Eva Nawabi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super professionel behandling og fantastisk flot resultat. Elsker mine nye bryn. Eva er meget meget dygtig og man fÞler sig i trygge hÊnder, lige fra man trÊder ind ad dÞren. Min varmeste anbefaling.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret hos Eva Nawabi og fÃ¥ lavet microblading og har kun positivt at sige om bÃ¥de Eva og hendes arbejde! Der er en dejlig stemning i klinikken og Eva fik mig til at fÞle mig godt tilpas, super... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fuld tilfredshed og fÞlelses af stor tillid til Eva og det arbejde hun udfÞrer. Jeg fik lavet Microblading for fÞrste gang i gÃ¥r. Fra jeg trÃ¥dte ind ad dÞren til jeg gik ud, var Eva yderst gÊstf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have fÃ¥et fjernet mine bryn med laser efter 2 mislykkede forsÞg hos andre behandlere, ville jeg prÞve et sidste forsÞg. Efter grundig research i flere mdr besluttede jeg det var Eva der skull... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Den bedste

Eva er virkelig dygtig til hendes håndvÊrk. Samt professionel og sÞd. Hun informerede fÞr, under og efter behandlingen. FÞlte mig tryg under hele behandlingen og efterfÞlgende.

2023幎4月17日
Eva Nawabi ロゎ

Eva Nawabi からの回答

Jeg prÞver altid at gÞre mit bedste for at informere fÞr behandlingen, undervejs og efter vi er fÊrdige.
Derfor gÞr det mig sÃ¥ glad at du har haft denne oplevelse kÊre Sandra 🥰

Tusind tak for anmeldelsen🫶🏌

Klar anbefaling

Eva er dygtig, grundig og god til at forklare undervejs. Ikke mindst er et besÞg super hyggeligt og man fÞler sig i trykke hÊnder hele vejen igennem. Hun har min klare anbefaling og ingen andre får lov til at rÞre mine bryn end hende.

2023幎3月30日
自発的なレビュヌ

Eva er utrolig sÞd og meget grundig i

Eva er utrolig sÞd og meget grundig i sit arbejde.
Hun tog sig rigtig god tid til at sÊtte mig ind i tingene og fortÊlle om det hele.
Jeg har fået utrolig flotte og naturlige bryn😊
Vil helt klart anbefale alle til Eva, da hun laver et rigtig flot stykke arbejde😊

2023幎1月31日
自発的なレビュヌ

Eva er så dygtig og kompetent til

Eva er så dygtig og kompetent til hendes arbejde.
Hun er grundig og tager sig god tid.

Jeg har tidl fået lavet bryn et andet sted, og fik dem laser fjernet, da håndvÊrket var frygteligt, det tog 9 behandlinger at få dem fjernet!

EvaÂŽs arbejde er fejlfrit og perfekt, kan varmt anbefale hende, vil aldrig have lavet min bryn andre steder.

2023幎3月20日
自発的なレビュヌ

Super dygtig, professionel og god service

Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Eva. Jeg har aldrig vÊret mere glad for mine bryn end nu. Eva er utrolig dygtig, sindsygt professionel og guider igennem hver eneste trin. Altid tilgÊngelig ved spÞrgsmål og super serviceminded, jeg er UTROLIG glad for mit resultat og giver Eva de aller varmeste anbefalinger!

2022幎9月8日
自発的なレビュヌ

Jeg havde lÊnge overvejet at få PMU

Jeg havde lÊnge overvejet at få PMU, men var virkelig nervÞs for om det ville vÊre som jeg Þnskede, men eftersom min veninde fik smukke bryn hos Eva, og jeg fulgte med på hendes insta var jeg ikke i tvivl, det var hende der skulle lave dem. Jeg var virkelig nervÞs men Eva er en meget sÞd tålmodig pige hun beroligede mig og lyttede til mine Þnsker, og jeg er så glad for mine bryn det snart 2 uger siden jeg fik dem lavet. Jeg vil helt klart anbefale Eva til alle der overvejer at få ordnet bryn. Med venlig hilsen en meget krÊsen kunde ;)

2023幎2月6日

Anbefaler virkelig Eva til ALLE

Anbefaler virkelig Eva til ALLE. Hun er virkelig den bedste til sit fag.
Har haft de flotteste bryn siden jeg kom hos hende for fÞrste gang i 2021, og derefter kun fået 2 opfyldninger.
Jeg har ikke en finger at sÊtte på hendes håndvÊrk, jeg er så tilfreds - mere end jeg nogensinde havde regnet med jeg skulle vÊre. Så befriende aldrig at skulle tegne sine bryn op mere ❀

2023幎2月15日

SÅ glad!!

Jeg er bare sÃ¥ glad for mine bryn som Eva har lavet. Jeg har i mange Ã¥r haft huller og meget ‘fine hÃ¥r’ pÃ¥ brynene som jeg fÞlte var usynlige.
Jeg er så glad for at de er mere fremhÊvede og ser så naturlige ud. KÊmpe anbefaling herfra!

2023幎2月7日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun give min varmeste

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!! Jeg har ALTID i hele mit liv, vÊret SÅ utilfreds og kede af mine bryn, det har skyldes overplukning samt at jeg ik har kunne fÃ¥ mine bryn til at gro ude i enden. Jeg har altid vÊret meget ocd nÃ¥r det har kommet til at tegne mine bryn op osv. Jeg valgte derfor at fÃ¥ lavet mine bryn hos Eva, og det er den bedste beslutning jeg lÊnge har taget!! Hendes hÃ¥ndvÊrk er helt specielt, og hun kan bare noget helt specielt med bryn! OgsÃ¥ er hun bare den sÞdeste sjÊl, som virkelig vil sine kunder det bedste!

2022幎11月2日

Eva Nawabi skaber skÞnhed😍

Eva Nawabi skaber skÞnhed med de flotteste bryn hun laver😍👌🏻Wow! Jeg havde overvejet at fÃ¥ lavet bryn i nogle Ã¥r, men fordi jeg havde set sÃ¥ mange grimme tilfÊlde, sÃ¥ turde jeg ikke. Lige indtil jeg stÞdte pÃ¥ Eva’s Instagram og sÃ¥ hendes arbejde. Hun er sÃ¥ dygtig! Og jeg elsker elsker elsker mine bryn, som hun har lavet👌🏻Hun er sÞd, professionel og kanon dygtig. Eva giver jeg mine allerbedste anbefalinger. Du vil ikke fortryde det❀
Tak for de smukke bryn sÞde Eva🙏🏌
Kh Nina

2022幎11月15日

Anbefaler absolut ikke stedet

Anbefaler absolut ikke stedet! Blev ikke tilbudt konsultationstid, behandleren virkede meget travlt og optaget med at skindets med sin kolleger under behandlingen. Billeder og Þnsker, som jeg tog med, blev ignoreret. Den ene bryn tegnet 0,4 mm hÞjere end den anden. Istedet den Þnskede 3D fik plettegning. Taget ikke hensyn til individulle nuancer. Den ene halvbryn blev plukket, hvorunder ses rester af tidlige permanent, dvs fik dobbelt spids. Arbejdsplads er meget mÞrk-svÊrt at vurdere resultaten. Da jeg klagede over asymmetrien fik at vide, at deres fejl skulle jeg bare rette ved at fÃ¥ Botoks. Bookingsystem virker ikke. Meget langsomme til at svare pÃ¥ Instagram, de sidste 2 beskeder besvaret ikke. Behandlere lige glade med resultat og har ingen estltisk syn. Ikke kvalitetsorienteret, men Pengeorienteret! Betalte 3.000kr👎👎👎🀜

2022幎7月26日
Eva Nawabi ロゎ

Eva Nawabi からの回答

KÊre Marina,

Jeg har allerede haft en korrespondance med dig, dog ser jeg desvÊrre fÞrst din anmeldelse nu. Jeg er meget ked af din oplevelse, samt anmeldelsen her, da jeg selv har vÊret tilstede under din behandling som blev udfÞrt af min kollega.

Vi arbejder med meget lys i vores behandlingsrum, så det er bestemt ikke mÞrkt. Derudover har vi taget ekstrem meget hensyn til det resultat du Þnskede dig.
Vi kiggede på dit papir som du havde med, af de billeder af bryn som du synes var pÊne, dog forklarer vi alle vores kunder at vi opmåler alt udefra dit ansigt og ingen kan få de samme bryn. Vi opmåler alle punkter specifikt udefra dit eget ansigt, dette får man også forklaret, både af os men også i vores papirer som man lÊser igennem inden behandlingen.
Vi er altid åbne overfor at man viser billeder eller fortÊller sine Þnsker, men ingen kan pege på et billede og regne med at få prÊcis det samme - dette fortÊller vi også.

Der blev brugt rigeligt med tid til optegningen af formen da du Þnskede det på en bestemt måde, og vi gik ikke igang fÞr du godkendte denne. Ingen er symmetriske i ansigtet, man vil skabe et bryn der syner ens, men ingen er symmetriske, vi har bl.a. vores mimik som vi ikke tager hensyn til.
Har man meget mimik og kan vi se at det er noget som man som klient påpeger efter optegning af formen, eller efter behandlingen er blevet udfÞrt, så kan vi sagtens anbefale botox da det netop får musklerne til at slappe af.
Bookingsystemet vi benytter os af fungerer helt fint og du har fået svar på alle dine beskeder af mig på instagram.
Jeg er ked af vi ikke har kunnet gÞre dig tilfreds.

De bedste hilsner,
Eva Nawabi

KÊmpe anbefaling!

Jeg fik lavet microblading hos Eva for 1 Ã¥r siden, og jeg er stadig SÅ glad for dem. Det er en kÊmpe befrielse ikke at skulle tegne dem op hver dag. Hun er utrolig dygtig, og jeg vil til hver en tid anbefale hende til folk, jeg kender. ❀

2022幎3月16日

SÞde og dygtige Eva

Ikke nok med at Eva er mega sÞd, venlig, imÞdekommende og smilende så er hun også fantastisk dygtig til at lave bryn! Bliver glad hver gang jeg kigger i spejlet. Tak Eva. Varm anbefaling her fra.

2022幎1月26日