Banner for Fietsvoordeelshop - Zwolle

企業情報

1. 自転車屋

Fietsvoordeelshop - Zwolle について

当該企業による記述

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,953

レビューを書く

Zeer tevreden

Zeer tevreden, zowel bij het oriënteren op een elektrische fiets als bij de daadwerkelijke aanschaf ben ik goed geholpen en werd er rekening gehouden met mijn wensen. Bij het ophalen van de fiets merkte de verkopen op dat de fiets nu goedkoper is dan toen ik hem kocht en kreeg ik het verschil gewoon teruggestort! Dat is nog eens meedenken en service!

2026年8月8日
5つ星のうち5の評価

Zeer goede en vriendelijke service

Enige tijd geleden voor het eerst in de fietsvoordeel shop in Zwolle geweest. We werden kundig geholpen door Jimmy. Mijn vriend was opzoek naar een elektrische fiets en dat werd de Cube. We werden goed geïnformeerd over alle functies van de fiets. Na enkele weken konden we de fiets ophalen en die fiets, we waren zo onder de indruk van de Cube en goede service dat we enkele weken later terug kwamen om ook voor mij deze fiets aan te schaffen. Goede service, goede informatie, vriendelijk en snelle afhandeling. Wij komen zeker weer terug bij fietsvoordeelschop.

2026年6月1日
5つ星のうち1の評価

Het één toezeggen, het ander doen.

Redelijk vlot geholpen, dat was eigenlijk het enige positieve.
We gingen voor een gerichte fiets voor mijn vrouw naar fiets voordeelshop in Zwolle.
De fiets die mijn vrouw op het oog had.. uitgeprobeerd, en gekozen.
Prijs 4990. Helemaal prima, we hadden duidelijk gemaakt dat we niet boven de 5000 mochten komen vanwege het fietsplan.
De winkel bediende begreep dat, en zei dat het zelfs vaak voorkomt dat je niet mag bijbetalen.
Optie was namelijk, leasen via Hellorider.
Alles ingevuld, dat zou verder in orde zijn, maar er MOEST nog wel een slot bij voor de verzekering van 85 euro.

We zijn vertrokken, en 3 weken later zou de fiets komen.

Binnen een paar minuten, ontvangen we en factuur overzicht, waarbij er 500 met in rekening wordt gebracht.

Bij het nabellen, wordt uitgelegd dat men niet rekent met de winkelprijs, maar met de adviesprijs.
In de winkel werd in gezegd dat we de fiets voor die prijs komen krijgen.

De algemene servicebalie heeft dat ons uitgelegd, waarna ik de winkel zelf heb gebeld.
De bediende zei, ohhhh ik dacht dat ik dat gezegd had.
Ik herhaalde ons gesprek, en onze hoofdpunten, waarbij de bediende zei, dan hebben we langs elkaar gecommuniceerd. Terwijl ik nog eens ons gesprek belichte.
Ik gaf aan dat hij zelfs de prijs bevestigde, en dat beaamde hij wel, echter dit is toch de prijs voor de lease.

Bij nader onderzoek blijkt ook nog eens dat het slot officieel bij de lease in zit.
Dus die hoef je niet eens aan te schaffen.
Wordt je wel op de mouw gespeld.

Verantwoordelijkheid voor de uitspraken en toezeggingen worden niet genomen.

Lang verhaal kort.

Reservering geannuleerd op grond van het niet nakomen wat we hebben besproken en overlegd.

2026年7月25日
Fietsvoordeelshop - Zwolle ロゴ

Fietsvoordeelshop - Zwolle からの回答

Beste P.M.,

Bedankt voor je review!

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met een toelichting. 👍

Heb je daar nog vragen over? Laat het gerust weten. We beantwoorden ze graag.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Extra service....

We bij een andere partij onderdelen voor de fietsen gekocht. De montage ervan was toch iets complexer als gedacht. De winkel in Zwolle heeft zonder toestanden of kosten, als extra service, de montage uitgevoerd.

2026年7月29日

Perfecte service

Aan alle behoefte en daarboven voorzien. Volledig geïnformeerd en snelle service. Heel transparant in t geven van informatie. De verkoop ging heel vlot ben zelfs nog geholpen met mijn oude fiets. Ze hebben een trouwe vaste klant erbij gewonnen. Super.

2026年7月16日

Super service.

Bij het uitzoeken van een nieuwe fiets heb ik goeie hulp gehad. De fiets kon snel worden opgehaald.
Na het ophalen van de fiets , was er een klein probleempje. Hiervoor gebeld en ik kon meteen terug komen.
Super service!

2026年6月26日

Goede services

Goede services. Aardige mensen veel soorten en mogelijke fietsen die er zijn. Garanties perfect. Goede combi van fiets reparatie en Garantie onderhoud een fiets die je zelf koopt. Misschien bij een ander bedrijf alleen een fiets kopen maar dat er geen Garantie in zit en reparatie met onderhoud.

2026年6月10日

Trustpilot エクスペリエンス