Jeg glÊder mig til hver en tand behandling hos Hans. Han er rolig, rar og svarer fagligt og forstÃ¥eligt pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Taler ikke unÞdvendig small talk. Har humor og er sÊrdeles grundig... ãã£ãšèŠã
Altid en fantastisk dejlig oplevelse at komme til tandlÊgen hos jer. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ Henrik og Tanja som jeg gÃ¥r hos. Jeg bliver altid mÞdt at smilende og skÞnne mennesker, det er en stor forn... ãã£ãšèŠã
Var i dag i stolen til fÞrste etape af operation krone, og blev bedÞvet perfekt og bedÞvelsen forsvandt hurtigt, og alt gik SUPER godt, og glÊder mig til sidste etape om 14 dage . Tak for den beds... ãã£ãšèŠã
Endnu engang har jeg haft en rigtig god oplevelse hos denne tandklinik. Jeg bliver hver gang mÞdt med venlighed og professionalisme fra start til slut. Behandlinger m.m. bliver forklaret gru... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores tÊnder skal holde hele livet. Vi hjÊlper dig med at passe godt på dem. Hos os kan du altid kan forvente en hurtig, smertefri og professionel behandling.
Farum Hovedgade 11 A, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- 4495 0902
- klinik@farumtand.dk
- www.farumtand.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Altid en fornÞjelse at komme tilâŠ
Altid en fornÞjelse at komme til tandlÊgen hos Daniel G, god service og hÞj kvalitet og man er helt tryg hele vejen.
Det er i bund og grund bare den bedsteâŠ
Det er i bund og grund bare den bedste tandklinik jeg har vÊret hos.
Alle fra personalet er smilende og venlige.
Og helt fair priser.
God professionel og hÞflig behandlingâŠ
God professionel og hÞflig behandling fra personalet i skranken til Hans, som er utrolig dygtig
Mvh
Birgitte
Atter en god oplevelse hos Tanja
Atter en god oplevelse hos Tanja, og mine tÊnder er klar 15.000 km igen.
Tanja er altid omhyggelig og grundig
Den bedste tandlÊgeoplevekse
Den bedste tandlÊgeoplevekse. Fra modtagelsen i receptionen til endt behandling. Jeg er i gang med en stor make-over behandling pga stort slid. BedÞvelsene var smertefrie! Behandlingen gik bare sÃ¥ ânemtâ for mig. Alle var dygtige professionelle og meget omsorgsfulde â€ïžðŠ·
Endnu en nÊnsom og rigtig godâŠ
Endnu en nÊnsom og rigtig god behandling!
Behagelig og venlig oplevelse
Behagelig og venlig oplevelse.
Fin professionel behandling - hver gang.
Mine bedste anbefalinger.
Jeg er super tilfreds og fÞler mig iâŠ
Jeg er super tilfreds og fÞler mig i meget trygge hÊnder ð
Meget omhyggelig tandlÊge
Meget omhyggelig tandlÊge, behagelig og perfekt service fra jeg trådte ind af dÞren . Det er mit fÞrste besÞg og bestemt ikke sidste
Venlig og imÞdekommende modtagelse
Venlig og imÞdekommende modtagelse. Kompetent og fagligt kvalitetsbetonet behandling i hyggelig stemning. Fair regning.
Meget professionelt
Rigtig god oplevelse. Camilla fjernede 4 visdomstÊnder. Alt gik lige som det skulle. Klar anbefaling âºïž
Bedste tandlÊge ðŠ· i verden.
Bedste tandlÊge ðŠ· i verden.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Virkelig sÞde mennesker hele vejen rundtð
Dygtig tandlÊge
Dygtig tandlÊge. Meget behagelig og meget kompetent.
Var i trygge hÊnder
Flot arbejde og god rådgivning
Jeg har fået lavet en ny krone hos Henrik og fået tandbehandling hos Lina og begge behandlinger har vÊret med stor tilfredshed