Super venlig betjening
Super venlig betjening, samt hurtig service af min elcykel
Ny cykel fra cykelhandler FACykler. Brugt cykel. Cykelspecialisten i Fredericia har også din Christiania cykel. Cykelservice når det er bedst. Cykelservice er for Kunden i Centrum. Hos os er Kunden i Centrum. Cykelspecialisten, når det gÊlder nye eller brugte cykler. Faglig og professionel information om ny cykel fra cykelspecialisten. Faglig og professionel information om ny el-scooter fra cykelspecialisten. Ny cykel, el-cykel. Ny El-scooter og ny el-cykel. Dine nye cykler eller ny el-scooter
Super venlig betjening, samt hurtig service af min elcykel
Havde min sÞns cykel til rep.
afleverede den fredag og fik den tilbage tirsdag, egentligt fint. Men da han kom hjem med den var sadel i stykker, og der var lavet en masse ridser på gear indikator. Da vi henvendte os igen blev vi afvist.
Virkelig dårlig oplevelse, at de ikke kan passe ordenligt på ens cykel når de opbevare dem. Vil ikke anbefale nogen at bruge dem.
KÞbte en lovlig monza cylinder hos FAcykler, det var så åbenbart en dårlig replica af en tysk 25 km/t cylinder jeg havde kÞbt. Det nÊvners der ingen steder om på hans hjemmeside, og har efterhånden skrevet 3 mails til ham omkring det, men han kan ikke finde ud af at svare.
Utroligt man ikke engang kan finde ud af at svare tilbage, elendig hjemmeside og man kan sammenligne hans dele, med dem fra Thansen og andre Kina stumper . Den 1-stjerne er fordi man ikke kan give mindre.
Jeg har nu et par gange kÞbt knallertdele hos FA Cykler. Har man spÞrgsmål fÞr bestilling svares der hurtigt (også i weekenden) og evt. ombytning sker problemfrit.
Trods en mindre virksomhed ydes der altid en god service, og uden at generalisere, har jeg ikke oplevet tilsvarende service hos andre forhandlere af samme dele. 5 stjerner herfra.
Tusind tak for sÊrbehandling samt hurtigt svar og behandling af min ordre.
Den fine behandling kunne mange andre net butikker godt lÊrer noget af også var det til og med det billigste sted :-) Jeg vender helt sikkert tilbage når jeg skal have handlet lidt nyt cykel grej.
Mvh.
Steen Hansen
KÞbte nogle dele til min Puch Maxi. Hurtig levering, god service og fornuftige priser. Tak.
Jeg manglede et typeskilt til mit projekt, desvÊrre så varen ud til at vÊre udsolgt. Jeg mailede kort med indehaveren af butikken, hvorefter han straks sÞrgede for at finde et skilt, lave gravering samt afsende i ordentlig tid. God oplevelse at handle der, selv over mail :-)
Hurtig levering
Pris og kvalitet overensstemmelse ð
Hurtig levering, bestilte mandag modtog onsdag, sådan. God kvalitet af varer, sådan.
Hurtig levering og god kundeservice. Handler der gerne igen.
I trods over, at Babysam ikke sÊlger nye dÊk til barnevogne, men kun hele hjul med dÊk, faldt jeg over facykler.dk, som var de eneste, som kunne levere netop de dÊk jeg skulle bruge.
Derfor var jeg også nÞdt til vove pelsen med deres webshop. Dermed forstået, at for at kÞbe en vare ved facykler.dk, skal man fÞrst sakse de varenumre man skal bruge ind i en mail til dem. Derefter får du svar om de har det på lager, og hvad prisen er.
Nu kommer det vÊrste: Man skal så overfÞre pengene til dem i forvejen, og når de så kan se pengene på deres konto, så sender de varen med GLS.
Varen ankom som lovet, jovist, men i 2010 bÞr det ikke vÊre nÞdvendigt at handle på nettet på denne måde. Butikken er heller ikke e-mÊrket.
Jeg vil til enhver tid fraråde folk at handle på denne måde, hvis de har et alternativ. Det havde jeg desvÊrre ikke i dette tilfÊlde.