レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dit jaar voor de eerste keer via exit reizen naar Texas geweest. De reis was uitstekend uitgestippeld naar onze wens hotels waren prima de mensen bij exit reizen hebben dit super geregeld voor ons m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Max heeft ons fantastisch geholpen met een roadtrip van New York naar Houston via de "bekende" muziekroute, Nashville , Memphis en New Orleans. Hij heeft voor ons een reis uitgestippeld volledig op on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn ontzettend goed geholpen door Exit reizen in de voorbereiding en onze reis naar Kissimee (Florida). Voor het eerst naar Amerika met de hele familie dus hadden een hele hoop vragen, onzekerhei... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer mooie rondreis door Florida gemaakt via Exit Reizen. Lot heeft ons fantastisch geholpen. Reis is helemaal samengesteld naar onze behoefte. Communicatie heel duidelijk. Updates op hotels top gereg... もっと見る

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7件

レビューを書く

super rondreis USA

Wij hebben met 6 personen een hele mooie rondreis door Arizona, New Mexico, Colorado en Utah gemaakt. Op de terugweg nog een stopover in New York gehad voordat we naar NL terugvlogen. Voordat we boekten hebben we veel overleg gehad en al onze vragen werden steeds snel en vriendlijk beantwoord. Ook de adviezen over de te rijden route waren perfect! Alles was top geregeld, de huurauto, de hotels en de excursies. Volgend jaar weer Exit Reizen.

2019年10月13日

Oostkust VS

Net teruggekomen van een heerlijke trip langs de oostkust van de Verenigde Staten, geadviseerd door Exit Reizen. Wat een leuke route en hotels hadden jullie voor ons uitgestippeld. De volgende reis boek ik weer bij Exit Reizen, al mijn wensen hebben jullie perfect weten om te zetten in een geweldig ervaring!

2019年8月31日

Droomreis naar Hawaii

Geweldige reis naar Hawaii gehad met Exit Reizen. Alles was tot in de puntjes geregeld op alle drie de eilanden (Maui, Kauai en Big Island). Van tevoren kregen we een leuk reismapje met informatie en reserveringen. We hadden overal ontzettend fijne hotels en de huurauto’s waren ook goed geregeld.
Thanks Exit reizen, volgend jaar weer :)

2019年8月29日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring met Exit Reizen…

Zeer slechte ervaring met Exit Reizen autohuur. Auto voor de USA geboekt en betaald. Krijg niet veel later van hun kant een annulering "de door u uitgekozen auto is niet (meer) leverbaar". Ze bieden geen alternatieve auto voor die prijs, zoals ze volgens hun eigen opgestelde reisvoorwaarden wel beloven. Excuus van Exit Reizen: tja de prijs was een foutje in het boekingssysteem, en ook kwam het excuus "het was een menselijke fout". Mijn conclusie: ze zeggen zoek het zelf maar uit, wij gaan je niet verder helpen.

2019年4月9日
5つ星のうち1の評価

Ik zou Exit Reizen aan niemand aanbevelen

Slechte ervaring met Exit reizen en ik zou ze aan niemand aanbevelen.

1. Ze werken met niet communicerende partners (Alamo NY)
2. Alamo rekent extra kosten wanneer je al enkele minuten te laten bent met het inleveren van de auto.
3. Heb je vooraf drop-off kosten betaald, dan betaal je ze (tijdens het ophalen van je auto) bij Alamo NY gewoon opnieuw. Echter zijn de kosten wel weer teruggestort, maar er is een flink bedrag gereserveerd op je credit card. Ook hebben we vooraf nadrukkelijk gevraagd bij Exit Reizen of alles goed zou gaan met het ophalen van de auto omdat op de voucher niks vermeld stond over de vooraf betaalde drop-off kosten.
4. Heb je extra kosten gemaakt, vergeet alle nazorg en hulp van Exit Reizen
5. Exit Reizen doet niet meer aan enige mailcommunicatie na je reis.
6. Je betaald voor hele kleine wijzigingen al extra kosten aan Exit Reizen. Niet klantvriendelijk!

Dus... wil je voordelig en met veel problemen op vakantie... neem Exit Reizen. Anders regel alles zelf, dan heb je het nog beter voor elkaar en betaal je iets meer.

2016年11月5日

レビューの対象になっている企業の方へ