による蚘述

Stort utvalg og hÞy kvalitet
Eurodel.no tilbyr et bredt utvalg av reservedeler og tilbehÞr av hÞy kvalitet fra ledende produsenter, slik at kundene enkelt kan finne de riktige produktene til sine kjÞretÞy.
Konkurransedyktige priser og fornÞyde kunder
Vi leverer kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, og legger stor vekt på kundetilfredshet og å opprettholde et godt omdÞmme i form av positive vurderinger.
Egen kundeservice og teknisk support
Eurodel har sin egen kundeservice som både håndterer ordre-relaterte spÞrsmål og gir teknisk rådgivning, noe som hjelper kundene med alle spÞrsmål de har.
Ingenting skal stoppe deg fra å komme deg videre!
Dette er Eurodels lÞfte. Vi jobber for å vÊre en bransjeleder innen bilteknologi der bilpleie og vedlikehold blir forståelig og tilgjengelig for alle. Vår misjon gjenspeiler vårt engasjement for å levere eksepsjonelle kundeopplevelser ved å tilby premiumprodukter, ekspertrådgivning og pålitelig support. Vi gjÞr dette for å hjelpe deg som står overfor bilrelaterte problemer, slik at du skal kunne lÞse dem med selvtillit, raskt og konsekvent. Ved å senke terskelen for bilvedlikehold, lar vi kundene våre trygt ta kontroll over bilvedlikeholdet sitt, slik at de kan komme seg fremover uten begrensninger.

De bestilte produktene vil passe!

Verifisering av produktkompatibilitet

VÃ¥re eksperter kontrollerer delenes kompatibilitet internt.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Kjempe dårlig

Kjempe dårlig, fikk feil bestilling

2026幎3月24日
Eurodel.no ロゎ

Eurodel.no からの回答

Hei Zeen,

Takk for at du delte din opplevelse med oss.

Vi er veldig lei oss for å hÞre om denne situasjonen. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi Þnsker for våre kunder.

For å hjelpe oss med å lÞse saken, ber vi deg vennligst om å registrere et returÊrende. Dette vil gjÞre det mulig for oss å gi deg den best mulige lÞsningen.

Hvis du trenger hjelp med returprosessen eller har noen spÞrsmÃ¥l, ikke nÞl med Ã¥ kontakte vÃ¥rt kundeserviceteam — vi hjelper deg gjerne og sÞrger for at alt blir lÞst pÃ¥ en smidig mÃ¥te.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og vi håper å kunne gjÞre det godt igjen for deg.

Ha en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

AltsÃ¥ fÞrst og fremst prisen er et

Altså fÞrst og fremst prisen er et argument. Derpå måten man tas imot via nettsiden, enkel og grei fremgangsmåte for å bestille det du trenger. Tryggheten man har som kunde når dere uten gebyr, dobbeltsjekke at bestilt vare er riktig. Leveres stort sett alltid innenfor en uke etter bestilling.
Summen av alt dette, da inkludert at jeg alltid har mottatt riktig del, medfÞrer at jeg aldri bruker noen annen leverandÞr.

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

Manglet 1 stk bunn plugg tilVW t5

Manglet 1 stk bunn plugg tilVW t5, heller ingen pakkseddel med i eske. AmatÞrmessig, fortsetter og handle andre steder

2026幎3月20日
Eurodel.no ロゎ

Eurodel.no からの回答

Hei Roger,

Takk for at du delte din opplevelse med oss.

Vi er lei oss for å hÞre om denne situasjonen. Vi undersÞker saken nÞye.

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, og vi setter stor pris på din tålmodighet i mellomtiden.

Vi Þnsker deg en fin dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。