Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds de start van mijn eigen bedrijf GLYNIT (2020) werk ik samen met Explect. Ik had totaal geen verstand van de logistieke wereld. Explect heeft altijd alle tijd en moeite genomen om mij uit te legg... ãã£ãšèŠã
Mijn ervaring met Explect is echt heel fijn. Ze begeleiden ons bij elke container door heel het proces heen, regelen en ontzorgen ons volledig. Goed bereikbaar en een vast contactpersoon, wat bij... ãã£ãšèŠã
Ik heb intussen een aantal volle 40ft containers uit het buitenland geïmporteerd met explect + wat kleinere pallet zendingen. Helaas heb ik een nare ervaring met een leverancier gehad. Explec... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Logistiek als voorsprong, niet als hindernis. Met Explect regel je internationaal transport slimmer één platform, één team, alles onder controle. Of je nu importeert, exporteert of je supply chain schaalbaar wilt maken: wij combineren technologie met persoonlijke service.
West-Voorstraat 7, 3261LX, Oud-Beijerland, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Een fijn bedrijf met korte lijnen en eerlijke prijzen

Explect ããã®åç
Zeer goed advies, ondersteuning bij alle formaliteiten, snelle respons op vragen en wijzigingen.

Explect ããã®åç
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Zeer snelle en correcte service.
Prettig om zaken mee te doen.

Explect ããã®åç
Na een aantal expediteurs gebeld te hebben (die geen van alle zaken wilden doen met een particulier die eenmalig wat uit China wilde importeren) terecht gekomen bij Explect.
Wat een verademing, relevante adviezen, snelle reacties. Prijs kan ik niet beoordelen maar zou sowieso wat extra betalen voor deze service. Aanrader.

Explect ããã®åç
Uiterst behulpzaam en professioneel bedrijf

Explect ããã®åç
Super service en veel kennis!
Je wordt super geholpen en ook bij kleine opdrachten is de service uitmuntend. Goed bereikbaar, proactief en vriendelijk.

Explect ããã®åç
betrouwbare partij die snel reageert.
Geen enkele vraag is teveel.
zeker een aanrader.

Explect ããã®åç
Goed overleg, goede informatie voorziening. Vaste contactpersonen, erg prettig in het contact.

Explect ããã®åç
Betrouwbare en scherpe oplossingen voor 24 uurs leveringen binnen Europa!

Explect ããã®åç
Super service, altijd snel geholpen en goed bereikbaar!

Explect ããã®åç
Deze Jongens proberen iedere keer weer om het best passende transport, voor debeste prijs voor je te vinden.
Snelle reactie aan de telefoon zorgt ervoor dat je weer snel verder kunt met je dagelijkse werkzaamheden.

Explect ããã®åç
Snel offerte gekregen, zending is ook keurig behandeld. Er bleek alleen een foutje in de prijscalculatie te zitten en bij navraag bleek die prijscalculatie niet heel transparant te zijn. Ik heb niet de indruk dat dit onwil is, meer dat er in het berekeningssysteem iets niet helemaal goed is gegaan.

Explect ããã®åç
goed persoonlijk geholpen en begeleid naar de beste en goedkoopste oplossing

Explect ããã®åç
Erg betrouwbaar bedrijf. Duidelijk, ze weten waar zij het over hebben.
Bedankt en met vriendelijke groet,
Vochtweringdirect.nl

Explect ããã®åç
Alles perfect geregeld tot in de puntjes!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã