Hold jer langt vÊk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kÞnslÞs tÞrt og kÞd af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... ãã£ãšèŠã
Tog derop fordi det lÞd godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gÃ¥ men kun lige, torsdag stegt flÊsk med persillesovs, meget dÃ¥rlig alt var saltet og hel tÞrstegt ikke en gang hunden gad nÊsten Êd... ãã£ãšèŠã
Torsdag-flÊsk. Sad og tÊnkte tilbage pÃ¥ Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret pÃ¥ fade ved borde. FÃ¥rup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... ãã£ãšèŠã
Super godt ophold pÃ¥ 2 overnatninger. LÊkker helstegt pattegris den fÞrste dag. Anden dag hÞnsesalat pÃ¥ ananasring, og marineret svinemÞrbrad kartoffelbÃ¥de og grÞnt. Mega lÊkkert. Sov rigtig godt og... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din nÊste fest.
Saltum Strandvej 63, 9493, Saltum, ãã³ããŒã¯
- www.faarupskovhus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 6ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Dårlig oplevelse, og sletning af kommentarer på FB
Sidste år var vi på Fårup Skovhus og spise Mortens And - og flÊskesteg ... det var faktisk rigtig godt, så i år ville vi gentage succes'en, men nÊste år finder vi et andet sted!
Vi er SÃ
skuffede! Vi bestilte bord samme dag, som annoncen kom i - og stod derfor som nr 3 på det fÞrste af fire A4-sider ... alligevel tog det nÊsten en halv time, fÞr vi fik et bord, fordi de fÞrste to borde, vi blev vist hen til, var blevet optaget i mellemtiden af andre gÊster!
Anden lignede mest sprÊngt and (ingen reelle stykker), flÊskestegen var fed nakkesteg, mÞr, men med en underlig bismag!? Ris a la manden var dog okay ... men jeg synes godt nok, at til en kuvertpris på 99 kr, må maden gerne smage godt!
Endvidere modtager de kun positive kommentarer op deres Facebook, vores opslag blev slettet efter 3 min, og der stod det samme som ovenstående ...det er direkte frÊkt!

Mortens aften
Uorganiseret og stuvet ind med folk. Maden ikke klar 1700, da buffet åbnede. Bakken med and var en rodebunke og både and og steg oversaltet. Sovsen smagte som var den lavet på ren fedt. Folk vrimlede ind og der var stress alle vegne. ForfÊrdelig. Langt fra pengene vÊrd.
Oktoberfest 2016
Hej!
Vil blot sende en stor ros for et fantastisk fint arrangement fredag d. 7.oktober 2016 på Fårup Skovhus!
Der var rigtig god stemning hele aftenen igennem, dejlig mad og et smilende og veloplagt personale. Det var også et supergodt trÊk, at tyrolerorkesteret kom på senere på aftenen igen, hvor festen ellers godt kan have en tendens til at gå ned i gear... Vi var 10 stk. afsted og vi kommer helt sikkert igen i 2017 :-)
Mange hilsner
Dennis Christensen
Tylstrup

Faarupskovhus ããã®åç
4 overnatninger uge 29 med aftensmad - "fuld value for money"
For 3. år i trÊk besÞgte vi det hyggelige Skovhus i skovens stille ro i kort afstand til Jammerbugtens fantastiske strand. VÊrelset havde det som forventes til bad og overnatning, samt gode boksmadrasser. Der var WiFi dÊkning til streaming på vÊrelset (26).
FÞrste (ons)dag stod menuen på buffet & fiskebord, vÊrten Bo stod selv for udskÊring af stege - som også ved fÞlgende afteners stegebuffeter bl.a. helgrillet pattegris (se deres hjemmeside, det er forskellig hver aften).
Vi ankom til buffeten ca.kl 19 - da holdt der spisende gÊsters biler overalt, i skoven og langs vejen. Men der var også på dette sene tidspunkt nok af alt/der kom lÞbende nyt ind fra kÞkkenet. Frisk kÞlet salatbuffet. Også lagde jeg mÊrke til, at der var "specialiteter" til mindre bÞrn. Også et udvalg af hjemmelavede pÞlser.
VÊrten og personalet er venlig imÞdekommende, nogle af dem ret humoristiske, på den gode tÞrre vensysselske måde.
Det virker somom de synes det er sjovere af tjene 5 stk 25Þrer end 1 krone; der er i perioder voldsomt tryk på; men kÞkkenet og betjeningen fÞlger med. Ved siden af restaurant/buffet m.v. formår de samtidig private selskaber og madleverancer ud af huset. Jeg er imponeret over deres formåen, de tjener deres penge.
Går man efter en stille date-middag, er det ikke stedet; men er det aktiv, festlig & fornÞjelig samvÊr man sÞger, så er det stedet.
Vi er meget tilfredse, og kan kun anbefale stedet; men som i enhver anden henseende, skal man gÞre op med sig selv, hvad det er man kÞber - og forventer til prisen. Det forekommer mig, at flere af min medanmeldere overser dette. Fårup Skovhus leverer det som de lover.
Er der da ikke noget jeg kan brokke mig over ? Jo da ! Jeg savner mit blÞdkogte morgenÊg - men pyt - nÊste år tager jeg selv en Êggekoger med. Det afholder mig ikke fra tildele fuld stjernehus.

Et godt valg
Jeg prÞvede den italienske buffet sammen med mine kollegaer, og vi gik ikke skuffet derfra. 159 kroner for en buffet er selvfÞlgelig ikke den billigste pris, men når maden er i orden er jeg også villig til at punge ud.

Fremragende buffet
Velsmagende buffet
IsÊr den helstegte pattegris
Familien Jensen 15/7-16

dårlig service.
Min kÊreste og jeg spiste på Fårup skovhus sÞndag d.8.maj 2016. Der var en del gÊster men det undskylder ikke at Vi skulle vente en halv time på drikkevarer. Da vi endelig fik vores colaer var de helt flade .......uden brus. Jeg gik op i baren og fik et par nye. Igen uden brus. ...
Maden var kold......... virkelig en skuffelse.
Nu har jeg lÊst alle anmeldelserne og kan se mange af de samme problemer går igen selvom i skriver at i tager det til efterretning. Hvorfor gÞr i ikke noget ved de gentagne fejl ????? Overvejer om det var sidste gang vi kommer der.

Faarupskovhus ããã®åç
Et rigtig hyggelig sted ude i skoven med lÊkker mad.
Et sted som man bare må opleve med
Med rigtig godt mad, og meget af
det til billige penge.
Et sted som varmt kan anbefales,
og har man lyst til en overnatning kan
det som regel også lade sig gÞre
Altid god og hyggelig behandling af personalet
Vi har altid vÊret rigtig godt tilfreds.

Forrygende aften med BjÞrn & Okay
Vi havde en rigtig dejlig aften på Fårup Skovhus.
LÊkker mad, behagelig betjening og dejlig musik.
Vil meget gerne anbefale en aften på Fårup Skovhus til alle andre.

Fremragende
Hyggelig omgivelser god betjening og rimelig priser

dejligt sted god betjening
altid sÞde og hjÊlpsomme, god mad uhmm

Faarupskovhus ããã®åç
Hyggelig og lÊkker restaurant. Både til selskaber og buffet.
Jeg har både vÊret til selskaber og fået sommerbuffet på Fårup Skovhus. Det er til at betale og maden smager lÊkkert. Både for bÞrn og voksne. De har store lyse selskabslokaler. Det ligger inde i skoven og tÊt på vandet, så man kan gå en god lang tur bagefter man har spist dig mÊt. Derudover er de meget fleksible i forhold til hvis man vil holde selskab der. Desuden har de også fine vÊrelser man kan overnatte i. Jeg kan varmt anbefale Fårup Skovhus.

Faarupskovhus ããã®åç
Hyggeligt sted og gode nordjyske priser

Faarupskovhus ããã®åç
Altid fin og veltilberedt mad
Maden er god og veltilberedt og der er altid nok af det. både når det spises i huset og når det er take away. Der er mange forskellige retter når det er buffet super god.

En dejlig fÞdselsdagsfest
Vi fejrede familiefÞdselsdag på Fårup Skovhus - og det gÞr vi gerne igen:-)
Vi havde en dejlig dag i lyse lokaler, med stor lÊkker buffet og meget kompetent personale. Fra de fÞrste forberedelser fandt sted til regningen var betalt, fÞlte vi os i trygge professionelle hÊnder.
Vi siger tak for en dejlig fÞdselsdagsfest - og på gensyn:-)

Faarupskovhus ããã®åç
Hygge, med service i hÞjsÊdet
Her fÞler man sig hjemme. der bliver på en venlig, og meget servicemindet måde taget hånd om alt. Alt kan lade sig gÞre

Faarupskovhus ããã®åç
Fremragende og Êrlig mad!
Elsker at komme på Fårup Skovhus, hvor der altid er god stemning og maden er i top. Og så er det jo oftest sindssygt billigt!

Faarupskovhus ããã®åç
LÊkker mad og rigeligt af det!
Fik mad til vores barnedåb. Virkeligt lÊkker mad og rigeligt af det + super god service. Kan varmt anbefales:-) Har også spist deroppe ved flere lejligheder og det har også altid vÊret rigtigt godt.

Skuffelse
Stegt flÊsk med persillesovs.........ð
Aldrig har en ret vÊret Þdelagt sådan .... og så nationalretten
Sovsen mindede om fed tapetklister uden smag af noget som helst.tyk hvid og klistret, uden skyggen af persille, salt eller peber.
De lÞb tÞr for rÞdbeder og serverede agurkesalat istedet.....
Kan ikke anbefales