レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Det är nått fel vid reggningen fick ni alla kortuppgifter så detta vill jag polisanmäla. Kortet spärras. Det är 3:e gången ni drar dubbelt utan att lägga till pengar. Om ni lägger till 3 x 1403 pengar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Real Fake, fun to look at pictures and read the most funny invites, people ca hardly write more then 2 or 3 lines.. low intelligence level...no picture sharing possibilities and no video chat possible... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Det här är en skitsida likt alla de andra de har holländare som är 100% banditer helt skrupelfria. Och har inga kvinnor på sina sidor. Likar m dates, my dates. , i flirts i dates osv osv …Helt otro... もっと見る

1.4

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Stor advarsel om fetoo til alle

Desværre er jeg en af dem der må tilføje mig selv som værende et "offer" for fetoo. Lige som mange andre mænd, savner jeg kærligheden i mit liv, men man bliver udnyttet der. Der var én "pige" jeg skrev med som jeg blev meget glad for på trods af at det kun var 8 dage, men efter kontant skriven og hvor hun påstod hvor god en mand hun mente jeg var, at hun bare ville lære mig at kende inden vi mødtes skete der aldrig noget. Jeg bad ikke om at mødes, eller at hun kom hjem til mig. Jeg bad bare at hun også gik en smule på kompromis. Ikke det mindste urimeligt. Hvis 2 voksne mennesker kan lide hinanden er det ik så svært. Man kan slet ikke lade være og jeg kom med masser af muligheder for at gå på en anden platform hvor der ikke er penge imellem. Jeg begyndte at se de "røde flag" som feks at stikkontakter på nogle billeder ik var danske. At stave/grammatiske fejl gik igen hos flere helt ned til bogstavet/sætningen. Der var mange flere ting så jeg gik konkret til hende og skrev siden var falsk. Derefter gav jeg hende en sidste chance HVIS jeg skulle have taget fejl, og hvis det bare var fordi hun ikke var tryg nok gav det ingen mening idet det udelukkende handlede om at begynde at kommunikere seriøst.hun fik muligheden for at bevise at hun var den hun var, og at hun havde det sådan med mig som hun sagde. Men nej nej. Så jeg kan kun konkludere som de fleste af jer at siden på en eller anden måde er falsk. Man bliver narret og det er åbenbart ikke kun i USA at folk bliver udsat for "catfish" Det er altså sygt at nogen mennesker i denne verden leger med andres følelser på den måde, og jeg har sjældent været så vred og trist som jeg var da jeg slettede min profil. Vreden overskyggede dog alt på dette tidspunkt. Men jeg vil stadig gerne gøre en indsats for de ting jeg savner i mit liv, så nu har jeg oprettet en profil på dating.dk og så må fremtiden bringe den rigtige eller ej. Jeg er absolut ikke blevet skræmt væk. Jeg tager gerne en chance her i livet, men jeg men jeg vil ikke røvrendes. Det er der vidst ingen der har lyst!! PAS NU PÅ DERUDE OG LAD VÆRE VED AT GÅ IND PÅ DISSE SIDER, UANSET HVOR SPÆNDENDE DET KAN VIRKE OG HVOR NYSGERRIG MAN ER. Der er virkelig folk der sidder derude og “tjener” deres penge ved at udnytte folk. De har ingen skrupler og mener åbenbart at ussel mammmon retfærdiggør udnyttelsen af andre menneskers følelser. Det er virkelig noget svineri.

2021年9月17日
5つ星のうち4の評価

Jeg møder mange piger på siden

Jeg møder mange piger på siden. Mange rigtig søde. men møder aldrig pigen i virkeligheden. Det er dyrt, jeg bruger mange penge, og banken stopper mig også. Så en dum side med mange skuffelser. Føler at jeg skriver med en forfatter, og ikke med pigen, derfor en dum side.

2021年8月10日

Eher albern

Eher albern. Die Mädels sind fast alle 180 cm groß ohne weitere Infos. Du kannst dich tot fragen du bekommst nur Antwort zur nächsten Mail. Wer kennt eine seriöse Seite

2021年7月27日
5つ星のうち2の評価

Bin noch bei einer zwei Sterne…

Bin noch bei einer zwei Sterne Bewertung. Da jetzt Livecam-Chat dazu gekommen ist wird die Sache interessanter, aber auch teurer. Was aber bleibt ist das Gefühl nach permanentem Fake - Ausnahme der Camchat aber da sitzen viele die sich Ihren Amateurstatus deutlich zwanghaft erhalten wollen

2021年7月9日

viele Anschreiben

viele Anschreiben, doch keiner will Daten tauschen. Selbst bei weitergabe meienr persönlichen Kontaktierung kommt dort nix, nur oft nachgehakt, nach dem Motto, der kauft schon noch Coins.. Ach ja, das Bezahlsystem ist auch nicht transparent

2021年7月8日

Seiten in diesem Aufbau u

Seiten in diesem Aufbau u. Design sind alle samt Abzocke. Das 9 Seite die ich endeckt habe mit dem selben Aufbau. Nur die Ausrichtung ist anders, weil dort mehr Erotik gezeigt wird, hingegen die anderen eher seriös wirken wollen mit braven Bildern. Die Profilbilder wirken so als kämen sie aus den russiscen Regionen und auch Modestil, äußerlicher Eigenstil, sowie Schminkstil, als auch Hintergründe im Wohnbereich zeigen deutlich, dass dieses angelegte fiktive und von autbotbetriebene Profil nicht aus Deiner Region kommen kann.

2021年6月22日

Hier werden Sie nur Geld los

Es ist wie immer auf solchen Seiten, nur Abzocke!!!!!!! Es kommt zu keinen Treffen, bei mehrmaligen hin und wechseln ändern sich die Namen und der Rest des Profils auch. Also Finger weg von Fetoo!!!!!!

2021年6月17日
5つ星のうち1の評価

Ich schliesse mich der Beurteilung von…

Ich schliesse mich der Beurteilung von Christoph Quinger zu 100 % an. Am Anfang ist es nicht einfach die Fake Profile zu erkennen, aber es sind wahrscheinlich mehr als 50 %. Am einfachsten herauszufinden, wie von ihm beschrieben. Bei geheucheltem Interesse, vorschlagen auf ein anderes Medium z.B. E-mail auszuweichen, und schon ist es vorbei. Jüngere hübsche Frauen mit "oben ohne" Bild sind zu 100 % falsch und die Damen die da echt sind, sind meist nur moderat attraktiv. Eine echte Gelddruckmaschine für die Betreiber.

2021年4月26日
5つ星のうち1の評価

Clever gemachte Abzocke mit überwiegenden fakeprofilen

Eindeutig überwiegend Fakeprofile zum Abzocken von Männern. jeder einzelne Kontakt kostet richtig Geld.
Nach der Anmeldung habe ich am 1. Tag zahlreiche Anfragen von Frauen wohl bewusst unterschiedlichster Art bekommen. Hinter fast allen attraktiven Profilen und selbst bei vielen anderen stecken Fakeprofile von Leuten, die dafür bezahlt werden, Dich lange mit vielen Kontakten, als Melkkuh zu halten. Gemäß AGB sind virtuelle Profile auch zugelassen. Dabei wird alles probiert Von dirtysex Angel auslegen, Komplimente machen, Erwartung wecken, oder Mitleidstour oder maximal beleidigt sein, weil man auf die zahlreichen Anfragen nicht antwortet und notgeile Hilferufe. Einfacher Test: Positives Botschaft und Aufforderung auf irgendeinem anderen Medium zu kommunizieren, was ja auch Vorraussetzung für einen echten Kontakt wäre. Ergebnis:100% Ausweichen, Abtauchen, kein Einziges mal eine positive Reaktion. Bei den sehr wenigen Frauenprofilen, die mir echt erscheinen, habe ich das nicht probiert. Aber sorry-das waren auch maximal unattraktive Profile. Also Finger weg Das ähnliche Portal MyDates ist übrigends identisches Thema und Vorgehen

2021年4月12日
5つ星のうち1の評価

Oprettede en profil af nysgerrighed hos Fetoo

Oprettede en profil af nysgerrighed, købte noget "taletid", denne er uforholdsmæssig dyr, set med mine øjne. Du bliver overdænget med henvendelser, det virker som de Datingselskaber der blev forbudte herhjemme af ombudsmanden. Der sidder en håndfuld mennesker, hvis opgave er at konstant, kortfattet at stille dig spørgsmål, således at du konstant udløber for "taletid". Ved at nærstudere profilbillederne kan man konstatere, at Frederiksberg, tilsyneladende ligger i Polen eller i hvert fald i Østblokken. Bedrag med falske profiler. Fed forretning.

2021年2月11日

レビューの対象になっている企業の方へ