レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Don't do it captain! Sikke da et cirkus. Laaaang leveringstid- svar-tid hvis overhovedet- fejl-oplysninger mm...og har endda trukket penge lÊnge inden brillen er afsendt. Nej- anbefaler dem IKKE... もっず芋る

Fin service. Varen kom som aftalt. Dog var der 1 mÃ¥neds leveringstid, hvilket gav anledning til lidt nervÞsitet om, hvorvidt man blev snydt eller ej. Det blev man ikke. Post Nord der stod for levering... もっず芋る

positivt : jeg ser ganske godt med de modtagne briller hvilket jo er det vigtigste. negativt : brillerne fremstÃ¥r ganske kraftige i udfÞrelsen og vejer godt til , 32 gram mod mine gamle briller... もっず芋る

Bestilte linser for 2 ukers siden. Pakken er ikke sendt engang. Har prÞvet at kontakte support via mail, endnu ikke fået noget svar. Der er mange andre bedre sider at kÞbe de samme produkter fra.

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

29件のレビュヌ

Gode briller til god pris!

Jeg har lige modtaget min 5. brille fra extraoptical- og jeg er yderst tilfreds. det har kostet mig under 1/3 af hvad en tilsvarende brille fra louis nielsen som jeg fik overslag på.

Jeg var overrasket over at se mÊngden af negative anmeldelser herpå. Jeg har bestiller briller herfra over de sidste måske 3 år. Jeg har aldrig haft problemer. Man skal vÊre lidt mere tålmodig, men det er forståligt til prisen.

Engang fik jeg en brille der passede forfÊrdeligt men jeg fik lov til at returnere den uden noget besvÊr.

Kan ikke sige andet end jeg varmt kan anbefale extraoptical!

2025幎4月16日
自発的なレビュヌ

De ringeste glas jeg nogensinde har prÞvet.

De ringeste glas jeg nogensinde har prÞvet. Var total ridset efter kun 1 år. Det har jeg aldrig oplevet fÞr. Farveskift var heller ikke sÊrlig kraftig. ExtraOptical mente at det var en forkert klud jeg havde brugt til at pudse glassene med, men det er den samme klud jeg har brugt til alle mine andre briller, og der er ingen af dem der er ridset. Desuden meget lang svartid på spÞrgsmål. De ville ihvertfald ikke skifte glassene, så der skal jeg ikke handle mere.

2024幎12月9日

Don't do it captain

Don't do it captain!
Sikke da et cirkus.
Nej- anbefaler dem IKKE!

2021幎10月20日

Hold jer lang vÊk

Fusk big Time Undskyld mig det giver jo ingen mening det i skriver at den er taget i tolden mig bekendt er Stockholm med i div aftaler så hvordan kan det lade sig gÞre i sender fra Sverige og svensk told tilbageholder mine briller da det burde vÊre danske toldere der tjÊkker pakker det er godt nok en gang vrÞvl i fyre af havde i sagt covid 19 forsinkelse havde jeg kunne forstå det men at svenske toldere i Sverige tilbageholder en svensk pakker er vrÞvl ren ud sagt

2021幎10月20日

Modtager helt forkerte briller

Har bestilt et par briller +0,75 og alt andet tastet direkte ind fra synstest.
De sender mig nogen der mindst er +2,0
Hvor svÊrt kan det vÊre?
Gider ikke det bÞvl og baks med at sende tilbage.. men gÞr det alligevel, fordi jeg ved at der bliver brugt mindst lige så meget krudt på det i forretningen og dermed at de måske får styr på det..

2021幎8月21日
自発的なレビュヌ

Jeg har bestilt et ekstra sÊt briller

Jeg har bestilt et ekstra sÊt briller fra extraoptical til at kÞre bil med. Jeg er blevet opereret for grå stÊr på begge Þjne. En lokal optiker lavede et par briller til 4000kr med det billigste stel han havde.
Exstra Optical lavede et par kÞrebriller til 795kr som er nÞjagtig lige så gode, måske bedre.
Jeg anbefaler virsomheden på det varmeste. Leveringstiden var 2 uger men brillerne er vÊrd at vente på, og min lokale brillemand kan ikke gÞre det hurtigere.

2020幎12月31日
自発的なレビュヌ

Leveringstiden er lang, men til gengÊld får man gode kvalitetsbriller til en utrolig lav pris.
I modsÊtning til andre tilsvarende webshops, koster brillerne hos ExtraOptical den pris der står på siden og der skal ikke efterfÞlgende betales alverdens ekstra tillÊg.
Kan klart anbefales.

2020幎12月12日

Briller og pris fremragende

Briller: Fremragende.
Pris: Fremragende.
Leveringstid: 8 hverdage.
Penge trÊkkes ikke når pakke afsendes, men allerede dagen efter bestillingen.
Trackingnummer oplyses ikke af Extra Optical, men kan findes på egen hånd gennem PostNord-app.
Skulle egentlig kun give 4 stjerner p.gr.a. de sidste to ting, men giver 5 stjerner, fordi jeg er rigtig godt tilfreds med brillen. Jeg vil gerne handle hos Extra Optical igen.

2019幎6月24日

Fin service

Fin service. Varen kom som aftalt. Dog var der 1 måneds leveringstid, hvilket gav anledning til lidt nervÞsitet om, hvorvidt man blev snydt eller ej. Det blev man ikke. Post Nord der stod for leveringen var ikke sÊrligt meddelsomme omkring track and trace. Man kunne ikke fÞlge varen i sytemet, der pludselig bare dukkede op. Brillerne levede fuldt ud op til det forventede, uden fejl og mangler.

2018幎9月9日

Buggy website

It has been a good webshop, which I used quite a lot. But the new website is buggy and the support is slow and unresponsive. After one week of correspondence and calls, I was not able to make an order. Went to another street shop, and bought glasses there.

2018幎4月7日

Good (godt)

Bestilte et par briller fÞr jeg havde set på anmeldelserne, da jeg så at de ikke var så gode blev jeg lidt skeptisk. Nu er mine briller så kommer efter 8 dage og de er prÊsic som jeg ville have dem. Glasset er perfekt og det er dug fri. Mit stel der i mod er af plastisk, men det virker til at vÊre af god kvalitet taget i betragtning af jeg kun har givet 394 for stel med glas, og det er smudsafvisende og uv-beskyttende. Jeg kan kun anbefalde alle andre at kÞbe briller der fra da deres priser er passende for et par briller. Det er dog vigtigt, at få fundet ens brille recept, så man ved hvad styrke man skal have i.

Ordered a pair of glasses before I saw the reviews, when I saw that they were not so good I became a little skeptical. Now my glasses are arrived after 8 days, and they are just as I wanted them. The glass is perfect and it's steam free. My model is plastic but it seems to be of good quality considering I have only given 53€ for the frame including glass. it is dirt-repellent and UV-protective. I can only recommend, everyone else to buy glasses from them. Their prices are appropriate for a pair of glasses. So Why pay over Price when you can get discount Price every Day. ;)

2018幎2月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ