Banner for Feriepartner Danmark

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Vi har lige holdt en uges ferie, i et lÊkkert sommerhus ( Holmsborgvej 32) igennem Feriepartner SÞndervig. RengÞring i top. Varme badevÊrelser ved ankomsten. Jeg klokkede lidt med aflÊsning af el ,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Feriepartner var med til at gÞre det super nemt og bekvemt at leje sommerhuset. Vi havde også et enkelt spÞrgsmål, hvor de svarede vildt hurtigt. Rigtig god service. Kan varmt anbefales

䌁業が回答したした

Havde nogle virkelig gode dage i sommerhuset . Det fremstod rent og pÊnt og var flot indrettet med smagfulde og hyggelige mÞbler. Haven og udenomsarealerne var sÊrdeles flotte.

䌁業情報

5. バケヌション ホヌム レンタル代理店
  6. 貞し別荘

Feriepartner Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Feriepartner er Danmarks stÞrste kÊde af lokale selvstÊndige udlejningsbureauer. Du finder 39 lokale bureauer over hele landet, og vores huse er placeret i de bedste ferieomrÃ¥der i Danmark; ved de mest attraktive strande, tÊt pÃ¥ de stÞrste sevÊrdigheder og midt i den skÞnne, danske natur. Sommerhusferie er frihed i grÞnne og rolige omgivelser, tÊt pÃ¥ havet, stranden og naturen. Den ideelle familieferie. Tid til at slappe af og plads til bÞrn og udfoldelser – bÃ¥de indendÞrs og udendÞrs. Feriepartner Danmark formidler sommerhuse direkte mellem husejer og feriegÊster. Feriepartner er organiseret lokalt. Derfor fÃ¥r du en bedre afregning som husejer og en billigere leje pÃ¥ et sommerhus, nÃ¥r du er feriegÊst end hos andre udlejningsbureauer. Med mere end 8.000 kvalitetssommerhus fordelt i hele Danmark, sÃ¥ finder du altid det perfekte sommerhus til dig og din familie.

• Blokhus

• VedersÞ Klit

• VestsjÊlland

• ÆrÞ

• ÅlbÊk

• I er altid velkomne til at kigge forbi pÃ¥ et af vores bureauer!

Feriepartner Danmark

圓該䌁業による蚘述

Hos Feriepartner får du en bedre ferieoplevelse
    Hos Feriepartner Danmark vil vi gerne give dig en bedre ferieoplevelse. NÃ¥r du booker din sommerhusferie gennem os, er du derfor ikke blot sikret et dejligt sommerhus. Du fÃ¥r ogsÃ¥ adgang til de bedste lokale oplevelser, som sommerhuset er omgivet af. Vi er placeret rundt omkring i det danske sommerlandskab, hvor vores lokale bureauer – hver og et – er drevet af dedikerede medarbejdere, der alle kender deres lokalomrÃ¥de fra inderst til yderst. Sammen stÃ¥r vi klar til at guide dig til de lokale skjulesteder, vise dig smutvejene til de lokale favoritspots, og ikke mindst give dig en masse lokal viden om lige prÊcis det omrÃ¥de, hvor du skal holde din nÊste sommerhusferie. Hos Feriepartner er du garanteret rammerne for at skabe de bedste ferieminder.

Promotion box for Feriepartner Danmark

Sommerhusferie 2026

Book nu mens udvalget er stÞrst. Gratis annullering indtil 15/01-2026

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2543件のレビュヌ

Endnu en dejlig oplevelse i et af

Endnu en dejlig oplevelse i et af Feriepartner Blokhus sommerhuse. Vi besÞgte Solmarken 1 Saltum - super fed sommerhus til 20 personer (vi var 16 personer). Alt 100% i orden....Fantastisk service fra Feriepartner BlokhusŽs personale, de var super sÞde og ville os det bedste. Tak for endnu en god uge i sommerhus gennem Feriepartner

2026幎3月14日

KÊre Carsten

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og for endnu et ophold hos Feriepartner ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I igen har haft en dejlig oplevelse – og at sommerhuset i Saltum levede op til jeres forventninger. Det lyder som nogle skÞnne rammer til en ferie for mange samlet.

Hvor er det dejligt at hÞre de flotte ord om vores kolleger i Blokhus – det betyder meget for os.

Tak fordi I valgte Feriepartner endnu en gang. Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Begga fra Feriepartner

Feriepartner var med til at gÞre det

2026幎3月16日

KÊre Rasmus

Tusind tak for din fine anmeldelse og din anbefaling ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede det som nemt og bekvemt at leje sommerhus gennem os, og at du fik hurtig hjÊlp, da du havde et spÞrgsmål. Det er vigtigt for os at vÊre tilgÊngelige og give god service hele vejen.

Flot sommerhus - vi kommer igen 🀗

Flot nyt sommerhus. God oplevelse ifm. bestilling. Fin service ifm. glemte ting. OK pris.

KÊre Bjarne

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I havde en god oplevelse – bÃ¥de med sommerhuset, bestillingen og servicen undervejs. Og hvor er det dejligt, at vi kunne hjÊlpe i forbindelse med de glemte ting.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen hos Feriepartner 🀗

LÊkker lejlighed

LÊkker lejlighed, lÊkkert område,
    LÊkker service og gode senge.

2026幎3月9日

KÊre Mette

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de lejligheden, omrÃ¥det, servicen og ikke mindst de gode senge – det er alt sammen med til at skabe en dejlig ferie.

Begga fra Feriepartner

At det er et sted med miljÞ i delvis

At det er et sted med miljÞ i delvis gammeldags format.

2026幎3月17日

KÊre Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os at hÞre, at du satte pris på stemningen og det mere klassiske prÊg. Mange af vores sommerhuse har netop deres egen charme og personlighed, som er med til at skabe en sÊrlig ferieoplevelse.

Begga fra Feriepartner

Dejligt hus til en god pris

Dejligt hus til en god pris - nem adgang og alt til tilfredshed

2026幎3月13日

KÊre Sidsel

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både huset, prisen og den nemme adgang. Det er vigtigt for os, at det hele spiller og lever op til forventningerne.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Een absolute aanrader!

2026幎3月8日

Lieber Gast,

vielen Dank fÃŒr Ihre wunderbare RÃŒckmeldung!

Wie schön zu hören, dass Sie eine so großartige Erfahrung gemacht haben und uns weiterempfehlen. Genau das freut uns ganz besonders.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei Feriepartner begrÌßen zu dÃŒrfen.

Herzliche GrÌße
    Begga von Feriepartner

ImÞdekommende

ImÞdekommende, dygtige medarbejder med hurtig svar og klar på at lÞse spÞrgsmål
    Feriepartner kan kun anbefales og deres “katalog” er fuld af super spÊndende hyggelige sommerhuse til en enhver smag

2026幎3月8日

KÊre Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede vores medarbejdere som imÞdekommende og hjÊlpsomme, og at du fik hurtige svar på dine spÞrgsmål.

Og hvor er det dejligt, at du ogsÃ¥ er glad for vores udvalg af sommerhuse – vi gÞr os umage for at have noget for enhver smag.

Overskuelig hjemmeside

Tingene fungerer og fin opfÞlgning hele vejen igennem

KÊre Finn

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede hjemmesiden som overskuelig, og at det hele fungerede godt med en fin opfÞlgning undervejs. Det er vigtigt for os, at det er nemt og trygt hele vejen gennem forlÞbet.

10 Stjerner

RengÞring i top. Varme badevÊrelser ved ankomsten.
    Jeg klokkede lidt med aflÊsning af el , men ringede bare til Feriepartner SÞndervig og der var straks en sÞd medarbejder der hjalp med at notere det rette tal.

2026幎3月13日

KÊre Pia

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I har haft en dejlig uge i sommerhuset på Holmsborgvej, og at både rengÞring og komfort ved ankomst levede op til jeres forventninger.

Og hvor er det godt at hÞre, at I fik hurtig og venlig hjÊlp, da der opstod lidt tvivl omkring elaflÊsningen – det er netop sÃ¥dan, vi gerne vil vÊre der for vores gÊster.

Vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Ferie

Godt sommerhus og området.

KÊre Lis

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god ferie og nÞd både sommerhuset og området.

Naturen var utrolig smuk

Naturen var utrolig smuk. Vi oplevede alt fra tÊt tÃ¥ge til solnedgang over havet. Vi sÃ¥ dÃ¥dyr pÃ¥ vores vandreture, samt harer og fasaner. En “lise” for sjÊlen.

2026幎3月12日

KÊre Jette

Tusind tak for din smukke anmeldelse ⭐

Det lyder som nogle helt fantastiske naturoplevelser – fra tÃ¥ge til solnedgang over havet og mÞdet med dyrelivet. Hvor er det dejligt at hÞre, at opholdet har vÊret en lise for sjÊlen.

Det er netop den ro og nÊrhed til naturen, vi håber, vores gÊster får med hjem.

Vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Begga fra Feriepartner

Altid god service fra feriepartner

KÊre Majbritt

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du altid oplever god service hos Feriepartner. Det betyder meget for os at kunne leve op til dine forventninger hver gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。