FysioDanmark Aalborg, Hasseris & NÞrresundby レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Smertefri efter en behandling Har sundhedsforsikring igennem Aalborg kommune. Kom til Skipper Clements plejehjem hvor Simoen Enevoldsen var som behandler. Jeg kom med meget ondt mellem skulder b... もっず芋る

Jeg blev henvist igennem arbejdspladsen, hvis forsikring betalte for behandlingen. Efter et kort samtale og forslag til et par Þvelse vil fysioterapeuten gerne sÊlge nogle ekstra ydelser. Jeg sagde ja... もっず芋る

Har brugt FysioDanmark en gang fÞr hvor behandlingen var super effektiv!! Denne gang var det Casper Mariager jeg var inde ved, og igen, super effektiv behandling og en fantastisk god rÃ¥dgivning fra Ca... もっず芋る

Er kommet hos Arkadens fysioterapi igennem lÊngere tid. Det er et fantastisk sted med dygtige og engagerede ansatte. Alle er smilende og har stort overskud, altid tid til at give en hjÊlpende hÃ¥nd, hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

FysioDanmark Aalborg er specialiseret i fysioterapi og arbejder mÃ¥lrettet med genoptrÊning af bÃ¥de sportskader og andre problemstillinger. FysioDanmark har udvidet rigtig meget inden for de sidste par Ã¥r og skiller sig nu en del ud fra andre traditionelle klinikker. Vores fag er i en rivende udvikling og det stiller stÞrre og stÞrre krav til den enkelte terapeut, at holde sig opdateret pÃ¥ alle felter. Vi har derfor valgt bÃ¥de at indrette og organisere os, sÃ¥ den enkelte fysioterapeut kan koncentrere sig om, at dygtiggÞre sig pÃ¥ nogle enkelte omrÃ¥der. Helt konkret er terapeuterne organiseret i teams, hvor de indenfor hver deres omrÃ¥de arbejder med udvikling af kompetencerne indenfor netop deres speciale. Det krÊver et stort flow af patienter, at lade den enkelte terapeut specialisere sig og det betyder at vi i dag er mere end 31 fysioterapeuter, der er udvalgt sÃ¥ vi har sammensat et hold der har spidskompetencer pÃ¥ alle felter. Vi tilbyder FÃ¥ dages ventetid Specialiserede teams som alle arbejder med Best Practice Veludstyret trÊningscenter samt 3 holdsale Gode parkerings- og adgangsforhold 3 klinikker – Kennedy Arkaden og Hasserisgaard og NÞrre Uttrup Torv

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Kan klart anbefales!

Lige fra modtagelsen i receptionen bliver man modtaget med et smil, og fÞler sig velkommen. Mikkel som har behandlet mig, fremstÃ¥r som en meget professionel og kompetent person, og er desuden meget venlig og hÞflig. Husker desvÊrre ikke den exakte dato for den seneste behandling, men behandlingen var god hele vejen

2023幎6月5日

Den bedste fys i Aalborg

Den bedste fys i Aalborg. Jeg har brugt dem de sidste 10 år og har altid vÊret glad for dem - uanset hvor skaden har vÊret. Får min varmeste anbefaling.

2023幎4月17日

Super god Fysioterapeut.

Har brugt FysioDanmark en gang fÞr hvor behandlingen var super effektiv!! Denne gang var det Casper Mariager jeg var inde ved, og igen, super effektiv behandling og en fantastisk god rådgivning fra Casper, en rigtig behagelig person!! Kun ros herfra. Mvh Nicklas flyttemand.

2022幎9月14日

Anvist gennem sundhedssikring til

Anvist gennem sundhedssikring til behandling for smerter i lÊnden, fik tid dagen efter da jeg ikke kunne acceptere at vente weekenden over (torsdag-mandag). FÞrste behandling var udelukkende spÞrgeskemaudfyldelse, og nul fysisk behandling. Ny tid en 8 dage senere - hvordan kan man kalde det en behandling for akut lÊndesmerte.
Tog kontakt til min egen fysioterapeut og fik behandling fredag og opfÞlgende behandling tirsdag. Se det var behandling af patient.
Nu bÞvler jeg så med at få aflyst min tid fredag hos FysioDanmark.

2022幎3月17日

Uden tvivl de bedste!

Jeg har gået hos en del fysioterapeuter efterhånden, og disse er uden tvivl de dygtigste jeg overhovedet har vÊret hos. De tager dig seriÞst, gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe og bruger moderne teknologi til at hjÊlpe trÊningen på vej. Kan kun anbefales!

2021幎4月22日

Meget tilfreds

Har fået behandling flere gange hos arkadens fysioterapi, har altid fået en super god behandling og service. De bedste anbefalinger..

2021幎4月9日

Valgte FysioDanmark Aalborg Arkadens

Valgte FysioDanmark Aalborg Arkadens Fysioterapi, da beliggenheden er tÊt på min bolig, Det skulle jeg så aldrig have gjort, Nok det mest uprofessionelle behandlingssted , både behandlingen og den behandling man får i receptionen er på så lavt et punkt at man burde få betaling for at mÞde op hos FysioDanmark Aalborg, VÊlg et af de andre behandlingssteder i byen , har fået professionel behandling hos alle de andre steder jeg har benyttet i Aalborg , og de steder tåler ingen sammenligning med dette sted.

2021幎4月9日
FysioDanmark Aalborg, Hasseris & NÞrresundby ロゎ

FysioDanmark Aalborg, Hasseris & NÞrresundby からの回答

KÊre Paw

Jeg har forsÞgt at kontakte dig via telefon for at få en uddybning af din oplevelse. Vi har stor fokus på kundetilfredshed og derfor er vi altid interesserede i at blive bedre og sikre tilfredse kunder.

Jeg håber for dig at du kan finde nogle behandlere som kan give dig den behandling du sÞger.

God dag

FysioDanmark Aalborg

Kunne vÊlge kommunen til genoptrÊning

Kunne vÊlge kommunen til genoptrÊning, men valgte FysioDanmark i håb om bedre kvalitet.
Skulle jeg aldrig have gjort, da de oplyste de ikke gav manuel fysioterapi, som var vigtig ift min skade, men kun anviste strÊkÞvelser og hjemmetrÊning.
Fik efter lÊge påpeget det få manuelle strÊk ved fysioterapeut - men ikke nok ift optimal behandling af skade.

LÊge på sygehus var ikke tilfreds med udvikling ift genoptrÊning, og tilbÞd mig heldigvis trÊning i kommunal regi - både specialiseret genoptrÊning ved sygehuset og så trÊning ved kommunen.

Jeg vil ikke anbefale FysioDanmark til nogen.

2021幎1月31日
FysioDanmark Aalborg, Hasseris & NÞrresundby ロゎ

FysioDanmark Aalborg, Hasseris & NÞrresundby からの回答

KÊre Thomas

Tak for din tilbagemelding.

Vi sÊtter stor pris på feedback fra vores patienter, og det er klart, at når der opstår situationer som denne med dig, er det vigtigt for os, at vores kommunikation imellem skal vÊre optimal. Derved kan vi forbedre os som klinik og give vores patienter den optimale behandling of oplevelse hos os.

Jeg beklager den oplevelse du har haft hos os. Som jeg tidligere nÊvnte i telefonen, giver vi selvfÞlgelig manuel behandling, når det er relevant for behandlingen. Der er i dit tilfÊlde tale om en misforståelse, og det beklager jeg selvfÞlgelig.

Jeg håber du kommer godt videre med din genoptrÊning.

Venlig Hilsen
Mads, FysioDanmark Aalborg