ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
12gobiking heeft me enorm goed geholpen met advies. Nooit geprobeerd het onderste uit de kan te trekken. Medewerkers waren heel kundig en duidelijk zelf ook enthousiaste fietsers. Ook na de aankoop no... ãã£ãšèŠã
Ultegra Cassette en ketting besteld tegen een goede prijs. Dit ging heel makkelijk. Een paar dagen later werd de bestelling keurig verzorgd afgeleverd op mijn adres. Inmiddels de racefiets onderdelen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels hebben we al meer dan 100.000 klanten geholpen met het uitkiezen van een nieuwe fiets en zijn we de grootste fietsenwinkel van Nederland. 12GO Biking wordt bovendien door klanten beoordeeld met een 9! Op de Trustpilot-pagina kun je lezen dat bijna elke klant een tevreden klant is. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, lossen we dat altijd op met de klant. We zijn niet alleen groot omdat klanten tevreden zijn, maar klanten zijn ook tevreden omdat we groot zijn. Omdat we fietsen en accessoires groot inkopen kunnen we scherpe prijzen hanteren. Dankzij onze enorme voorraad van zoân 8.000 fietsen in alle soorten en maten hebben we bovendien altijd de ideale fiets voor jou en kun je hem ook nog eens gelijk meenemen! Elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en nog veel meer. Inmiddels is ons terrein verzien van een geheel nieuw logistiek gebouw. Daarnaast is er ook nog een nieuw modern service centre geopend, en kunnen klanten tijdens het wachten genieten van een overheerlijk broodje in het nieuwe lunch café La Musette.
De grootste fietsenwinkel van Nederland!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar
- Bel ons op 0182-621850 of mail naar info@12gobiking.nl
- Zeer grote winkel in Moordrecht!
- In onze showroom vind je meer dan 500 modellen in alle soorten en maten. Met ruim 8000 fietsen op voorraad kan jouw droomfiets bijna altijd direct mee naar huis!
- Gratis verzending vanaf â¬50,- op kleding, onderdelen en accessoires!
- Bestel je kleding, onderdelen of accessoires bij ons? Dan versturen wij dit gratis boven de â¬50,-.
- Direct-Mee-Service
- Met ruim 8000 fietsen op voorraad is de kans zeer groot dat je jouw nieuwe fiets direct rijklaar mee naar huis kunt nemen!
- Professionele werkplaats
- Reparatie, onderhoud of garantie? Onze servicewerkplaats staat voor je klaar. Plan eenvoudig een afspraak in via werkplaats.12gobiking.nl of bel naar 0182-621850
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Spinder TX2
3 jaar geleden hier een elektrische fiets gekocht naar volle tevredenheid. Deze keer een bezoek gebracht aan de winkel om een Pro User fietsendrager te kopen. De verkoper wist ons te overtuigen om met oog op de toekomst (misschien andere fietsen) de Spinder TX2 aan te schaffen. Natuurijk iets duurder dan de Pro User maar ik denk een goed advies achteraf van de verkoper. Heb de drager nog niet op de auto gehad maar hij ziet er keurig uit. 12GOBiking heeft t mooi voor mekaar in de winkel. Top!
Erg makkelijk kunnen bestellen en snelâŠ
Erg makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Precies zoals het hoort. No nonsens.
informatieve site, rommelige bezorging
informatieve site, makkelijk bestellen
jammer dat de bezorging door DHL te laat en erg rommelig was
Fietshelmen snel geleverd
Handige website en een snelle levering van de -juiste- producten. De helmen zijn goed verpakt al kan de bezorgdoos twee maatjes kleiner.
La commande a été traité de maniÚreâŠ
La commande a été traité de maniÚre optimale, prix attractif, trÚs bonne expérience pour une premiÚre acquisition via ce site
Ik geef 5 sterren met feedback
Ik geef 5 sterren, maar wil ook graag wat feedback delen. Ik heb een Bianchi Oltre Race gekocht â een prachtige fiets, die helaas bij aflevering een lakfout had (een kleine beschadiging die niet was opgemerkt). Daarnaast stond het stuur niet gecentreerd en was de stuurlint-afwerking wat slordig.
Na mijn melding heeft de winkel echter binnen 20 uur een nieuw exemplaar voor mij klaargemaakt! Dat verdient echt een groot compliment. Het feit dat dit zonder enige discussie of vragen werd opgelost, vind ik uitzonderlijk. Dank daarvoor!
De volgende dag kreeg ik een nieuwe fiets mee, dit keer met een perfect lakwerk. Toch waren er ook hier een paar punten die beter kunnen en die wellicht met de monteur besproken kunnen worden. Zo werd er zonder overleg een 12gobiking-sticker op de fiets geplakt, die bovendien lastig te verwijderen was. Daarnaast stonden de remklauwen niet symmetrisch afgesteld, wat zorgde voor lichte aanlopen van de schijven, zowel voor als achter.
De winkel bood meteen aan om de kosten te vergoeden voor het laten corrigeren hiervan bij een servicepunt naar keuze â opnieuw een groot pluspunt!
Verder zat het achterwiel niet helemaal correct in de as, waardoor het niet perfect gecentreerd stond tussen de achtervork. Dit heb ik laten corrigeren bij mijn lokale fietsenmaker en nu voelt de fiets echt perfect aan.
Samengevat: de montage en kwaliteitscontrole kunnen beter, maar de klantgerichtheid en service zijn van het hoogste niveau en maken alles goed. Zeker een aanrader â ik kom hier in de toekomst graag terug!
Ik ben zeer tevreden met 12 GO biking
Ik ben zeer tevreden met 12 GO biking , ten eerste goede kwaliteit , price is normal ook , op tijd verzonden , ik werk graag met profesionals !
Fijn geholpen
Prettige ontvangst en snelle afhandeling van het omruilen van fietshelm die ik online had gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken van een andere helm.
Vriendelijke dame bij de kassa.
Pakket blijft hangen tussen 12GO enâŠ
Pakket blijft hangen tussen 12GO en DHL. Geen iedee hoe of waarom, maar als klant zit ik dus wel tevergeefs op mijn artikel te wachten. Plusje wel voor het begrip bij 12GO en bereidheid ander artikel op te sturen . . . maar uiteindelijk schiet ik daar dus niks mee op

12GO Biking ããã®åç
Super ervaring bij aanschaf R&M Nevo5
Naar 12Go Biking gegaan om een leasefiets uit te kiezen. Goed advies gekregen en tal van fietsen kunnen uitproberen op de testbaan in de winkel. Personeel is zeer klantvriendelijk, denkt goed mee en dit zorgt voor een zeer prettige ervaring.
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service, goede informatieve website
Slechte ervaring met de service van ditâŠ
Slechte ervaring met de service van dit bedrijf. E-bike gekocht die ten eerste een heel vreemd geluid maakte. Middag bezig geweest om alles recht te zetten. Daarnaast vermoeden van een slecht geleverde accu. Dit bewijs met meetgegevens aangeleverd. Allemaal onzin. Kan langskomen in de winkel dat is weer het nadeel van online kopen. Als er wat mee is en het is ver weg, kunnen ze zo de service afwimpelen. Advies: koop bij een echte fietsenmaker. Daarnaast, als je op hun website een review probeert te schrijven en hij is negatief, wordt het niet geplaatst. Zo kan ik het ook.

12GO Biking ããã®åç
Top service
Top service, zeer correcte levering.
De verkoopsprijs kan nog net iets beter.
Mooie winkel met goed aanbod enâŠ
Mooie winkel met goed aanbod en vriendelijke verkopers. Je wordt er enthousiast en krijgt direct zin om te gaan fietsen :-)
Ik kom niet uit de buurt maar rijd graag wat extra km voor deze winkel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ