Hold jer langt vÊk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kÞnslÞs tÞrt og kÞd af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... ãã£ãšèŠã
Tog derop fordi det lÞd godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gÃ¥ men kun lige, torsdag stegt flÊsk med persillesovs, meget dÃ¥rlig alt var saltet og hel tÞrstegt ikke en gang hunden gad nÊsten Êd... ãã£ãšèŠã
Torsdag-flÊsk. Sad og tÊnkte tilbage pÃ¥ Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret pÃ¥ fade ved borde. FÃ¥rup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... ãã£ãšèŠã
Super godt ophold pÃ¥ 2 overnatninger. LÊkker helstegt pattegris den fÞrste dag. Anden dag hÞnsesalat pÃ¥ ananasring, og marineret svinemÞrbrad kartoffelbÃ¥de og grÞnt. Mega lÊkkert. Sov rigtig godt og... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din nÊste fest.
Saltum Strandvej 63, 9493, Saltum, ãã³ããŒã¯
- www.faarupskovhus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 6ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Min familie var til helstegt pattegris
Min familie var til helstegt pattegris. Da regningen skulle betales. Skulle der betales for 4 voksne personer. Trods de to bÞrn kun var 2 år og 7 år. Tjeneren forklare at prisen er sat efter antal personer
Det er det vÊrste mad jeg lÊnge harâŠ
Det er det vÊrste mad jeg lÊnge har smagtðalt var bare meget uprofessionelt.
Vi kom for at spise aftensmad
Vi kom for at spise aftensmad. Eller det vi troede ville vÊre okay. Det var det vÊrste, vi var fire afsted vores dreng fik en endestykke som var så tÞr at han nÊr havde knÊkket hans tÊnder. Manden var kold, kÞdet var meget tÞr, ikke et stort udvalg fra buffet. KÞdet lå frit fremme, fluerne svÊrmede omkring det. Det er IKKE pengene vÊrd.
God oplevelse
Har netop vÊret på et ophold gennem Risskov Bilferie og vi har vÊret godt tilfreds. Maden var god flink personale vÊrelset var rent og pÊnt så vi var rigtig godt tilfreds. Jeg vil dog sige at udendÞrs arealerne trÊnger til en kÊrlig hånd hvilket jeg kunne forstå de godt var klar over.
Stegt flÊsk
Vi var taget til stegt flÊsk med persillesauce, for det var ikke sovs, og det smagte overhovedet ikke af noget - ikke engang persille. Til gengÊld smagte flÊsken så meget af salt, at det rev og kradsede i maven - undtagen det panerede flÊsk. Det smagte rigtig godt.
LÊkker buffe på fars dag
LÊkker buffe på fars dag , altid et smilende personale og alt hvad hjertet kunne Þnske.
Vi var til fredags gris fredag d 20/5
Vi var til fredags gris fredag d 20/5.
Det er det ringeste jeg nogensinde har fået. Grisen var rå, flÞdekartofler var kolde og smagte ikke af noget. KÞbe salaten var tÞr. Vil aldrig nogen sinde komme der igen.
Det var det vÊrste jeg nogensinde harâŠ
Det var det vÊrste jeg nogensinde har prÞvet.
Rigtig hyggelig 75 års fÞdselsdag
Vi havde en rigtig hyggelig 75 års fÞdselsdagsfest på Faarup Skovhus, og maden var bare perfekt. Tjeneren var rigtig god, og fik det hele til at glide glat hele aftenen. Samtalen med Bo i starten vedr. fÞdselsdagen, var rigtig god, og med fin vejledning om dagen. Alt i alt en dejlig fest.
Familie julefrokost med det lÊkresteâŠ
Familie julefrokost med det lÊkreste tapas ud af huset med meget at vÊlge imellem og det smagte fantastisk jeg anbefaler kraftigt deres mad både ud af huset og i restauranten
Dejlig mad og sÞde tjenere
Dejlig mad og sÞde tjenere. Dejligt med de fine områder til bÞrnene, både ude og inde.
Fantastisk sted.
Fantastisk sted.. super hÞflig personale og maden er i top... og han fyren der skÊre kÞd er satme kvalitet i fÞrste klasse, service for alle pengene
Maden smagte rigtig godt
Maden smagte rigtig godt, og jeg rullede hele vejen hjem, så mÊt jeg var
LÊkkert mad!
Super god mad
Super god mad. HÞflig personale.. og ham gutten der skÊre kÞd er the GOAT ðð€
Super dejlig steg efterårsbuffet ud af huset
Super dejlig efterÃ¥rsbuffet ud af huset til vores datters nonfirmation - maden kom til tiden selvom vi holdt det et godt stykke vÊk fra Faarup Skovhus - og den der afleverede hjalp med at bÊre ind og gav vores hjÊlpere god info. Det fÞrste gang vi fÃ¥r herfra men bÃ¥de os og vores gÊster var enige om, at det godt kan gentages ð til en anden stÞrre fest.
Man kan frygte at nÃ¥r der er tre slags kÞd at der sÃ¥ fx er sparet pÃ¥ oksemÞrbraden, det var der ikke ð lÊkker flÞdekartofler med ramslÞg og vores gÊster spiste rub og stub af bulgursalaten. Tak fordi I derved var med til at skabe den bedste ramme om festen - vi har faktisk intet dÃ¥rligt at sige ðªð lÊkker mad til billig penge leveret spot on time og stadig varmt ved ankomst
Bryllup - perfekt!
Vi holdte vores bryllup på Fårup Skovhus d. 18/9/21.
ALT gik fremragende, god mad, god service og meget imÞdekommende personale, lige fra den fÞrste samtale til vi forlod stedet nÊste morgen.
De havde ekstremt travlt med andre arrangementer samme aften, men vi (72 gÊster), mÊrkede intet til det - tvÊrtimod!
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til FÃ¥rup Skovhus.
Tusind tak for en rigtig god fest.
- Stephanie & Caspar
fårup skovhus
Så er vi lige vendt hjem fra et 5 dages ophold på Fårup Skovhus, det var 5 rigtig gode dage, med et personale der hele tiden var velsmilene, selvom de havde drÞn travlt med fester. tak for 5 gode dage