Hold jer langt vÊk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kÞnslÞs tÞrt og kÞd af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog derop fordi det lÞd godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gÃ¥ men kun lige, torsdag stegt flÊsk med persillesovs, meget dÃ¥rlig alt var saltet og hel tÞrstegt ikke en gang hunden gad nÊsten Êd... ãã£ãšèŠã
Torsdag-flÊsk. Sad og tÊnkte tilbage pÃ¥ Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret pÃ¥ fade ved borde. FÃ¥rup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... ãã£ãšèŠã
Super godt ophold pÃ¥ 2 overnatninger. LÊkker helstegt pattegris den fÞrste dag. Anden dag hÞnsesalat pÃ¥ ananasring, og marineret svinemÞrbrad kartoffelbÃ¥de og grÞnt. Mega lÊkkert. Sov rigtig godt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din nÊste fest.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi er to par
Vi er to par, der lige har vÊret på, ophold, for fjerde gang. Lige så godt som de tre andre gange. GlÊder os til 5 gang. Giver to ekstra stjerner.
Bedste og billigeste flÊsk i Danmark.
Vi har i dag vÊret til friteret flÊsk
Vi har i dag vÊret til stegt ( friteret ) flÊsk. Pris og kvalitet hÊnger absolut sammen. Jeg har aldrig fået så billig flÊsk. Jeg har heller aldrig fået så dårligt noget flÊsk. Den såkaldte stegte flÊsk havde helt tydeligt vÊre i frituren, det sammen var gÊldende for den rÞgede af slagsen. Den panerede flÊsk var så sej, tÞr og trådet at jeg mistÊnker den kraftigt for at vÊre genopvarmet. FÊlles for alt kÞddet er, at det er fuldstÊndig oversaltet. De ellers nye kartofler var overkogte og sidst men ikke mindst - Persillesovsen fin i konsistensen, meget vag og ligegyldig i smag, helt tåbeligt sÞd, og på ingen måde smagt til. Og persillen der var rÞrt i, kunne man heller ikke smage. Det gÞr ondt som kok at opleve, at der på alle mulige måder mangler faglig stolthed i kÞkkenet.
Ekstrem dÃ¥rlig kundeservice og megaâŠ
Ekstrem dårlig kundeservice og mega uhÞfligt personale!
Vi havde bestilt en overnatning men da min mands mor bliver syg med en blodprop ringer vi og spÞrger om vi kan aflyse (dette er tre dage fÞr booking aftale) personen der tager tlf siger at vi skal tale med en som fÞrst er der dagen efter fra 10-14⊠Vi ringer dagen efter om fredagen 13.20 pga arbejde og fÃ¥r sÃ¥ af vide af den person som tager tlf at den vi skulle snakke med var gÃ¥et kl 13⊠vi fortÊller situationen og fÃ¥r bare af vide at vi kan prÞve at ringe pÃ¥ mandag (vi havde booket fra sÞndag til mandag) vi spÞrger til refundering af de penge vi havde betalt men det kunne personen ikke svarer pÃ¥ vi mÃ¥tte prÞve at ringe mandag⊠vi vÊlger sÃ¥ at sige vi vil ringe tilbage senere da vi derhjemme skal snakke om det da 1200kr er mange penge hvis de ikke kom retur⊠Vi vÊlger sÃ¥ at tage overnatningen alligevel og det ringer vi og oplyser⊠vi spÞrger personen om vedkommende ikke er sÞd at tjekke at vores booking stadigvÊk er tilgÊngelig men dette svarer vedkommende nej til fordi der er gÊster⊠min mand ber dem i en lidt bestemt tone om de vil vÊre sÞde at tjekke da vi skal vide det sÃ¥ vi ikke kÞre forgÊves med bÞrn og det hele⊠personen svarer sÃ¥ âjaâsÃ¥ skal jeg da nok forlade mine gÊster for at hjÊlpe dig! Total uforskammet!
Vi ankommer til vÊrelset og der er kun redt op i dobbeltsengen selvom vi har booket til fire⊠de reder åbenbart ikke op i hemsen på trods af at det er deres eget valg i et af vÊrelserne til fire Pers⊠!
Der manglede linned til to selvom vi igen havde booket til fire personerâŠ
Ikke om jeg vil anbefale dette sted til nogen som helst..!
Vi havde sÃ¥dan glÊdet os men allerede den manglende varme kundeservice vi fik i tlf den fÞrste henvendelse glÊdet vi os overhovedet ikke⊠og den manglende kundeservice holdte sÃ¥ desvÊrre stik hele vejen igennem⊠! Ãv
Kan ikke blive til mere end 1 stjerneâŠ
Kan ikke blive til mere end 1 stjerne desvÊrre.
Noget af maden var ok service manglede meget .
VÊrelser med hems dÃ¥rligt for dem som ikke kan lide hÞjder ,dÃ¥rlige senge ,alt for blÞde .puderne var tynde som den billigste i jysk SÃ¥ ikke et sted for os sidste gang vi besÞger dette sted â¹ïžâ¹ïžâ¹ïžâ¹ïžâ¹ïžâ¹ïž
Vi var til helstegt pattegris og detâŠ
Vi var til helstegt pattegris og det var super godt , vi kommer gerne igen.
Fantastisk lÊkker mad.
Fantastisk lÊkker mad.
BesÞgte Fårup Skovhus igen, igen til lÊkker Stegt Pattegris. KÞdet var mÞrt, og der var mange dejlige salater. Sikke en middag for så få penge. Servicen var god, og der var godt besÞgt. Kan helt sikkert godt forstå , der var så mange mennesker. Vi vil absolut komme igen. Anne Grethe
Der findes bedre alternativer
Dårlig service, dårlig mad og langt fra pengene vÊrd. Bare en dårlig oplevelse.
Ros til fredagsbuffet
Efter at have lÊst diverse dårlige anmeldelser af stedet, var vi skeptiske. Min mand og jeg var til "gris" fredag d. 14.7- alt var absolut helt i orden. Vi har kun ros til stedet. Drikkevarerne (lidt) dyrere end de fleste steder, men forståeligt, når maden kun kostede 99 kr pr. person. Der var mangel på p-pladser kunne vi se, da vi tog derfra, vi var heldige at komme tidligt, så vi havde en fin p-plads
Okay lÊkkert mad
Okay lÊkkert mad, ikke et kÊmpe udvalg men fint. Vi fik fredag den 14/7-23 buffet med gris, det var super fint og mega billigt.
Mad ud af huset
Vi har fÞr bestilt menuer som mad ud af huset, når vi har holdt fest, og har altid vÊre meget tilfredse! LÊkker mad til en skarp pris!
Denne sommer var vi desvÊrre for sent ude, og blev derfor ringet op med besked om, at de desvÊrre ikke kunne levere mad til vores fest grundet for mange bestillinger samme dag. Et par timer senere blev vi ringet op igen med besked om, at de havde fået en aflysning og alligevel kunne levere til os. Selvom vi havde fundet anden lÞsning, synes jeg det var en rigtig fin service at ringe tilbage til os :-) Vi vender tilbage som kunder igen en anden gang!
Helstegt pattegris
Til min mands fÞdselsdag havde vi bestilt Helstegt pattegris med salatbuffet og 2 slags kartofler og med udskÊring på stedet.
Maden kom til aftalt tid, hÞflig og venlig kok der hurtigt og nemt fik anrettet det hele. Maden smagte godt, fint anrettet og der var rigeligt af det hele.
Stor tak til Faarupskovhus. Venligst Anna og Ole Nissen
Ãv Þv ð€
Vores fÞrste besÞg og desvÊrre også sidste.
Vi havde virkelig glÊdet os. Men må sige det er dyremishandling at slagte et dyr for så at total skam stege det bagefter, kÞdet var så tÞrt at det var uspiselig med undtagelse af rigbenene, som var oversaltet, laksen kunne man nÊsten ikke bide over, pompfritterne og de rÞde pÞlser var kolde. Salaterne var på ingen måde vores favoritter.
BrÞdet var dog godt og friskt ððŒMen ville aldrig betale sÃ¥ meget for et stykke brÞd.
SÞd og venligt personale, det undre os dog at de ikke på noget tidspunkt spurgte om vi var tilfredse med maden ?
Dejlig solid mad
Dejlig og solid mad. Personalet havde meget travlt, men der var ingen ventetid. Meget mÞrkt vÊrelse, men da det var varmt, var det udmÊrket med et kÞligt vÊrelse. Der trÊngte virkelig til at blive fjernet spindelvÊv på vÊrelsesbygning udenfor og til at få fjernet ukrudt. Dejligt med et lille cafebord og to stole udenfor vÊrelset. Utroligt at så mange tager den brugte tallerken med til buffet og genbruger den. F.eks. Þser op af flÞdekartofler og lader "opÞserskeen" rÞre tallerkenen - den tallerken, som man jo også har brugt sin gaffel på (som man har haft i munden). Tag dog en ny tallerken, når man går 2. gang. Der var jo rigeligt af dem. Vi havde 6 overnatninger 08.06.23 - 14.06.23
Vi holdt sommerfest for 50 personer
Vi holdt sommerfest for 50 personer. Menu totalfest, som var så veltillavet og lÊkker med stort og varieret udbud af salater, kartofler og kÞd. Forretten som var fiskeanretning var yderst delikat og dessert et stort udbud af isdessert, kage og ost. Vores gÊster og os selv var ovenud tilfredse med Fårup Skovhus, så vi anbefaler det til gerne.
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse
Vi ankommer 4 personer til der buffet
Får anvist et bord vi selv skal finde i et lokale med folk der sidder som sild i en tÞnde
Vi får hurtig betjening & får vores drikke vare & kan gå i gang i buffeten
Vi kommer op til buffeten der ligner en gang smadder, ingen beskrivelse på hvad der var. Det lignede noget der bare var rodet sammen
Beskidte tallerkner, & det kÞd der blev serveret i buffeten var så tÞrt at man kunne blive kvalt i det
ALDRIG OM JEG SÃTTER MINE BEN DER IGEN
Vi har lige haft 4 dag blev taget godtâŠ
Vi har lige haft 4 dag blev taget godt imod da vi kom sÞd og smilende personale vÊrelser var ren med god varme da vi kom maden var i orden morgenmaden fin med frisk bagte brÞd vi kommer helt sikkert igen
Det var for ringe
Det var billigt. Og så alligevel ikke. 4 personer kostede inkl drikkevare over 500 kr og det er nok et af de dårligste kÞb jeg har gjort lÊnge. Er egentlig lidt bekymret for om jeg skal kaste op i nat. BÞvser stadig dårlig lammekÞd. Virkelig kedeligt mad og kedelige omgivelser. Små borde, kold belysning og på ingen måde hyggeligt. Vi lod os friste af et tilbud som jo nok alligevel var lidt for godt til at det kunne vÊre sandt.
Kedelig mad
Vi var 6 personer til deres 'vinterferie-buffet'. Det var desvÊrre en skuffende oplevelse.
For det fÞrste er bordene ekstremt små. Selvom 2 i vores selskab var spinkle piger, måtte 4 af os stadig sidde med fÞdder og arme udenfor kanten af bordene.
Selve maden var meget meget skuffende. kedeligt oksekÞd, uspiseligt lam, sur sovs (og kun 1 sovs at vÊlge imellem.) Og mange af tingene i buffeten såsom pommes frites var decideret kolde...
Det eneste positive jeg kan sige, er at det var billigt. Men en meget skuffende oplevelse. Vi kommer nÊppe igen.
Vi var i går
Vi var i går, d 02.12.2022 til julefrokost med et hold arbejdere fra Colas, og det var det ringeste mad som var der. Frikadellerne smagte voldsomt af salt, både tarteletter og tarteletfyld var koldt, grÞnlangkålene var meget saltede og resten af maden var heller ikke indbydende at se på, så det havde vi ikke lyst til at spise
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ